Skocz do zawartości

[Legnica]

Gość BarteX88

Rekomendowane odpowiedzi

Pasuje - jak tylko rower dojedzie, będę przed dziesiątą. Jak nie dojedzie - nie czekajcie na mnie ;) Gdzie będziecie dokładnie stacjonować? Okolice przystanku? Sklep? (pytam żeby się nie okazało że będziecie czekać na Orlenie ;))

Wychodzę z założenia że lepiej zaplanować wycieczkę która może się nie odbyć, niż odwrotnie :). W piątek prognozy pogody będą dokładniejsze.

Opcjonalnie na niedzielę mogę zaproponować także czerwony szlak, w sumie trasa zależy od tego ile osób się zadeklaruje. Ktoś mógłby przygotować też jakąś alternatywną wycieczkę < 100 km :).

Natalia, jeśli pogoda w sobotę dopisze, to jedziesz do Myśliborza? Kuzynkę spróbowałbym też namówić :).

I tak jak myślałem - w tą sobotę odpadam. W serwisie nastąpiło pomieszanie z poplątaniem i rower będzie u mnie dopiero w przyszłym tygodniu :/ szkoda bo się nastawiłem bardzo na wycieczkę, szczególnie że ekipa spora się zebrała, ale... co się odwlecze to nie uciecze ;) Miłej wyprawy i do zobaczenia za tydzień :)

Pogoda coraz lepsza, to będzie jeszcze niejedna okazja ;)

Ktoś chętny na dzisiaj? Robię sobie wolne, więc myślę o Winnicy, może z Luboradzem (lub odwrotnie, bo wiatr jest w tej chwili kiepski). Taki szlak: http://traseo.pl/trasa/19-04. Będę czekał na skrzyżowaniu Jaworzyńskiej z Nowodworską ok. 15:30 - 15:45.

Ja bym chętnie pojechała w Rudawy Janowickie. W razie czego, gdybym padła gdzieś na trasie- mam zapewniony transport do domu:)

Natalia, jedź w sobotę, bo mnie za tydzień nie będzie:)

Chciałam jeszcze dodać, że mam wolne 30 kwietnia i 2 maja i nie mam wtedy z kim jeździć:) Więc jakbyście coś wtedy planowali, to też dajcie znać.

Andrzej - oj będzie będzie i to nie jedna ;) Zważywszy, iż po Twojej wypowiedzi o tym że 'robisz sobie wolne', wnioskuję podobieństwo zatrudnienia, choć mogę się mylić :)

boango - Rudawy Janowickie to rewelacyjny pomysł, szczególnie że można wcześniej zaklepać nocowanie - swoje i roweru w takim chociażby schronisku: http://www.szwajcarka.jga.pl/

Chciałbym również ze swojej strony uprzedzić, że terminy 30 kwietnia oraz 2 maja (jak zresztą prawie każdy inny :)) nie mają rezerwacji kalendarzowych, więc jak ktoś coś planuje to również się podłączam z biegu :)

Według prognoz długoterminowych weekend majowy zapowiada się upalny:) Bardzo się cieszę, bo mam aż 9 dni wolnego:)

3 maja prawdopodobnie wybieram się w Beskidy i w Tatry- oczywiście na rower:)

A schronisko Szwajcarka bardzo dobrze znam:) W Rudawy jeżdżę kilka razy w roku, ale nigdy nie byłam tam jeszcze na rowerze, bo jakoś nie było okazji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...