boango Napisano 29 Maja 2012 Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Ja właśnie kończę jeść obiad i muszę jechać na Spaloną po rower:) Także chyba na 16.00 powinnam się chyba wyrobić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 29 Maja 2012 Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Oki, ja też mogę się parę minut spóźnić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 29 Maja 2012 Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 ok będę parę minut po 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Macie jakieś plany na weekend? Gdzieś tam w duchu myślałem żeby pojechać w góry ale nie wiem czy nie jestem na to jeszcze za bardzo poobdzierany ;/ wstepnie 2pomysły - tour de głuszyca w górach sowich albo śnieżnik i góry bialskie. Osobiście bardziej podoba mi się opcja nr. 1 ^^ Tapatalk'nięte z androida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 U mnie brak poprawy, także w teren to raczej dopiero na Śnieżkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Ja w ten weekend nie mogę... Pierwszy raz coś takiego piszę tutaj na forum:) Dzisiaj wychodzę ok. 18.00 chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Ktoś ma ochotę na jakieś 70 km po południu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Jurek, ja bym chętnie pojechała, ale za 6 godzin mam ślub:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Nieee, jeszcze się przeze mnie spóźni panna młoda! Najlepszego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Dziękuję ! Wiesz, zawsze możesz przyjechać i mi zrobić bramę rowerową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Za zimno jak dla mnie żeby gdzieś jechać Boango czemu nas nie zaprosiłaś na ceremonie ? byśmy trochę potupali butami spd , poprzeszkadzali kamerzyście i fotografowi i jeszcze bardziej Cie zestresowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 To wpadajcie:) Marek, Tobie zimno, a co ja mam powiedzieć? Ja zmykam, życzę miłej jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Bo byś rozstawił światło i aparaty i nic by nie było widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 yyyy ale gdzie w Legnicy mamy zatrzęsienie kościołów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 W Legnickim Polu o 15.00:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Ok teraz pytanie kto sie wybiera do legnickiego pola oprócz Boango ? samemu nie pojadę bo nie znam drogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Nie żartuj:D nie wiesz jak się jedzie na Legnickie?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Raz byłem kolega mnie prowadził i uznałem ze za płasko no jest może jeden pagórek ale na obwodnicy mam podobny, wiec nie widzę sensu tam jeździć do tego widoków nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 To Ty w końcu narzekasz jak są podjazdy czy jak jest płasko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Eper, piszesz się na jakąś trasę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Bożena, wszystkiego najlepszego i duuużo rowerowych kilometrów na nowej drodze życia A co do pogody, to przynajmniej nie pada (na razie) Marek, podjazd pod Legnickie Pole jest dłuższy i trudniejszy niż ten na obwodnicy. A dojazd prosty, wystarczy z obwodnicy na rondzie zjechać na Legnickie Pole i jechać dalej ciągle główną drogą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrRafik Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Ktoś się za rok wybiera na największe cykliczne święto u naszych sąsiadów? Podobno są grupy z Polski: http://www.ytti.de/w...nfahrt-2012.jpg Zbyt późno się o tym dowiedziałem i nie będzie mnie w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Jurek, zależy kiedy ile i w jakim tempie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Wychodzi ktoś dzisiaj na rower? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Za zimno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.