lyndowss Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Załamujesz mnie! Pogoda jest dobra. Nawet dziewczyna będzie jechać, a Tobie za zimno. Wstydź się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Przeziębiłeś kiedyś kolana i zęby ? nie polecam nie dość ze nie możesz mówić to do tego boli , a o kolanach nie wspomnę ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Przeziębione zęby? Kolana to rozumiem, że mogą zmarznąć i coś tam z nimi być. Rada to ubierać się ciepło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Nie zgłosiłem się na wypad z Bożeną i mnie pokarało - pojeździłem sobie w deszczu . Z tym przeziębieniem to bez przesady... Solidna rozgrzewka przed wyjściem, osłonięcie kolan ocieplaczami, a później jazda tempem w którym zbyt mocno się nie pocimy, ale jednocześnie generujemy sporo ciepła. Opcjonalnie rozgrzewająca maść na kolana. Na szyję komin / buff który można naciągnąć aż pod nos... Gdyby jazda przy niższych temperaturach tak szkodziła, to cała dyscyplina przełaju nie miałaby sensu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Jarek, mnie też deszcz złapał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Mnie również złapał deszcz ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Obawiam się że nie pyknie nam wycieczka na śnieżkę w tym tygodniu ;/ w nocy piątek-sobota ma być 5 stopni i deszcz ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Też co jakiś czas zaglądam na prognozy... W tej chwili na prognozie godzinowej nie wygląda to aż tak źle, sprawdzałem Legnicę i Jelenią Górę i od wieczora w piątek, do południa w sobotę według prognozy deszczu brak. W nocy 10 stopni. Ryzykownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 w karpaczu ma kropić i 5 stopni a na śnieżce to pewnie z -5 będzie i śnieg edit: JUTRO O 11 NA SKRZYŻOWANIU JAKIŚ MAŁY WYPADZIK LICZĘ ŻE NIEPRACUJĄCY WPADNĄ ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Z tą 11:00 to jeszcze nie wiem, musiałbym zmienić opony, w tej chwili mam założone slicki, a skoro nie jedziemy na Śnieżkę, to nie wiem czy jest sens (ciągle myślę gdzie by tu w weekend wyskoczyć). O jakiej trasie jutro mówimy? Na Śnieżkę to rzeczywiście pogoda nie najlepsza, ale tak mało jeździłem ostatnio, że na ten wypad mocno się nakręciłem. Więc nie wykluczam, że w ten weekend jakąś rowerową nockę zaliczę . Może na Przełęcz Karkonoską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Nie wiem, co robić... Jarek, jak ktoś jeszcze będzie chciał jechać, to ja też się piszę.. Zawsze jak zacznie mocniej padać, to można zawrócić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Łukasz jeszcze nie wrócił. Nikt więcej się nie zgłosił. To może jak nie Śnieżka, to Przełęcz Karkonoska? Niżej, podjazd i zjazd asfaltowy, a jak będzie za zimno, to podwiniemy ogony i wrócimy do Legnicy . Można przecież dojechać na Kapellę, zaliczyć podjazd i na górze zdecydować czy jedziemy na Przełęcz Karkonoską, czy zawracamy. W razie co będzie z górki, a i nocny wypad na Kapellę nie można uznać za czas stracony . // Ktoś by się na taki wypad pisał? Start byłby dzisiaj (w piątek) późnym wieczorem (po meczach ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Ja bym chciała jechać, bo już sobie zaplanowałam weekend pod ten wypad... Ale obawiam się, że nikt więcej się nie zgłosi.. Może Andrzej? Spróbuję jeszcze namówić Anię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Jak dla mnie to pogoda niezbyt na nocne wypady, no i już niestety zaplanowałem sobie ten wieczór także tylko jutro gdzieś sobie śmignę ;d Także chętni o 11 na skrzyżowaniu ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 To dzisiaj gdzie chcesz jechać? Ja sobie jeszcze teren odpuszczę, co najmniej przez najbliższy tydzień . // A co do nocnego wypadu, to jeśli znajdzie się jeszcze ktoś chętny poza Bożeną, to oczywiście pojadę . Andrzej ma jeszcze dać nam znać odnośnie nocnego wypadu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Andrzej, liczę na Ciebie:) A co do dzisiaj, to nie wiem czy się wyrobię na 11.00, bo dopiero wstałam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 to jakby co piszcie smsy. Ja bede na skrzyżowaniu o 11, w sumie to trasa na spontanie bedzie bo nie mam pojecia gdzie jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Piszę się ;d Dokąd jedziemy i kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Wypad się odbędzie . Gdyby ktoś jeszcze zdecydował się dołączyć, to dzwonić / pisać do mnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Już po wyprawie. Jutro robimy rozjazd, tak ok. 70 km. Tempo spacerowe. Wyjazd pewnie ok. 12.00. Ktoś chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Ja oczywiście będę, o ile nie zaśpię ;D. Łukasz wrócił dzisiaj do Legnicy, ale jeszcze nie wiem czy będzie mógł wyskoczyć z nami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Jarek, Ty jeszcze nie śpisz?? Olek chyba też jedzie z nami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Niedawno wróciłem do domu, jeszcze kończę kolację i w końcu się położę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 A wczoraj o tej godzinie już sobie jechaliśmy... Oj ciężko widzę ten nasz jutrzejszy rozjazd:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Wstałem i oczywiście się zjawię . Nie wiem jeszcze czy Łukasz też pojedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.