boango Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Ja się dzisiaj nie wyrobiłam:/ Wychodzę dopiero po 18.00.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Czyli się nie spóźniłem ;d Ale i tak nawet udany dzień, choć nie wiem gdzie byłem. Wiem, że chciałem wjechać na Górzec ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Ja pojeździłam krótko po lasach, bo mało czasu niestety miałam. Jutro oczywiście będę o 15.30:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Ja jutro też będę. Łukasz też. Ciekawe jaką Olek trasę wymyśli . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Olek ma wymyślać trasę ? ;> To sobie jutro do szkoły mapę wezmę ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Olek, najlepiej gdzieś na południe:) Ja mogę jeździć jutro aż do zmroku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelDL Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Wyjazd zawsze wtedy, kiedy ja muszę w pracy siedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 9 Maja 2012 Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Olek zaproponował wycieczkę, Olek wybiera trasę . Możemy pojechać na Groblę, trasą którą wcześniej zaproponowałem . Ja innych pomysłów nie mam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morpheo Napisano 9 Maja 2012 Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Pojadę z Wami choć kawałek trasy - o 19:00 muszę być w Legnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seth Napisano 9 Maja 2012 Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Jutro rower ma przyjechać, więc trzeba dobrze sezon zacząć... Pytanie więc: co porabiacie w sobotę? Proponuję wypad na Ślężę mniej więcej taką trasą: http://maps.google.pl/maps?saddr=legnica&daddr=%C5%9Bl%C4%99%C5%BCa&hl=pl&ie=UTF8&ll=50.931604,16.697845&spn=0.598066,1.359558&sll=51.03627,16.435575&sspn=0.59672,1.359558&geocode=FV9bDQMdu4L2ACnBN0AShRIPRzGi5oggIRWOQw%3BFWgjCAMdcPn-ACmjEg9-g8oPRzHQub3apwzucw&dirflg=w&mra=ltm&t=m&z=10 można urozmaicać i zmieniać do woli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 9 Maja 2012 Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Czy mozemy przesunac wyjazd na 15.45-50 ? Bo nie jestem pewien czy zdaze. Tapatalk'nięte z androida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 9 Maja 2012 Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Właśnie o to samo miałam pytać Musiałam zostać dłużej po pracy i mogę się spóźnić z 15 min. Nie wiem tylko, czy dam radę jechać szybszym tempem, bo mam katar (albo alergię) :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 9 Maja 2012 Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 /// przed wycieczką Spoko, zaczekamy na Was . /// po wycieczce Pojeździłbym jeszcze . Kiedy powtórka z rozrywki? W piątek jeśli pogoda dopisze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 9 Maja 2012 Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Dzisiejsza przejażdżka ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 9 Maja 2012 Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Ja też bym sobie jeszcze pojeździła.. Piątek mi pasuje. Jutro chyba też wychodzę na rower, ale dopiero ok. 17.00- 18.00... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dawid Napisano 10 Maja 2012 Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Dajcie trase tej przejażdżki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 10 Maja 2012 Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Nikt dzisiaj nie jeździ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelDL Napisano 10 Maja 2012 Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Jutro do południa (koło 10) wybieram się w okolice Górzca, chętnych oczywiście zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 10 Maja 2012 Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Dawid, przez Słup, Bogaczów i Pomocne do Muchowa, skąd szutrówką przez las do Siedmicy, dalej zielonym szlakiem do Grobli, następnie szlakiem czerwonym (przy okazji podjechaliśmy pod wieżę widokową która znajduje się kawałek od szlaku) aż do Jakuszowej i żółtym do Jawora . Bożena, ja bym chętnie pojeździł, ale dopiero co wróciłem do domu . Czy na jutro jest ktoś chętny, dla kogo 15:00 to za wcześnie? Możemy przełożyć na 15:30, lub 16:00 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 10 Maja 2012 Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Ja miałam sama gdzieś pojeździć, ale bez telefonu trochę się boję Postaram się wyrobić na 15.00. Jak nie zdążę, to napiszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 10 Maja 2012 Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Ja mam teoretycznie plany na jutro, ale jeśli nie wypalą, to się przyłączam. Swoją drogą przydałby się ślad GPS z wczoraj, bo lubię bawić się takimi rzeczami, a z satelity wszystkie drzewa są do siebie tak podobne ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 11 Maja 2012 Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Wow, aż takiego tłumu chętnych to się nie spodziewałem . Trasa będzie lajtowa, na Groblę to nie ja chciałem jechać, tylko Olek (ja zaproponowałem tylko dodatkowo szutry i jechać od drugiej strony) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 11 Maja 2012 Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Ja się w sumie tego spodziewałam:) Chyba nie wyrobię się na 15.00:/ Na 15.30 dam radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 11 Maja 2012 Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Trudno . Łukasz też się spóźni, także luzik . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 11 Maja 2012 Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 To i ja się spóźnię. Będę na 15.30 ;d // dodano Zdjęcia z dziś Odnośnie jutrzejszej gry terenowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.