AndrzejAA Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Ja idę do serwisu, bo zapomniałem, że mam gwarancję, także niech oni mędrkują co z tym. Później się przejadę gdzieś. Jutro też mogę się wyrwać na rower po południu. Na weekend myślę gdzieś na kilka dni pod namiot pojechać, ale jeszcze szczegółowego planu nie mam ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuls Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Kuls widzisz w Legnicy ludzie jeżdżą Widzę,że jeżdżą, czasami śledzę wasze poczynania Z mojej strony wygląda to tak: w piątek planuje z rana zrobić jakąś krótka trasę wokół Legnicy coś koło 30-40km a popołudniu myślałem, że namówię żonę i pojedziemy razem na jakąś przejażdżką (masa), ale skoro nie ma masy to chyba tak z nią pojeżdżę... W sobotę natomiast chętnie si do Was dołącze na te 100-120 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Dawid, ale w sobotę chcesz jechać z nami na Jezioro Pilchowickie, czy jakąś alternatywną trasą? Bo ten nasz wypad, to wyjdzie raczej 135 - 155 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuls Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Hmm, może to jakoś przeżyję, nawyżej każe żonie po siebie gdzieś przyjechać A tak na poważnie, jeżeli nie będzie jakiegoś szalonego tempa typu 30km/h non-stop to dam radę, tylko zabiorę ze sobą przyczepkę jedzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Jarek jak będzie przebiegała sobotnia trasa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Dawid, tempo takie, abyśmy zdążyli wrócić przed zmrokiem . Także wyzwaniem będą raczej podjazdy i dystans, a nie tempo . Dopisuję Cię do listy: - Jarek - Olek - Bożena - Dawid Marek, trasa nie została jeszcze do końca zaplanowana . Możliwości jest kilka, w tej chwili podoba mi się następująca trasa: Najpierw szosą: Legnica - Słup - Górzec - Pomocne - Muchów - Świerzawa - Kapella - Jelenia Góra Dalej szlakami: Jezioro Wrzeszczyńskie - Jezioro Pilchowickie - Przełęcz Chrośnicka - Okole - Kapella - Komarno - Wojcieszów - Lipa - Muchów I dalej już standardowo do Legnicy. Ale możliwości jest kilka, możemy odwrócić np. kolejność i zacząć szlakami, albo pojechać np. przez Ostrzycę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Trasa bardzo ciekawa:) Podoba mi się. A o której wyjazd? Dobrze, żeby był z samego rana:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 wyjazd o 8 Zbiórka na skrzyżowaniu ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Tak paczam... i chyba się też będę mógł jednak zabrać w sobotę... ale to tak wiecie... na 50% nie wpisujcie mnie Albo się pojawię na zbiórce od razu albo nie, jak coś to nie czekajcie na mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Ja mogę wyjechać jeszcze wcześniej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Dawid, znajdziesz skrzyżowanie Jaworzyńska / Nowodworska? Bożena, wcześniej? Cięęężko to widzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Tak, tylko spytałam:) Nie chcę Was spowalniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 A piątkowy (jutrzejszy) wypad aktualny? mi pasuje 16:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Tzn. miałaś na myśli że Ty wyjedziesz wcześniej i my Cię dogonimy? Czy to aby umówić się jeszcze wcześniej, niż o 8:00? W pierwszym przypadku nie widzę takiej potrzeby. W drugim byłoby mi ciężko wstać, w tym tygodniu wstaję o 10:00 dzień w dzień, nieważne jak budzik nastawię . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Ja już nie pamiętam, kiedy ostatnio wstałam o 10.00:) Jutro idę pojeździć gdzieś, ale krótko i wolno po lasach, żeby mieć siłę na sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Mam pytanie takie OT wycieczek. Gdzie można dostać folię bąbelkową? Na poczcie dostanę? Nie chodzi mi o kopertę z bąblami, a o po prostu samą folię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelDL Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Mam pytanie takie OT wycieczek. Gdzie można dostać folię bąbelkową? Na poczcie dostanę? Nie chodzi mi o kopertę z bąblami, a o po prostu samą folię. Powinni mieć w Castoramie lub innym markecie budowlanym. Dużo tego potrzebujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Tylko troszeczkę. Nie potrzebuje tego w ilościach hurtowych. Tak około 1m2. Nawet pewnie mi z tego jakiś mały kawałek zostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelDL Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Tylko troszeczkę. Nie potrzebuje tego w ilościach hurtowych. Tak około 1m2. Nawet pewnie mi z tego jakiś mały kawałek zostanie. Przejdżmy na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 · Ukryte przez safian, 27 Kwietnia 2012 - Brak powodu Ukryte przez safian, 27 Kwietnia 2012 - Brak powodu mam mały problem z dostępem do sieci,ąle jutro postaram się go rozwiązać. Odnośnik do komentarza
kuls Napisano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Odnośnie skrzyżowania to nie powinno być problemów, ale zobaczymy co będzie z moim bębenkiem, bo po wczorajszej jeździe złapał straszny luz, a nie maiłem narzędzi aby się go pozbyć :/ jak mi się dziś uda to może aki serwis w Legnicy się zlituje i mi to zrobi... Dam znać po południu czy mam czym jechać... Koło zawędrowało do serwisu, obiecali,że do wieczora się wyrobią, także pewnie się z wami jutro wybiorę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Majówka Rowerowa do Trzech Jezior – 03.05.2012r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 To jak z dzisiejszą trasą, o 17 się zbieramy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Ja dziś nie dam rady niestety ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuls Napisano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Podobno koło gotowe, o 17 jadę je odebrać zamontuje, kontrolna jazda i jutro możemy śmigać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.