MrRafik Napisano 22 Maja 2012 Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Czy wymiana opony i dętki jest aż tak skomplikowana, że musisz zlecić to serwisowi? Nie jest to skomplikowane, już nie raz zmieniałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 22 Maja 2012 Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 To po co robisz to w serwisie, a raczej chcesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrRafik Napisano 22 Maja 2012 Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 1. Brak łyżek do ściągania opony. 2. Jak mam kupić opone w Worbike to za jednym zamachem zrobi się serwis gwarancyjny po przejechaniu 500km 3. Leniwy jestem 4. I tak jadę samochodem "dostawczym" 5. Znając moje ostatnie zdolności to bym coś zepsuł, ostatnio czego nie dotknę to kończy się to zwrotem na gwarancję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 23 Maja 2012 Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Polkowice: http://www.czasnarower.pl/wyscig/1604 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sender Napisano 23 Maja 2012 Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Andrzeju - takie to ja znalazłem - myślałem, że ktoś wie coś więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 23 Maja 2012 Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Przypominam że o 15.45 się spotykamy ! ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 23 Maja 2012 Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 O, Olo, może i ja bym się wybrał Jaki kierunek obieracie? sender, a jakich informacji jeszcze potrzebujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 23 Maja 2012 Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Ja planuje przejechać czerwony szlak z wąwozu myśliborskiego do złotoryji. Zobaczymy jak inni będą się na to zapatrywać ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sender Napisano 23 Maja 2012 Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Na chwilę obecną już żadnych. Okazało się, że muszę być w Sobótce z aparatem na biegu na Ślężę, zatem w Polkowicach być nie mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Jak tylko wrócą do mnie hample wracam na siodło. Już (oby) niedługo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Ktoś może idzie jutro ok. 11.00 na rower? Chciałam się wybrać na lajtową przejażdżkę- tak maks. 70 km, żeby o 15.00 być już w domu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Zobaczę czy do tej pory wybłagam hample od Olka, jak tak to będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Jurek, tylko ja jutro nie mogę szybko jeździć, bo idę na imprezę wieczorem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Spoko, ja miałem 1.5 tygodnia z bez bajka... Mam kwasu w mięśniach... No a impreza to ten. Rozumiem. Współczuje. (*zazdroszczę, ale cii *) Sorry za doubla, jednak jutro odpadam, Dzień Matki, czy cóś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 To co Bożena, skrzyżowanie o 11 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Myślałam, że znowu nikt ze mną nie pojedzie:) Olek, jeśli na skrzyżowanie, to zdążę dopiero na 11.30:) Jeszcze Ania się z nami zabierze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Przepraszam, jednak nie dam rady ;/ Tapatalk'nięte z androida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 My jednak idziemy o 13.00 i tylko na dwie godzinki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 28 Maja 2012 Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Ktoś wybiera się może jutro na rower? Pewnie nikt, ale warto zapytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 29 Maja 2012 Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Jaki optymizm . Ja się wybieram, ale jestem lekko poobijany po niedzieli, więc założyłem wczoraj slicki, żeby nie ciągnęło mnie w teren w tym tygodniu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 29 Maja 2012 Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Ja sie mogę dziś (29 maja) wybrać ale wolał bym wolniejsze tępo to o której na skrzyżowaniu ? może pojedziemy do Myśliborza na skałę elfów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 29 Maja 2012 Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Jak to kusząco brzmi, Marku ;D Niestety zajęcia kończę o 15, także mogę się nie wyrobić. No chyba że dzień zapowiada się być długi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 29 Maja 2012 Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Ja myślałam, żeby sobie trochę urozmaicić drogę na Stanisławów i podjechać tam dzisiaj kolarzówką. Ale zobaczę jeszcze, czy się wyrobię.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 29 Maja 2012 Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Ja jestem na slickach, także jak najbardziej się piszę . Tylko daj mi znać o której . // Marek, jak tylko założę szerokie opony (najpóźniej pod koniec przyszłego tygodnia), to z chęcią wybiorę się na skałę elfów, w tym roku też tam nie byłem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 29 Maja 2012 Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 OK to o której jedziemy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.