Skocz do zawartości

[Legnica]

Gość BarteX88

Rekomendowane odpowiedzi

Aha, to tylko ja wyjechałem na 10.00 i dziwiłem się że nikogo nie ma?

Tak przy okazji: w drodze na skrzyżowanie auto wymusiło pierwszeństwo i zawinęło mnie bokiem, po czym sobie odjechało. Nie wiedziałem że można taki szlif po asfalcie zaliczyć. No i jestem na jakieś 2 tyg wyłączony z rowerowania, staw biodrowy stłuczony2.

Jeszcze siedziałem poobijany na skrzyżowaniu 10 min bo czekałem aż ktoś się pokaże :P Shame on you chłopaki :P

Juraleona, trzeba było poczekać tę godzinkę albo chociaż póki Natalia nie przyjechała sprawdzić czy ktoś taki jak Ty nie przyjechał :P Swoją drogą potrzebny jest jakiś pomysł na listę obecności na poszczególnych wycieczkach. Wtedy byłoby to łatwiejsze do ogarnięcia, bo jak Jarek napisał: "No właśnie problem polega na tym, że listy obecności nie ma", a ogarnąć to, kto ma zamiar się przejechać, jest już trudną rzeczą. Przynajmniej dla mnie :P

Juraleona gdzie ten pseudokierowca zakichany Ci wymusił? Na skrzyżowaniu Nowodworska/Jaworzyńska byłam kilka minut po 10:00 i nie widziałam nikogo potrzebującego pomocy.

Marek, przyznaję, że zdjęcia fajne :) Z perspektywy czasu troszkę mi wstyd, że byłam taka czysta ;) Przepraszam, następnym razem poprostu mnie ochlapcie ;)

Z wilczej mi czmychnął i bokiem zahaczył, dotoczyłem się na skrzyżowanie i nikogo nie widząc potoczyłem się do domu, zatrzymałem się jeszcze na skrzyżowaniu jaworzyńskiej z obwodnicą żeby poprawić sprężynkę w hamulcu przednim (sprzęt przede wszystkim :)) przyjechała 3ka chyba i się ogarnąłem, podliczyłem straty w sprzęcie i wróciłem do domu.

Ma ktoś sposób na rozerwaną membranę? :/ I moje MT 500 na spdki wyglądają już jak sito :D

PS Zegarka ani komórki przy sobie nie miałem więc jedynym odniesieniem czasowym był dla mnie ten autobus :)

Juraleona, wracaj szybko do zdrowia. Szkoda że nie zdążyłeś zobaczyć nr rejestracji, ani jak domyślam się nie było innych świadków zdarzenia :(. Bo wtedy to powinieneś czekać na policję i karetkę, a gościa by szukali za spowodowanie i ucieczkę z miejsca wypadku.

Co do godziny wyjazdu, to zawsze piszę że w razie kiepskiej pogody wycieczka będzie odwołana. W tym przypadku została przełożona. Jeśli więc ktoś wybiera się na wycieczkę na którą jadę, czy organizuję, to zapisać sobie mój nr telefonu i dzwonić w takich sytuacjach - bo ja nie mam Waszych (większości), więc nie mam też jak Was powiadomić ;). Niemniej przepraszam każdego kto czekał.

Olek, późno wróciłem do domu, późno wstałem, więc jadę, ale dopiero gdzieś o 13.

Tak czy inaczej zgłosiłbym zdarzenie na policje,może jakiś monitoring zarejestrował zdarzenie.

boango nie mijaliśmy się czasami dzisiaj na ścieżce rowerowej koło wiaduktu na piekarach?? w ostatnim momencie znajoma twarz (ze zdjęć z forum) mi mignęła, jechalaś z koleżanką :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...