JarekK Napisano 11 Maja 2012 Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Andrzej, Ty mi miałeś robić zdjęcia jak przejeżdżam przez strumyki, a nie wtedy jak już muszę stanąć, żeby się nie wywrócić . A wycieczka bardzo udana (opis) . Żeby było jasne - miał być lajcik, ale nie chcieli . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 11 Maja 2012 Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Dobrze było! Jak jutro nie będzie padać, to wybieram się z Anią na rower- pewnie ok. 11.00:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 11 Maja 2012 Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Jakbym miał aparat, to bym zrobił, a miałem jedynie telefon, to robiłem seriami ;d Jak to nie chcieli? Czarny szlak nie wiem kto wybrał, ale był genialny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 11 Maja 2012 Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Bożena, ja raczej sobie jutro odpuszczę, kolano musi odpocząć. Andrzej, no nikt nie chciał lajtowej wycieczki. Z tym że pytałem tylko tych, co się nie spóźnili . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Jutro jadę rowerem ok.12.00 na chwilę na Chełmiec na urodziny do kuzynki. Może ktoś chce mi potowarzyszyć? Przynajmniej w jedną stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Na urodzinach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Niestety, ale to impreza rodzinna:) Jadę tam w sumie tylko na godzinę i wracam - jest powód, żeby wyjść na rower:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 13 Maja 2012 Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 O 12.30 wyjeżdżam z Piekar z Anią. Jedziemy przez Warmątowice i Słup, więc jeśli ktoś chce, to może do nas dołączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Czy ktoś ma ochotę wyskoczyć gdzieś jutro (wtorek), powiedzmy o 15:30? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Niestety jutro nie dam rady, ale proponuje środę o 15.30. Tapatalk'nięte z androida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 W środę na 90% też będę mógł. Jutro też pojadę. 15:30 na skrzyżowaniu. A dzisiaj Łukasz wymyślił wypad o 21:00 do Stanisławowa. Mnie oczywiście namawiać nie trzeba . Wątpię aby ktoś był chętny, ale jak coś, to pisać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Hmm, ciekawi mnie taki nocny wypad ;d Ale nie wiem o której wrócę z Wrocławia. Łukasz ma już światła? ;d Jutro zajęcia kończę o 15, to też nie wyrobię się. Środa - na pewno będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Łukasz ma światła od dawna, tylko nigdy nie ma ich przy sobie, gdy są potrzebne . Jeszcze do końca nie wiem o której wyjedziemy. Być może ruszymy nieco wcześniej i w pierwszą stronę pojedziemy jak będzie jeszcze jasno, a powrót po ciemku. A znajdą się chętni na ognisko w najbliższym czasie? Np. piątek, sobota, lub niedziela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Ja mam wolną sobotę i niedzielę. Potem nie będę jeździć w weekendy aż do Bożego Ciała... Pomyślałam, że można by pojechać na jakąś całodniową wycieczkę. I kiedy wybieramy się na Śnieżkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Ja z przyjemnością wybiorę się w niedzielę (chyba że prognozy pogody na niedzielę będą deszczowe, to wtedy mogłaby być i sobota) na całodniową wycieczkę. Proponuję poniższy kierunek: - Szlakiem rowerowym z Przesieki na Przełęcz Okraj. Opcjonalnie Rudawy Janowickie z solidną dawką terenu. Tak czy inaczej, wyjazd wcześnie rano. Chętni? Na Śnieżkę rozważaliśmy termin jakoś zaraz po tym Bożym Ciele, tak? Który to dokładnie? Olek niech zobaczy czy mu wstępnie pasuje. Ja się dostosuję. Jak Łukasz będzie w Polsce, to też go dostosuję . Czołówkę już znalazłaś ? Jak widać powyższa czwórka jest wstępnie zadeklarowana na tą wycieczkę. Czy znajdą się jeszcze jacyś chętni? Przypominam (lub informuję ), że wyjazd w nocy, tak aby Śnieżkę podjeżdżać o wschodzie słońca. Także światła obowiązkowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Tyle ciekawych planow na weekend tu widze, a mnie nie bedzie. Noc Muzeow w Warszawie czeka Wlasnie wracam do domu, wiec jesli ustalicie godzine, to dajcie znac. Moze dam rade utrzymac Wasze tempo... gdzies z tylu ;ddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Jeszcze muszę coś załatwić, więc prawdopodobnie 21:00 na skrzyżowaniu. Jeśli coś się zmieni, to dam znać . // Tylko weź sobie ciepłe ciuchy (7 - 8 stopni) i coś do jedzenia - sklepy będą zamknięte . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Jarek, czołówka się znajdzie i lampki też . Na razie muszę sobie kupić telefon komórkowy;) Piątek po Bożym Ciele to 8 czerwca. Co do weekendu, to oczywiście jadę Chętnie pojechałabym sobie na Przełęcz Okraj, ale Rudawy też są ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Ja też jestem za tym, aby w ten weekend pojechać na Przełęcz Okraj. Pozostaje mieć nadzieję, że pogoda dopisze . Znajdą się jeszcze jacyś chętni? Odnośnie wypadu na Śnieżkę - szkoły też mają wtedy długi weekend? Czy dzisiaj ktoś o 15:30 planuje wyskoczyć w Chełmy? Bo jak nikt mi nie da znać na forum (lub SMSem), to mogę się nie zjawić (i wyskoczyć trochę później). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seth Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 JarekK - daj znać gdzie miałoby się odbyć i w jaki dzień (wszystkie trzy mi pasują) Jaką trasę robicie jutro? Zabrałbym się z Wami chociaż na kawałek. Sobota przy ładnej pogodzie i o ile nie będzie w tym czasie ogniska, zabieram się na Ślężę trasą taką jaka opisana była kilka postów wcześniej (rower przyszedł za późno ). Miejsce spotkania tam gdzie zawsze - godzina podam w piątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Jutro będzie pewnie jak zawsze czyli jedziemy na górzec i tam decydujemy gdzie dalej ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Olek, a Ty możesz jechać w sobotę? Jarek, szkoły mają wolne 8 czerwca:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Na Przełęcz Okraj w niedzielę. Chyba że w niedzielę nie wszyscy chętni mogą pojechać? Olek? Na resztę odpiszę jak wrócę z roweru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 No tak, w niedzielę- pomyliło mi się. Ale w sobotę też bym się gdzieś na chwilę przejechała. Olek chyba nie chce z nami jechać, bo coś się nie odzywa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seth Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Czyli jutro jadę z Wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.