Skocz do zawartości

[Legnica]

Gość BarteX88

Rekomendowane odpowiedzi

Wybaczcie wybaczcie, niestety z powodów ode mnie niezależnych w ten weekend nie będę mógł nigdzie dalej popedałować. W sobotę dysponuję czasem do max.16 a w niedzielę w ogóle ;/. Także będę musiał obejść się smakiem ;D Ale jutro bardzo chętnie się spotkam ^^

Olek, szkoda. A termin na Śnieżkę wstępnie Ci pasuje (08.06)?

Jutro zjawię się i ja. Zapewne także i Łukasz. Jeśli pogoda będzie taka jak dzisiaj (wiatr), to dystans ok. 60 km brzmi rozsądnie. Co do trasy, to ja się w to nie mieszam :P.

W sobotę też mam czas tak do 15 - 16, więc gdyby wybrać się powiedzmy o 8:00, to jakaś setka by wpadła :).

Właśnie się rozpogadza :). Ja dzisiaj jadę.

Na Okole podjazd i zjazd niebieskim szlakiem.

Czyli w pierwszą stronę najprawdopodobniej podjazd przez Lubiechową i na szczycie odbijamy w prawo na szlak. Większa część podjazdu przez las jest do podjechania, trudniej utrzymać równowagę na kamienistych odcinkach.

Ze szczytu na początek ostry kawałek w dół, później szerokie ścieżki leśne i jeden (niedługi) nieprzyjemny zjazd (lub raczej sprowadzanie roweru) po kamieniach. Wyjedziemy w Chrośnicy i dalej już asfaltami do Legnicy.

Czytam w myślach B).

W ramach podsumowania:

- Sobota, wycieczka na Okole. Ok. 100 km. Zbiórka o 8:00 na skrzyżowaniu Jaworzyńska / Nowodworska.

- Niedziela, wycieczka na Przełęcz Okraj. Ok. 160 km. Zbiórka o 8:00 na skrzyżowaniu Jaworzyńska / Nowodworska.

Gość ankaanka

Hejka, ponieważ rozważam wspólną jazdę z Wami, w któryś dzień, to mam pytanie:

Jak zapatrujecie się na uczestnika, który jest od Was dużo wolniejszy?

Każdy ma swoje tempo, także jeżeli ktoś jedzie z tyłu (jak ja), to grupa z przodu co kilka kilometrów robi postoje, by końcówka peletonu dojechała :) Przynajmniej tak jest na krótkich dystansach, więc nie wiem czy masz na myśli dołączenie do wycieczki na ponad setkę, którą trzeba skończyć w ciągu jednego dnia :P

Ankaanka, nikogo w czasie wycieczki nie zostawimy na pastwę losu :). Generalnie dołącz do jakiejś popołudniowej wycieczki (na pewno będzie jakaś w przyszłym tygodniu) i sama zobaczysz czy Ci się spodoba, czy nie. Tak jak Andrzej wspomniał, wyjątkiem są te całodniowe wycieczki, gdy tempo całej grupy nie powinno się tak diametralnie różnić (aby zdążyć przed zmrokiem). Na jakim rowerze jeździsz (MTB, miejski, crossowy)? I skąd wiesz, czy jesteś dużo wolniejsza? :)

Pamiętajcie, jutro grzecznie rano wstajemy i o 08:00 widzimy się na skrzyżowaniu Jaworzyńska / Nowodworska. Oczywiście ponownie nie mamy listy uczestników, więc jeśli ktoś miałby się spóźnić, to tel / SMS: 794 74 99 39.

Gość ankanka

Ankaanka, nikogo w czasie wycieczki nie zostawimy na pastwę losu :). Generalnie dołącz do jakiejś popołudniowej wycieczki (na pewno będzie jakaś w przyszłym tygodniu) i sama zobaczysz czy Ci się spodoba, czy nie. Tak jak Andrzej wspomniał, wyjątkiem są te całodniowe wycieczki, gdy tempo całej grupy nie powinno się tak diametralnie różnić (aby zdążyć przed zmrokiem). Na jakim rowerze jeździsz (MTB, miejski, crossowy)? I skąd wiesz, czy jesteś dużo wolniejsza? :)

Pamiętajcie, jutro grzecznie rano wstajemy i o 08:00 widzimy się na skrzyżowaniu Jaworzyńska / Nowodworska. Oczywiście ponownie nie mamy listy uczestników, więc jeśli ktoś miałby się spóźnić, to tel / SMS: 794 74 99 39.

Jarekk poznaliśmy się już ostatnio w drodze na Górzec... To że jestem wolniejsza to wiem bo już to sprawdziłam ostatnio no i na podjazdach mnie odstawiacie... oki przemyślę temat.. dzięki ;)

Cóż też jestem wolniejszy, a jakoś jeżdżę z nimi :) nie jest tak źle

A już nie wspomnę tego momentu z ostatniej wycieczki kiedy zamiast pojechać czerwonym szlakiem pojechałem sobie w dół do jakiejś wioski :D i co najlepsze pierwsi do mnie zadzwonili :) ale w słuchawce i tak słyszałem śmiech :laugh:

Załóż konto na www.bikestats.pl wtedy będziesz miała porównanie jak szybko jeździsz :)

no i zrób konto na forum :)

Jarekk poznaliśmy się już ostatnio w drodze na Górzec...

Aaaa..., nie wiedziałem że Ty, to Ty ;).

Ale jeśli się nie mylę, to Ty jutro z nami jedziesz :)? Przecież tempo w czasie wycieczki Górzec - Stanisławów było w porządku. To normalne że tempo na podjazdach zazwyczaj każdy ma inne i spotykamy się na szczycie :).

///

Marek, lepiej się śmiać, niż płakać :D.

Gość ankaanka

Aaaa..., nie wiedziałem że Ty, to Ty ;).

Ale jeśli się nie mylę, to Ty jutro z nami jedziesz :)? Przecież tempo w czasie wycieczki Górzec - Stanisławów było w porządku. To normalne że tempo na podjazdach zazwyczaj każdy ma inne i spotykamy się na szczycie :).

aa to w porządku oki myślę, że się z Wami wybiorę chociaż ta 8 rano .... ;) ostatecznie dam znać wieczorem

Renn mam swoje konto od dawna ale nie mam już czasu na wpisy ;) wirusek81 ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...