JarekK Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Ja jestem z Łukaszem umówiony na 15:00. Tylko nie mocnym tempem, bo Łukasza napęd jest do wymiany. Jakieś 70 km chciałbym przejechać. Na skrzyżowaniu będziemy ok. 15:13 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Okej, powinienem się pojawić. Proszę o bardzo lajtowe tempo bo czuje jeszcze pilchowice > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Będzie lajtowo . Czyli powiedzmy o 15:15 na skrzyżowaniu, jeśli ktoś jeszcze będzie miał ochotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kross83 Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Wy to macie kondycję, ja po przejechaniu 75 km miałem nogi jak z waty a na czterech literach już nie mogłem siedzieć po tym dystansie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 To ja sie pojawię dziś o 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Mnie też wliczcie, tempo lajtowe to fajnie I się opalić można Sorry za doubla, pisze się na środę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrRafik Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Wycieczka do Myśliborza się udała, 83km przejechane średnim tempem (17km/h), były problemy z rowerem znajomego, a po drugie dużo kręciliśmy się po Wąwozie. Żałuje teraz że nie dozbierałem i nie kupiłem Levela 2 na hamulcach tarczowych bo czuć różnicę na zjazdach :/ Znacie jakieś fajne miejsca/trasy do odwiedzenia/przejechania do maksymalnie 50km od Legnicy? Chcę unikać wszelkiego kontaktu z drogami krajowymi, wolę spokojną jazdę przez wioski Wycieczka do Myśliborza się udała, 83km przejechane średnim tempem (17km/h), były problemy z rowerem znajomego, a po drugie dużo kręciliśmy się po Wąwozie. Żałuje teraz że nie dozbierałem i nie kupiłem Levela 2 na hamulcach tarczowych bo czuć różnicę na zjazdach :/ Znacie jakieś fajne miejsca/trasy do odwiedzenia/przejechania do maksymalnie 50km od Legnicy? Chcę unikać wszelkiego kontaktu z drogami krajowymi, wolę spokojną jazdę przez wioski Edit: Aby wyszło 50km w dwie strony bo to taka trasa na jutrzejszy poranek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Bogaczów, Stanisławów, słup, Ostrzyca w proboszczowie Podjazd na w lubiechowej i szczyt okole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 1 Maja 2012 Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 http://maps.google.pl/maps?saddr=Lubin&daddr=51.2803211,16.223928+to:51.2496639,16.1850422+to:51.2312549,16.1666583+to:Legnica&hl=pl&ll=51.284277,16.238687&spn=0.063024,0.110378&sll=51.280764,16.229776&sspn=0.003939,0.006899&geocode=FfRAEAMdh3_3ACnjMIzsXW8PRzGD_P6u1-si6w%3BFcF5DgMduI73ACm5ZZMRfW0PRzFwgI9CtzLoNw%3BFf8BDgMd0vb2ACm9AcstRW0PRzEV2_zB8rSMbA%3BFRa6DQMdAq_2AClb2bROsRIPRzHyf3j3QY0kzA%3BFV9bDQMdu4L2ACnBN0AShRIPRzGi5oggIRWOQw&oq=lub&t=w&dirflg=w&mra=ltm&via=1,2,3&z=13 Do Lubina można. Przez wioski i las. Bardzo ładna trasa. Na mapie to trochę inaczej wygląda niż w rzeczywistości, ale na pewno trafisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 1 Maja 2012 Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 no ale tam nic niema ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 1 Maja 2012 Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Ścieżki rowerowe są fajne. Przed galerią można sobie posiedzieć. Poza tym czy musi coś być? Myślałem, że chodzi głównie o jazdę rowerem. Jak coś będzie w miejscu przeznaczenia to tym lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 1 Maja 2012 Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Ścieżki ścieżkami a słońce słońcem Dzisiaj się tak zjarałem na ramionach że następną jazdę rozważę z nałożonym filtrem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 1 Maja 2012 Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Wybieracie się może jutro na rower? Ja jeżdżę od rana, ale jak nikt nie jedzie na cały dzień, to może ktoś wybiera się chociaż gdzieś po południu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 1 Maja 2012 Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Niestety przez kolano raczej sobie jutro rower odpuszczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 2 Maja 2012 Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Witam. Składam na razie niezobowiązującą propozycje na jutro. Planowałem dołączyć do znajomych, którzy są nad jeziorkiem w kunicach. 1. Myślałem żeby się z wro rowerkiem tam wybrać przez brzeg dolny (prom) potem przez lubiaz żeby być po właściwej stronie odry, a pod wieczór powrót pociągiem. I to jest pierwsza opcja, chętni by musieli dojechać jakoś do wro :] Wychodzi ponad 70km, czyli całkiem znośnie. Byc może da sie wcisnąć na jakiś grill czy żagle z nimi. Popytam i dam znać późnym popołudniem, jak juz będę mial dostęp do neta. 2. Wymyśliłem też (po zobaczeniu wycieczki do mysliborza, bo już w tamtym roku prawie tam bylem), żeby sie udać pociągiem do/w okolice legnicy i z chętnym/mi sie zabrać na jakiś trip, w celu zobaczenia czegoś ciekawego. Ok. 60km w sumie żeby to wyniosło. I bym sobie pod wieczór wrócił pociągiem. Moje tempo może nie jest rekreacyjne ale tez wszystkich soków nie chce z siebie wycisnąć, bo mam już inne plany by się pomęczyć :] pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 2 Maja 2012 Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Boango ja dziś mam czas po południu ktoś jeszcze ma dziś czas po południu około 15-16 ? MixingHead nie wiem czy byłeś w Kunicach ale ogólnie jest tam syf , z roku na rok woda coraz bardziej zielona a okoliczni mieszkańcy poprostu wylewają do tego jeziora ścieki Wąwóz jest fajny ale nastaw sie na tłumy ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 2 Maja 2012 Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Ja dzisiaj jadę o godz. 13.00 do Myśliborza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 2 Maja 2012 Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Ok to moge sie zabrać o 13 na skrzyżowaniu tam gdzie zawsze mam czekać (czyli Nowodworska obwodnica ) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 2 Maja 2012 Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 My wyjeżdżamy z Piekar. Niestety nie wiem dokładnie o której, bo muszę jeszcze zajechać do serwisu, żeby sprawdzić hamulce. Wyjazd pewnie przesunie się więc o co najmniej godzinę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 2 Maja 2012 Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 ja już wiem ze sie nie wyrobie wiec moze innym razem ? Jedziemy gdzieś jutro wolnym tępem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 2 Maja 2012 Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 My ok. 14.00- 14.30 powinnyśmy przejeżdżać przez skrzyżowanie (zależy czy, będą mi coś robić z rowerem). Jak się rozmyślisz, to może spotkamy się gdzieś na trasie:) Ja jutro jadę do Jakuszyc, ale w piątek mam cały wolny dzień, więc wtedy chętnie się wybiorę gdzieś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrRafik Napisano 2 Maja 2012 Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Ścieżki ścieżkami a słońce słońcem Dzisiaj się tak zjarałem na ramionach że następną jazdę rozważę z nałożonym filtrem W poniedziałek to się tak zjarałem że wczoraj musiałem odpuścić jazdę na rowerze i siedzieć w chłodnym miejscu... Wąwóz jest fajny ale nastaw sie na tłumy ludzi Nie wiem jak jest teraz podczas majówki, ale w poniedziałek na polanie w południe nikogo nie było, natomiast na tej polanie przy parkingu kilka starszych osób się opalało. A po samym wąwozie dało się normalnie jeździć rowerem, spotkałem może 5-7 osób... Ja zaraz chyba lecę na Prochowice, o ile uda mi się wyjść z łóżka bo to nie łatwe zadanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 2 Maja 2012 Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Bożena dziś zostaje w domu może sie przejadę po nowe dętki tylko Ze tak sie zapytam, ktoś sie jutro wybiera na Kryterium wyścigu szlakiem grodów piastowskich ? jutro ( 3 maja) zgodnie z programem start rozpocznie sie o 19:00 Trasa wygląda tak Myśle ze o 18:30 moglibyśmy sie spotkać z rowerami albo bez pod galerią piastów przez głównym wejściem koło zegara Ktoś chętny ? Ja będę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eryk Napisano 2 Maja 2012 Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Myśle ze o 18:30 moglibyśmy sie spotkać z rowerami albo bez pod galerią piastów przez głównym wejściem koło zegara Ktoś chętny ? Ja będę ! Ja też będę, dobre miejsce na spotkania - bo dużo miejsca i konkretne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 2 Maja 2012 Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Ja też piszę się na piątek. Ktoś jeszcze? Jeśli tak, to od razu napiszcie czy możecie wybrać się na cały dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.