Morpheo Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Ja się nie mam po czym rozjeżdżać, ale też się pojawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mruk Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 witam! mam pytanko, w którym serwisie w legnicy na centrują mi koło dobrze i tanio a przy okazji naciągną szprychy bo niekture luźne są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Luźne szprychy? To nieźle grawitacja musiała Cię przyciągać ;D Ale czy ich naciąganie nie wlicza się przypadkiem w cenę centrowania koła? W Worbike'u chcą 10-25 zł w zależności od rozcentrowania. Podejrzewam jednak, że wezmą tę maksymalną stawkę, bo Twój post nie brzmi za wesoło Sam jestem ciekaw cen pozostałych usługodawców, bo póki co korzystam tylko z usług Worbike'a i Decathlonu (akurat ich cennika nie pamiętam). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Ja ostatnio na muzealną oddałem zawsze koła i liczył mi w zależności od rozcentrowania 10-20 zł za koło . Warto ściągnąć oponę to szybciej to zrobią . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Oddaj do WORBIKE'u lepiej. To nie jest sieciówka i zrobią Ci to na pewno dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Luźne szprychy to nic dziwnego zwłaszcza przy nowo zaplecionych kołach po paru tygodniach. Oddawalem swoje do worbike i samo podciaganie szprych nic nie wzięli a za mega rozcentrowane koło po tym jak wózek przerzutki mi tam wpadł 10 zl Tapatalk'nięte z androida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Ktoś ma może ochotę wyjść na rower za godzinę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Godzinę od kiedy? Zostało 30min. Jak coś to ja mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Ja się zawsze powoli zbieram;P o 16.00 wyjeżdżam dopiero z Piekar i jadę na Stanisławów,bo nie mam innego pomysłu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 To jak będziesz jechać? Ja się mogę też zabrać, bo jeszcze chyba nie jest za późno. Chyba, że poczekasz gdzieś na mnie chwilę. Może się rozmyśliłaś, albo nie chcesz ze mną jechać to możesz napisać. Tylko na PW, żeby mi nie robić wstydu. http://w868.wrzuta.pl/audio/075n73yayAz/seven_-_sexy_rower Piosenka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Stary czego ty słuchasz i co ty masz w głowie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Wiedziałem, że się spodoba! Znalazłem przypadkiem, bo oglądałem filmik z masy krytycznej w Warszawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Dobra, ja wyjeżdżam z Piekar. Jadę przez Bartoszów, a potem chyba na Babin. Kto chce, niech dołączy, albo mnie dogoni:P Mam tylko nadzieję, że nie będzie padać..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Hej, mam pytanie na temat sklepu Worbike. Jak w tym sklepie z negocjacjami cen rowerow, opuszczaja cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Jeżeli się potargujesz, to tak. Mi w styczniu spuścili (poza promocyjną ceną) jeszcze setkę, choć gdybym się postarał, to może jeszcze mniej zapłaciłbym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Kolega kupował tam rower to opuścili mu z ceny wymienili kierownice z prostej na giętą , dali krótszy mostek i dostał koszulkę gratis . No ale on kupował rower za 4 tys. A czego szukasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Hej, mam pytanie na temat sklepu Worbike. Jak w tym sklepie z negocjacjami cen rowerow, opuszczaja cos? Tak, zejdą Ci z ceny. Wiadomo, że im droższy rower tym bardziej mogą z niej zejść. Zawsze dorzucą jakieś gratisy za darmo, albo coś. Ja nie targując się dostałem powłokę neoprenową przed łańcuchem i smar za darmo. No i rower dobrze i w pełni wyregulowany w 100% gotowy do jazdy, bo w większości sklepów niby tak robią, ale w praktyce trzeba samemu jeszcze poprawić. boango Jednak się spotkaliśmy. Tylko już za późno, ale nie wyrobiłbym się tak szybko, a zamiast Cię gonić kupiłem nowe wkładki do hamulców i przynajmniej miałem pewne hamowanie przy zjazdach co na tej trasie jest potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Jeździ ktoś dzisiaj? Kombinuję nad trasą bardziej turystyczną, ale może ktoś ma ciekawy pomysł? Coś wyczuwam, że z moich weekendowych planów nic nie będzie, dlatego pytanie - gdzie jedziemy? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 W weekend jedziemy kolejny nocny wypad, tym razem na Śnieżkę . Start późnym wieczorem w piątek. Chętnych zapraszamy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Może ktoś z was ma może starą ramę MTB ze sztywnym widelcem i sterami 1" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Ja mam coś takiego. Stary rower z 1" ale rama mała i nie jestem pewien czy to czasami nie na koła 24". Interesuję Cię coś takiego czy tylko coś do normalnego jeżdżenia? Oczywiście rama stalowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 nie raczej ,szukam samej ramy na koła 26" i wielkość 19-21" ale dzięki za zainteresowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 No to mam ramę 21", ale pod stery 1 i 1/8" czyli normalne i do tego mam "amortyzator" firmy jakże znanej i "lubianej" ZOOM. To w sumie sztywniak jest. Mogę przesłać zdjęcie jakbyś może tym był zainteresowany. Rama już jest aluminiowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 szukam stali bo mam wszystko pod 1" mostek stery etc tylko ładnej ramy mi brakuje ... no nic kupie na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AxM Napisano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Byłby ktoś chętny na jutro ~11 na trase Górzec/Stanisławów, w spokojnym nie pospiesznym tempie? Od ponad miesiąca nie jeździłem, i jakoś tak tego... no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.