Skocz do zawartości

[Legnica]

Gość BarteX88

Rekomendowane odpowiedzi

W środę na 90% też będę mógł.

Jutro też pojadę. 15:30 na skrzyżowaniu.

A dzisiaj Łukasz wymyślił wypad o 21:00 do Stanisławowa. Mnie oczywiście namawiać nie trzeba :teehee:. Wątpię aby ktoś był chętny, ale jak coś, to pisać ;).

Łukasz ma światła od dawna, tylko nigdy nie ma ich przy sobie, gdy są potrzebne :P. Jeszcze do końca nie wiem o której wyjedziemy. Być może ruszymy nieco wcześniej i w pierwszą stronę pojedziemy jak będzie jeszcze jasno, a powrót po ciemku.

A znajdą się chętni na ognisko w najbliższym czasie? Np. piątek, sobota, lub niedziela?

Ja z przyjemnością wybiorę się w niedzielę (chyba że prognozy pogody na niedzielę będą deszczowe, to wtedy mogłaby być i sobota) na całodniową wycieczkę. Proponuję poniższy kierunek:

- Szlakiem rowerowym z Przesieki na Przełęcz Okraj.

Opcjonalnie Rudawy Janowickie z solidną dawką terenu.

Tak czy inaczej, wyjazd wcześnie rano.

Chętni?

Na Śnieżkę rozważaliśmy termin jakoś zaraz po tym Bożym Ciele, tak? Który to dokładnie? Olek niech zobaczy czy mu wstępnie pasuje.

Ja się dostosuję. Jak Łukasz będzie w Polsce, to też go dostosuję :P. Czołówkę już znalazłaś ^_^?

Jak widać powyższa czwórka jest wstępnie zadeklarowana na tą wycieczkę. Czy znajdą się jeszcze jacyś chętni?

Przypominam (lub informuję :P), że wyjazd w nocy, tak aby Śnieżkę podjeżdżać o wschodzie słońca. Także światła obowiązkowe.

Jeszcze muszę coś załatwić, więc prawdopodobnie 21:00 na skrzyżowaniu. Jeśli coś się zmieni, to dam znać :).

// Tylko weź sobie ciepłe ciuchy (7 - 8 stopni) i coś do jedzenia - sklepy będą zamknięte :P.

Jarek, czołówka się znajdzie i lampki też . Na razie muszę sobie kupić telefon komórkowy;) Piątek po Bożym Ciele to 8 czerwca.

Co do weekendu, to oczywiście jadę:) Chętnie pojechałabym sobie na Przełęcz Okraj, ale Rudawy też są ok.

Ja też jestem za tym, aby w ten weekend pojechać na Przełęcz Okraj. Pozostaje mieć nadzieję, że pogoda dopisze :). Znajdą się jeszcze jacyś chętni?

Odnośnie wypadu na Śnieżkę - szkoły też mają wtedy długi weekend?

Czy dzisiaj ktoś o 15:30 planuje wyskoczyć w Chełmy? Bo jak nikt mi nie da znać na forum (lub SMSem), to mogę się nie zjawić (i wyskoczyć trochę później).

JarekK - daj znać gdzie miałoby się odbyć i w jaki dzień (wszystkie trzy mi pasują)

Jaką trasę robicie jutro? Zabrałbym się z Wami chociaż na kawałek.

Sobota przy ładnej pogodzie i o ile nie będzie w tym czasie ogniska, zabieram się na Ślężę trasą taką jaka opisana była kilka postów wcześniej (rower przyszedł za późno ;)). Miejsce spotkania tam gdzie zawsze - godzina podam w piątek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...