JarekK Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Sobota, 10:00, skrzyżowanie Jaworzyńskiej / Nowodworskiej. Wszystkim pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Mnie pasuje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelDL Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Mi w sobotę nie pasuje ale chętnie pojeżdżę w piątek oraz od rana w niedzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seth Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Pasuje - jak tylko rower dojedzie, będę przed dziesiątą. Jak nie dojedzie - nie czekajcie na mnie Gdzie będziecie dokładnie stacjonować? Okolice przystanku? Sklep? (pytam żeby się nie okazało że będziecie czekać na Orlenie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Na przejściu dla pierwszych będziemy stać Mi pasuje 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Mam odrobinę dość północnych lasów, więc na sobotę też piszę się. W niedzielę jednak mógłbym nie wyrobić kondycyjnie, także wolę nie ryzykować, choć mam olbrzymią ochotę na taką dłuższą wycieczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Ja pomimo dość długiej abstynencji rowerowej się także pisze na trasę sobota/niedziela... Byleby tylko ta niedzielna trasa nie miała 150+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Podobno jakieś burze na niedzielę nadają. Nie oglądam telewizji, ale widzę, że nie wygląda to wesoło: Legnica, Jelenia Góra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Wychodzę z założenia że lepiej zaplanować wycieczkę która może się nie odbyć, niż odwrotnie . W piątek prognozy pogody będą dokładniejsze. Opcjonalnie na niedzielę mogę zaproponować także czerwony szlak, w sumie trasa zależy od tego ile osób się zadeklaruje. Ktoś mógłby przygotować też jakąś alternatywną wycieczkę < 100 km . Natalia, jeśli pogoda w sobotę dopisze, to jedziesz do Myśliborza? Kuzynkę spróbowałbym też namówić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nati2902 Napisano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Obawiam się, że nie pojadę do Myśliborza Do 15:00 pracuję Prognozy nie są najlepsze, ale jeżeli jutro mają być dokładniejsze i co naważniejsze KORZYSTNIEJSZE to postaram się załatwić sobie tą sobotę wolną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seth Napisano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 I tak jak myślałem - w tą sobotę odpadam. W serwisie nastąpiło pomieszanie z poplątaniem i rower będzie u mnie dopiero w przyszłym tygodniu :/ szkoda bo się nastawiłem bardzo na wycieczkę, szczególnie że ekipa spora się zebrała, ale... co się odwlecze to nie uciecze Miłej wyprawy i do zobaczenia za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Pogoda coraz lepsza, to będzie jeszcze niejedna okazja Ktoś chętny na dzisiaj? Robię sobie wolne, więc myślę o Winnicy, może z Luboradzem (lub odwrotnie, bo wiatr jest w tej chwili kiepski). Taki szlak: http://traseo.pl/trasa/19-04. Będę czekał na skrzyżowaniu Jaworzyńskiej z Nowodworską ok. 15:30 - 15:45. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Ja bym chętnie pojechała w Rudawy Janowickie. W razie czego, gdybym padła gdzieś na trasie- mam zapewniony transport do domu:) Natalia, jedź w sobotę, bo mnie za tydzień nie będzie:) Chciałam jeszcze dodać, że mam wolne 30 kwietnia i 2 maja i nie mam wtedy z kim jeździć Więc jakbyście coś wtedy planowali, to też dajcie znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nati2902 Napisano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Bożena trzymam kciuki za pogodę i za udane negocjacje w pracy Jutro wieczorem dam znać czy mi się uda pojechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seth Napisano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Andrzej - oj będzie będzie i to nie jedna Zważywszy, iż po Twojej wypowiedzi o tym że 'robisz sobie wolne', wnioskuję podobieństwo zatrudnienia, choć mogę się mylić boango - Rudawy Janowickie to rewelacyjny pomysł, szczególnie że można wcześniej zaklepać nocowanie - swoje i roweru w takim chociażby schronisku: http://www.szwajcarka.jga.pl/ Chciałbym również ze swojej strony uprzedzić, że terminy 30 kwietnia oraz 2 maja (jak zresztą prawie każdy inny ) nie mają rezerwacji kalendarzowych, więc jak ktoś coś planuje to również się podłączam z biegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Według prognoz długoterminowych weekend majowy zapowiada się upalny:) Bardzo się cieszę, bo mam aż 9 dni wolnego:) 3 maja prawdopodobnie wybieram się w Beskidy i w Tatry- oczywiście na rower:) A schronisko Szwajcarka bardzo dobrze znam:) W Rudawy jeżdżę kilka razy w roku, ale nigdy nie byłam tam jeszcze na rowerze, bo jakoś nie było okazji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Ja na któryś majówkowy dzień planuje pojechać do Kłodzka pociągiem i zaatakować śnieżnik. Byliby jacyś chętni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 ja bym był, tylko z w-ch to innym pociągiem niż wy, o której byś był na Kłodzko Główne? pasuje Ci niedziela 30,04? sorry, niedziela to 29.04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 hmm... niedziela to 29.04. Jeżeli nie pojade do Zdzieszowic 28 kwietnia to myśle że tak. Pociągi przyjeżdżają 9.20 i 12.35 do Kłodzka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 [...]Jeżeli nie pojade do Zdzieszowic 28 kwietnia[...] Co to za herezje tutaj prawisz Jedziemy nie ma bata, trzeba trzasnąć pierwszy maraton dla dreszczyku I piszę się oczywiście na Śnieżnik. Tym bardziej na zjazd z niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Jeśli pojedziecie 30 maja, to mogę jechać z Wami:) A do Zdzieszowic chyba też się wybieram:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 30-tego poniedziałek to raczej wolne bedziecie mieli, nie? to ja mam pociąg że jestem tam 10.40, poczekacie z godzinke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Fajny ten czerwony... Mógłbym się nim przewieźć. Uzgadnialiście kiedy i gdzie w sobotę się zbieramy? Bo jakoś mi chyba przeleciało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Sobota, 10:00, skrzyżowanie Jaworzyńskiej / Nowodworskiej - Wąwóz Myśliborski. Podobno wszystkim pasuje A mnie przed chwilą koleżanka zauroczyła kilkoma zdjęciami Jeziora Pilchowickiego (zdj1, zdj2, zdj3, zdj4). Nie ma bata. Jeśli kurs będzie na to jezioro, to ja jadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Czy ja dobrze widzę ograniczenie do 10 km/h No i będę na 10, szkoda tylko że kolega się urodził 16 lat i 364 dni temu Mógł jeszcze 2 dni poczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.