Renn Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Ok to czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Natalia, myślałem że mi ten zaszczyt przypadnie . A skąd jedziesz? Tzn. czy masz trzy kroki, czy trochę więcej? Andrzej, zaczekaj chwilę, każdy tutaj też chce jechać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nati2902 Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Mam dwa kroki, jestem z oś. Sienkiewicza Więc chyba mam najbliżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Oki, to jeszcze chwilę zaczekajmy z decyzją, ale jak nieco przełożymy, to Natalię wyślemy o 10 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nati2902 Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Lekko kropi... Co robimy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 No tak siąpi ciągle. Pytanie czy w najbliższym czasie przestanie... Komuś bardzo takie drobny deszczyk przeszkadza, czy jedziemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Ja znowu sobie załatwiłam zatoki, więc jak się pogoda nie poprawi, to raczej nie pojadę:/ Na razie przetrząsam szafy w poszukiwaniu spodni przeciwdeszczowych. O ile głosek szumiących w tym zdaniu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nati2902 Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 No co Ty Boango, nie rób mi tego ! Ogólnie nie jest zimno, tylko troszeczkę mokro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Poczekajmy do 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 To przekładamy na 11. Pasuje wszystkim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nati2902 Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Ok, dla mnie nie ma problemu. Kto jeszcze miał jechać, kogo nie ma na forum teraz? Nie wiem, czy się wybierać na skrzyżowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Jurek pisał, że przyjedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 No właśnie problem polega na tym, że listy obecności nie ma . Wątpię aby ktoś czekał, ale jeśli masz te dwa kroki, to mogłabyś zerknąć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nati2902 Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Dobra, to ja lecę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Olomaster i Juraleona miał sie też zabrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nati2902 Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Do 10:15 nikt się nie pojawił. Przez chwilę nie padało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Deszcz zamierza się wynieść, tylko coś niezdecydowanie Jedziemy po gruntowych czy je omijamy? Bo nie wiem czy montować błotnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Dzięki za sprawdzenie . Ciągle pada ten mały deszczyk. I nie wiem co w takim razie zrobić. Andrzej, jakieś gruntowe są, ale ubite i w bagno raczej się nie przerodzą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 To już różnie bywa. Kilka dni po deszczach jeszcze były bagna na drogach, którymi jeździłem, także wolę się upewnić Mokro będzie, ale wrażenia pozostaną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nati2902 Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Niezły początek dnia, wszyscy siedzą przy komputerach i pewnie (tak jak ja) co chwilę zerkają przez okno, nie porzucając nadzieji, że przestanie padać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Najgorsze jest to, że tym razem prognozy są lepsze niż pogoda . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Ja już nie zerkam, tylko zbieram się. A nuż przestanie padać ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 No dokładnie! Ja co chwilę przez okno wyglądam i wracam zrezygnowana przed komputer. Spodni nie znalazłam, a nie chcę tego przepłacić kolejnym przeziębieniem:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nati2902 Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 No dobra, trzeba podjąć męską decyzję Deszczyk jest malutki a nad Jaworem niebo jakby jaśniejsze... co robimy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Chyba przechodzi, tak mi się wydaje . //update Dobrze mi się wydaje, w okolicach centrum zdaje się już nie padać . //update 2 Na 11:30 wyrobicie się, prawda? Będę czekał . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.