Eper Napisano 27 Maja 2010 Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Prawdopodobnie mnie jutro nie będzie. Grypa, ponad 38 gorączki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus2002 Napisano 27 Maja 2010 Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Szkoda szybkiego powrotu do zdrowia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 27 Maja 2010 Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 A ja mam katar, ale będę. Dziś byłem na chwilę pojeździć. Wiatr masakra. Żeby tylko jutro takiego nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Komu wiszę 5zł za spinkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Teoretycznie mi, ale 5 zł to nie majątek. Niech Ci ta spinka długo służy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Dzięki Jak tylko przyjdą, to się podzielę forumową naklejką jeśli chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Kto to mówił pod koniec że nie będzie padać ? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Nie ja gdzie oddać z tym hakiem do Worbike'a czy DIK'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 A co, ktoś zmókł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Najpierw zapytaj sie gdzie mają, jeśli w ogole mają hak i oddaj tam gdzie będą mieć. Wymiana haka to nic skomplikowanego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 A to trzeba wymieniać? Czy można prostować? Na stronie Worbike'a jest napisane, że prostowanie 10 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Nie ma sensu prostować. W przyszłości może Ci pęknąć gdzieś w trasie. Hak jest tani, więc lepiej kupić nowy. Tylko najlepiej podjedź z rowerem, żeby mogli odpowiedni dopasować. A jak chcesz, to możesz u nich kupić, a ja Ci wymienię, chyba jakieś klucze mam Tyle że wolny będę po weekendzie dopiero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Jak masz klucze to bardzo chętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Jutro dokładnie dam Ci znać kiedy będę miał wolne, to jakoś się dogadamy A tak przy okazji ma ktoś klucz do tarczy na centerlocka? Chyba mam niedokręconą, a do serwisu z tym nie chce mi się jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Ja nie mam. Shimano za dużo kluczy powymyślało. Jakby tak wszystkie kupić to wyszła by niezła kwota Co do następnego wyjazdu, mówiłem o tym podczas jazdy ale nie wiem czy każdy słyszał. Myślę że można znowu wybrać się w piątek, tym razem dalej. http://www.bikemap.net/route/513360 Trasa łączy szose i teren górski. Od Sichowa do Chełmca można naprawdę poczuć się jak w górach. Jeśli ktoś tam nie był to warto się wybrać. Trasa zaplanowana tak żeby każdy mógł ją przejechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Nawet ja? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 29 Maja 2010 Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Trasa wygląda ciekawie. Jeżeli tylko będę miał wolne, to na pewno się z Wami wybiorę. A jeżeli będę pracował, to innym razem tam skoczę. Skoro tam można poczuć się jak w górach, to żal nie sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 29 Maja 2010 Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Tak się właśnie przyglądnąłem mojej tarczy i o ile dobrze widzę, to jest do niej potrzebny taki sam klucz, jak do odkręcania kasety. Może taki ktoś ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 29 Maja 2010 Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Ja niestety nie mam. I niestety w piątek mnie nie będzie :/ Może dałoby radę jakoś wcześniej? wtorek albo środa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 29 Maja 2010 Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Możecie się wcześniej zgrać. Ja takie luźne wycieczki mogę sobie robić w piątki. Resztę dni zaplanowałem sobie na siłownię lub mocniejsze rowerowe treningi. Eper spokojnie przejedziesz tą trasę, tylko nie wiadomo ile czasu Ci to zajmie. Ale na wycieczkach nie chodzi przecież o tempo. Ogólnie w piątek widać było że odstajesz trochę poziomem od reszty ale spokojnie możesz to szybko zmienić. Wystarczy po prostu dłuższe wypady na rowerze robić. Nie zdziwił bym się gdybyś zaczął wyprzedzać resztę po 2 - 3 miesiącach takich wypadów. Trening czyni mistrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 29 Maja 2010 Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Pożyjemy, zobaczymy Myślę, że na asfalcie bym chociaż trochę mniej odstawał, bo w terenie to trzeba trochę większej kondycji, no i techniki. A tak na asfalcie spokojny, jednostajny wysiłek, bez takich 'zrywów'. Kupiłem dzisiaj ten hak i się trochę wkurzyłem, to pierw myślałem, że trzeba jakiś specjalny klucz to tego, ale jak się później okazało jest śruba zjechana Nie wiem czy to zanieść do galerii bo chyba tam składali i to pokazać, czy co zrobić :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 29 Maja 2010 Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Jeśli śruba jest zjechana i była w komplecie z hakiem to jasne, podejdź i pokaż. Może Ci wymienią ale wątpie żeby w galerii mieli w ogóle śrubki do wymiany. Tak btw, na przyszłość omijaj sklepy sportowe w galeriach, a w szczególności ten w Cuprum Arena w Lubinie. Sprzedający na dziale rowerowym w ogóle nie zna się na rowerach. Dziwię się że nie podjechałeś z tym po prostu na serwis. Po co się bawić z takimi pierdołami, lepiej na miejscu mieć od ręki zrobione. Czasem jest tak że przy demontażu przerzutki można ją rozregulować i jest jeszcze więcej zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 29 Maja 2010 Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Inaczej W rowerze ten pogięty hak ma zjechaną śrubę i będzie go trudno okręcić. A z nowym jest wszystko ok. Rower kupiłem w galerii bo na raty miał być i w ogóle. Martes Sport w piastów. W Cuprum Arena jeśli się nie mylę to jest ten sam tylko odrobinę większy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 30 Maja 2010 Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Może ktoś będzie chciał zmienić sprzęt. Gwarantuję zadowolenie. http://allegro.pl/show_item.php?item=1062366361 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 31 Maja 2010 Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Mam do odstąpienia 4 forumowe naklejki Ktoś reflektuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.