Skocz do zawartości

[Legnica]

Gość BarteX88

Rekomendowane odpowiedzi

Luźne szprychy? To nieźle grawitacja musiała Cię przyciągać ;D Ale czy ich naciąganie nie wlicza się przypadkiem w cenę centrowania koła? W Worbike'u chcą 10-25 zł w zależności od rozcentrowania. Podejrzewam jednak, że wezmą tę maksymalną stawkę, bo Twój post nie brzmi za wesoło :) Sam jestem ciekaw cen pozostałych usługodawców, bo póki co korzystam tylko z usług Worbike'a i Decathlonu (akurat ich cennika nie pamiętam).

Luźne szprychy to nic dziwnego zwłaszcza przy nowo zaplecionych kołach po paru tygodniach. Oddawalem swoje do worbike i samo podciaganie szprych nic nie wzięli a za mega rozcentrowane koło po tym jak wózek przerzutki mi tam wpadł 10 zl

Tapatalk'nięte z androida

To jak będziesz jechać? Ja się mogę też zabrać, bo jeszcze chyba nie jest za późno. Chyba, że poczekasz gdzieś na mnie chwilę. ;) Może się rozmyśliłaś, albo nie chcesz ze mną jechać to możesz napisać. Tylko na PW, żeby mi nie robić wstydu. :D

http://w868.wrzuta.pl/audio/075n73yayAz/seven_-_sexy_rower

Piosenka! :P

Hej, mam pytanie na temat sklepu Worbike. Jak w tym sklepie z negocjacjami cen rowerow, opuszczaja cos?

Tak, zejdą Ci z ceny. Wiadomo, że im droższy rower tym bardziej mogą z niej zejść. Zawsze dorzucą jakieś gratisy za darmo, albo coś. Ja nie targując się dostałem powłokę neoprenową przed łańcuchem i smar za darmo. No i rower dobrze i w pełni wyregulowany w 100% gotowy do jazdy, bo w większości sklepów niby tak robią, ale w praktyce trzeba samemu jeszcze poprawić.

boango Jednak się spotkaliśmy. Tylko już za późno, ale nie wyrobiłbym się tak szybko, a zamiast Cię gonić kupiłem nowe wkładki do hamulców i przynajmniej miałem pewne hamowanie przy zjazdach co na tej trasie jest potrzebne. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...