Skocz do zawartości

[Legnica]

Gość BarteX88

Rekomendowane odpowiedzi

Ja idę do serwisu, bo zapomniałem, że mam gwarancję, także niech oni mędrkują co z tym. Później się przejadę gdzieś. Jutro też mogę się wyrwać na rower po południu. Na weekend myślę gdzieś na kilka dni pod namiot pojechać, ale jeszcze szczegółowego planu nie mam ;D

Kuls widzisz w Legnicy ludzie jeżdżą

Widzę,że jeżdżą, czasami śledzę wasze poczynania ;)

Z mojej strony wygląda to tak:

w piątek planuje z rana zrobić jakąś krótka trasę wokół Legnicy coś koło 30-40km a popołudniu myślałem, że namówię żonę i pojedziemy razem na jakąś przejażdżką (masa), ale skoro nie ma masy to chyba tak z nią pojeżdżę...

W sobotę natomiast chętnie si do Was dołącze na te 100-120 km :)

Hmm, może to jakoś przeżyję, nawyżej każe żonie po siebie gdzieś przyjechać :D

A tak na poważnie, jeżeli nie będzie jakiegoś szalonego tempa typu 30km/h non-stop to dam radę, tylko zabiorę ze sobą przyczepkę jedzenia ;)

Dawid, tempo takie, abyśmy zdążyli wrócić przed zmrokiem ;). Także wyzwaniem będą raczej podjazdy i dystans, a nie tempo :). Dopisuję Cię do listy:

- Jarek

- Olek

- Bożena

- Dawid

Marek, trasa nie została jeszcze do końca zaplanowana :P.

Możliwości jest kilka, w tej chwili podoba mi się następująca trasa:

Najpierw szosą: Legnica - Słup - Górzec - Pomocne - Muchów - Świerzawa - Kapella - Jelenia Góra

Dalej szlakami: Jezioro Wrzeszczyńskie - Jezioro Pilchowickie - Przełęcz Chrośnicka - Okole - Kapella - Komarno - Wojcieszów - Lipa - Muchów

I dalej już standardowo do Legnicy.

Ale możliwości jest kilka, możemy odwrócić np. kolejność i zacząć szlakami, albo pojechać np. przez Ostrzycę :).

Tzn. miałaś na myśli że Ty wyjedziesz wcześniej i my Cię dogonimy? Czy to aby umówić się jeszcze wcześniej, niż o 8:00?

W pierwszym przypadku nie widzę takiej potrzeby. W drugim byłoby mi ciężko wstać, w tym tygodniu wstaję o 10:00 dzień w dzień, nieważne jak budzik nastawię :P.

Napisano · Ukryte przez safian, 27 Kwietnia 2012 - Brak powodu
Ukryte przez safian, 27 Kwietnia 2012 - Brak powodu

mam mały problem z dostępem do sieci,ąle jutro postaram się go rozwiązać.

Odnośnie skrzyżowania to nie powinno być problemów, ale zobaczymy co będzie z moim bębenkiem, bo po wczorajszej jeździe złapał straszny luz, a nie maiłem narzędzi aby się go pozbyć :/ jak mi się dziś uda to może aki serwis w Legnicy się zlituje i mi to zrobi...

Dam znać po południu czy mam czym jechać...

Koło zawędrowało do serwisu, obiecali,że do wieczora się wyrobią, także pewnie się z wami jutro wybiorę...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...