Skocz do zawartości

[Legnica]

Gość BarteX88

Rekomendowane odpowiedzi

Nie zgłosiłem się na wypad z Bożeną i mnie pokarało - pojeździłem sobie w deszczu :P.

Z tym przeziębieniem to bez przesady... Solidna rozgrzewka przed wyjściem, osłonięcie kolan ocieplaczami, a później jazda tempem w którym zbyt mocno się nie pocimy, ale jednocześnie generujemy sporo ciepła. Opcjonalnie rozgrzewająca maść na kolana. Na szyję komin / buff który można naciągnąć aż pod nos...

Gdyby jazda przy niższych temperaturach tak szkodziła, to cała dyscyplina przełaju nie miałaby sensu ;).

Z tą 11:00 to jeszcze nie wiem, musiałbym zmienić opony, w tej chwili mam założone slicki, a skoro nie jedziemy na Śnieżkę, to nie wiem czy jest sens (ciągle myślę gdzie by tu w weekend wyskoczyć). O jakiej trasie jutro mówimy?

Na Śnieżkę to rzeczywiście pogoda nie najlepsza, ale tak mało jeździłem ostatnio, że na ten wypad mocno się nakręciłem. Więc nie wykluczam, że w ten weekend jakąś rowerową nockę zaliczę :). Może na Przełęcz Karkonoską.

Łukasz jeszcze nie wrócił. Nikt więcej się nie zgłosił.

To może jak nie Śnieżka, to Przełęcz Karkonoska? Niżej, podjazd i zjazd asfaltowy, a jak będzie za zimno, to podwiniemy ogony i wrócimy do Legnicy ;). Można przecież dojechać na Kapellę, zaliczyć podjazd i na górze zdecydować czy jedziemy na Przełęcz Karkonoską, czy zawracamy. W razie co będzie z górki, a i nocny wypad na Kapellę nie można uznać za czas stracony ;).

// Ktoś by się na taki wypad pisał? Start byłby dzisiaj (w piątek) późnym wieczorem (po meczach :P).

To dzisiaj gdzie chcesz jechać? Ja sobie jeszcze teren odpuszczę, co najmniej przez najbliższy tydzień ;).

// A co do nocnego wypadu, to jeśli znajdzie się jeszcze ktoś chętny poza Bożeną, to oczywiście pojadę :).

Andrzej ma jeszcze dać nam znać odnośnie nocnego wypadu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...