boango Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 U mnie na Piekarach jeszcze pada. Ale z bloku widzę, że nad centrum trochę jaśniejsze niebo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nati2902 Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 No Jarek BRAWO !!! To się nazywa męska decyzja Do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 "Na 11:30 wyrobicie się, prawda? Będę czekał." Tak, poprawa idzie od strony Chojnowa, także do Piekar dojdzie chwilę później. Ja patrząc na kałuże, żadnych oznak deszczu nie widzę. Także szykuję się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Dobra ja jadę, ale nie wyrobię się w 20 min. Napiszcie, w którą stronę jedziecie, to spróbuję nadgonić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Ale spóźniesz się tak 10 - 15 minut? Czy więcej? Zaczekamy na przystanku. A jak więcej, to zaproponuj godzinę, nie ma sensu bawić się w gonitwy . Marek, Andrzej, jesteście jeszcze z nami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Za chwilę wychodzę z domu. Jadę do Łukasza po Cuba. I potem przez Bartoszów. Napiszę sms albo zadzwonię jak już będę wyjeżdżać na drugim rowerze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nati2902 Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Ok, czyli jesteśmy umówieni. 11:30 i czekamy na Ciebie, jakby co pod telefonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Oki, ja zaraz też wychodzę. Gdyby ktoś się mocniej spóźnij, to niech jedzie przez Warmątowice i Słup. Telefon: 794 74 99 39. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Ja nie dam rady. Troche jestem przeziębiony i deszczem nie chce się dobić bo szkoda by było stracić majówkę ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Aha, to tylko ja wyjechałem na 10.00 i dziwiłem się że nikogo nie ma? Tak przy okazji: w drodze na skrzyżowanie auto wymusiło pierwszeństwo i zawinęło mnie bokiem, po czym sobie odjechało. Nie wiedziałem że można taki szlif po asfalcie zaliczyć. No i jestem na jakieś 2 tyg wyłączony z rowerowania, staw biodrowy stłuczony2. Jeszcze siedziałem poobijany na skrzyżowaniu 10 min bo czekałem aż ktoś się pokaże Shame on you chłopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Juraleona, trzeba było poczekać tę godzinkę albo chociaż póki Natalia nie przyjechała sprawdzić czy ktoś taki jak Ty nie przyjechał Swoją drogą potrzebny jest jakiś pomysł na listę obecności na poszczególnych wycieczkach. Wtedy byłoby to łatwiejsze do ogarnięcia, bo jak Jarek napisał: "No właśnie problem polega na tym, że listy obecności nie ma", a ogarnąć to, kto ma zamiar się przejechać, jest już trudną rzeczą. Przynajmniej dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Zdjęcia https://picasaweb.google.com/Rennsport76/Mysliborz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Andrzej, ledwo co chodzę, wytrzymanie 10 min na skrzyżowaniu w mżawce było wyczynem wracałem kręcąc jedną nogą w spd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Jurek, przykro mi, że tak wyszło:( Wracaj szybko do zdrowia! Marek, dzięki za zdjęcia, a zwłaszcza za to z pieskiem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Juraleona, myślałem, że to w drodze powrotnej Cię tak urządzili. No to zdrowiej szybko Renn, zdjęcia ładnie wyszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nati2902 Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Juraleona gdzie ten pseudokierowca zakichany Ci wymusił? Na skrzyżowaniu Nowodworska/Jaworzyńska byłam kilka minut po 10:00 i nie widziałam nikogo potrzebującego pomocy. Marek, przyznaję, że zdjęcia fajne Z perspektywy czasu troszkę mi wstyd, że byłam taka czysta Przepraszam, następnym razem poprostu mnie ochlapcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Z wilczej mi czmychnął i bokiem zahaczył, dotoczyłem się na skrzyżowanie i nikogo nie widząc potoczyłem się do domu, zatrzymałem się jeszcze na skrzyżowaniu jaworzyńskiej z obwodnicą żeby poprawić sprężynkę w hamulcu przednim (sprzęt przede wszystkim ) przyjechała 3ka chyba i się ogarnąłem, podliczyłem straty w sprzęcie i wróciłem do domu. Ma ktoś sposób na rozerwaną membranę? :/ I moje MT 500 na spdki wyglądają już jak sito PS Zegarka ani komórki przy sobie nie miałem więc jedynym odniesieniem czasowym był dla mnie ten autobus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nati2902 Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Co za pech, musiałeś tam być przede mną, gdybyś chwilkę poczekał (ale skąd miałbyś wiedzieć) to bym Cię do domu samochodem zawiozła a tak to się cały obolały jeszcze namęczyłeś Współczuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Jedziecie gdzieś dzisiaj ?^^ Tapatalk'nięte z androida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Juraleona, wracaj szybko do zdrowia. Szkoda że nie zdążyłeś zobaczyć nr rejestracji, ani jak domyślam się nie było innych świadków zdarzenia . Bo wtedy to powinieneś czekać na policję i karetkę, a gościa by szukali za spowodowanie i ucieczkę z miejsca wypadku. Co do godziny wyjazdu, to zawsze piszę że w razie kiepskiej pogody wycieczka będzie odwołana. W tym przypadku została przełożona. Jeśli więc ktoś wybiera się na wycieczkę na którą jadę, czy organizuję, to zapisać sobie mój nr telefonu i dzwonić w takich sytuacjach - bo ja nie mam Waszych (większości), więc nie mam też jak Was powiadomić . Niemniej przepraszam każdego kto czekał. Olek, późno wróciłem do domu, późno wstałem, więc jadę, ale dopiero gdzieś o 13. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Cóż, miałem lepsze rzeczy do roboty niż patrzenie po rejestracji w trakcie lotu Wiem tylko że był ciemnogranatowy i tyle Dobra, stało się i się nie odstanie, na razie się postaram wyzdrowieć do bikemaratonu w Zdzieszowicach, ale mało prawdopodobne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelDL Napisano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Tak czy inaczej zgłosiłbym zdarzenie na policje,może jakiś monitoring zarejestrował zdarzenie. boango nie mijaliśmy się czasami dzisiaj na ścieżce rowerowej koło wiaduktu na piekarach?? w ostatnim momencie znajoma twarz (ze zdjęć z forum) mi mignęła, jechalaś z koleżanką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Tak, to byłam ja:) Ty miałeś biały rower prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelDL Napisano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Tak, to byłam ja:) Ty miałeś biały rower prawda? Wszystko się zgadza:)oczywiście pozdrawiam, wcześniej nie zdążyłem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Ten świat jest mały ^^ Ktoś planuje jakąś przejażdżkę na środę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.