boango Napisano 2 Maja 2012 Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Ja bardzo chętnie wybiorę się na wycieczkę całodniową w piątek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 3 Maja 2012 Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Ja w piątek podjade do pomocnego zobaczyć kolarzy A dziś ktoś jeszcze sie pojawi na kryterium wyścigu szlakiem grodów piastowskich ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 3 Maja 2012 Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Pisze się ktoś na wycieczkę w góry bardzkie i sowie we wtorek 8 maja ? ^^ Wstępnie jade Ja z Jurkiem. Wiem że w tygodniu i pewnie dużo osób pracuje ale może ktoś znajdzie się chętny. W sobote podam dokładniejsza trasę. Ogólnie będzie trasa klodzko-dzierzoniow szczytami z zaliczeniem wielkiej sowy Tapatalk'nięte z androida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 3 Maja 2012 Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Olek, akurat we wtorek nie będę mógł, o 15:00 muszę być w Legnicy. Marek, gdzieś tam w centrum umówiłem się z Łukaszem i będziemy gdzieś przy zamku, tak więc pewnie się spotkamy . Widzę że poza mną i Bożeną nie ma więcej chętnych aby pokręcić jutro gdzieś dalej. A popołudniu? Na 15 lub 16 znajdzie się więcej chętnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eryk Napisano 3 Maja 2012 Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Ja w piątek podjade do pomocnego zobaczyć kolarzy A dziś ktoś jeszcze sie pojawi na kryterium wyścigu szlakiem grodów piastowskich ? Jak będzie lało - a na to się zanosi - to nawet ja nie przyjadę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 3 Maja 2012 Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Jak będzie lało, to zapewne z Łukaszem wylądujemy w kręgielni na piwo, stamtąd widok też będzie dobry . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morpheo Napisano 3 Maja 2012 Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Odnośnie piątku, w moim przypadku 15:00 brzmi zdecydowanie lepiej ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 3 Maja 2012 Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Trochę szkoda, że nikt nie chce jechać na cały dzień...Popołudnie oczywiście też mi pasuje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 4 Maja 2012 Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 To ja o 15:00 będę czekał na skrzyżowaniu Jaworzyńska / Nowodworska . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrRafik Napisano 4 Maja 2012 Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Ma ktoś trasę na mapie zaznaczoną na Górzec? Ktoś kiedyś ją tutaj wrzucał Wczoraj wieczorem niezły wyścig z burzą miałem ze znajomymi z Prochowic do Legnicy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 4 Maja 2012 Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Nie wiem, czy zdążę równo na 15.00:) A jaką trasą pojedziemy? Bo namawiam Anię, która może wyjść tylko na 2 godziny.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 4 Maja 2012 Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Oki . Trasa nie wybrana, jeśli namówisz Anię, to najwyżej pojedziemy na te dwie godzinki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 4 Maja 2012 Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Już namówiłam:) Nie wiem tylko, czy się wyrobię, bo jadę teraz po rower. Umówiłyśmy się o 14.50 pod Majewskimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 5 Maja 2012 Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Ktoś ma jakieś plany na środowe popołudnie ? Bo skoro wtorek odpada to może w środe jakaś traska 50-80 kmów ? Proponuje 15.30 na skrzyżowaniu w środe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 5 Maja 2012 Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Jak mi nic nie wypadnie, to z chęcią się gdzieś przejadę w środę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 6 Maja 2012 Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Środa mi pasuje A jak będzie wyglądała trasa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 6 Maja 2012 Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 a to się ustali Zapewne gdzieś na południe od Legnicy ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darektech Napisano 6 Maja 2012 Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Witam. Posiadam Kellysa Sabotage z pokreconymi szprychami. Śmigam po miescie i na wycieczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 6 Maja 2012 Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 No to zapraszamy z nami Większość wyjazdów jest tutaj umawiana. Ps. Będzie się ktoś wybierał na maraton do Pieszyc 9 czerwca ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 6 Maja 2012 Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Olek, chyba do Piechowic:) Mnie też zawsze się mylą te miejscowości.Ja może się wybiorę. 26 maja jest też maraton w Polkowicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 6 Maja 2012 Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Też się piszę na środę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 6 Maja 2012 Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Fatkycznie, masz Bożena racje ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 6 Maja 2012 Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Na 90% pojadę z Wami w środę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 A jutro ktoś wybiera się może ok. 16.00 na rower? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Jest ładna pogoda, a ja już prawie tydzień nie pedałowałem, więc jeśli się wyrobię, bo o 15 kończę, to pojawię się na skrzyżowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.