boango Napisano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Mnie najbardziej odpowiada godz. 15.30- 16.00, bo muszę jeszcze rower odebrać. Andrzej, ja mam na razie trochę dosyć błota:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nati2902 Napisano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Aj, to znowu nie uda nam się umówić , bo ja tak ok. 10:00 mam w planie wyjechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Ja jutro też się wybieram, z tym że muszę być w domu przed 19... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Z rana jeszcze nie jeździłem, ale jutro ma być cieplej niż dziś, więc jestem otwarty na propozycje. Miło byłoby pojeździć większą grupką. Szkoda mi czwartku, bo będzie jeszcze cieplej, a mam cały dzień zawalony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Nati, ja mam zazwyczaj dużo czasu wolnego, więc jeszcze nie raz sobie pojeździmy:) No właśnie, w czwartek ma być 15 stopni, a ja mam czas dopiero od 18.00:/ A co robicie w weekend, bo ja nie mam żadnych planów? Namówiłam na razie znajomego na rower w niedzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nati2902 Napisano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Trzymam Cię za słowo Mam świadków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Ja mogę być świadkiem ;P Planowałem jechać do Wrocławia (z noclegiem), ale mi nocleg uciekł, więc weekend też mam wolny. Byle pogoda dopisała, bo coś w piątek ma popadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Oj tam, zapowiadają tylko burze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 W niedzielę chciałbym > 100 km, najlepiej częściowo w terenie. Także w sobotę odpoczynek, ewentualnie jakaś wycieczka w większej grupie na luzie też byłaby spoko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Ja mogę jeździć w sobotę i niedzielę od rana do wieczora:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 W sumie w sobotę mogę zaproponować wycieczkę do Grobli (przez Muchów i Siedmicę), szczegóły kilkanaście postów wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Ale wolne tępo ? hmm w sumie musiał bym jeszcze rower złożyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Ogólne tempo zależy od tego kto pojedzie, ale to wycieczka, a nie trening. Na trasie będzie kilka fajnych podjazdów i zawsze tam można poszaleć, tak jak poszalałem tydzień temu na Ostrzycy i wstałem następnego dnia z zakwasami . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 jak w niedziele wycieczka 100 + to ja się pisze ! ;D Mam nadzieję że choroba nie wydusiła ze mnie całej kondycji ;/;/ w sobote na luźne kręcenie też mogę sie wybrać ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seth Napisano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Witam. Jak wskazuje status, świeży jestem w temacie, ale chętnie się przyłączę na dłuższe lub krótsze wyprawy po dolnym śląsku Postaram się śledzić wątek na bieżąco, ale jak ktoś będzie zainteresowany szczególnie szosą w jakiś rejon to można śmiało na priva. Sprzętowo Kross Evado, więc trudniejsze rejony odpadają z automatu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Cześć, Seth Też mam typowo turystyczny sprzęt, ale i tak dobrze sobie radzi w złym terenie (wczoraj przechodził chrzest bojowy na leśnych bagnach). Większość z nas stara się unikać głównych dróg, ale odkąd tutaj jestem jeszcze nie widziałem offroadowców. Choć nie zaprzeczę, że mnie zdarzało się po takich bezdrożach jeździć Także jeśli nie są Ci straszne polskie dziury, szuter czy spokojna polna droga, to znajdziesz coś dla siebie A co do dzisiejszego planu, to myślę o takiej trasie. Trochę leśnych dróżek jest, ale są w bardzo dobrym stanie. Teraz lecę odebrać telefon z naprawy i może jeszcze sprawię sobie espedeki, bo kuszą mnie już od dłuższego czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seth Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Witaj Andrzeju Ogólnie tej klasy rowery sprawdzają się idealnie prawie we wszystkich warunkach, ale zawsze jest to 'prawie' i niestety nie wszędzie da się nimi dojechać Jedyne co mi straszne - oczywiście wliczając zdrowy rozsądek - to to coś, czym łatają dziury w jezdni... szczególnie gdy ciepłe i świeże reszta nie stanowi problemu. Z tego co jeszcze dzisiaj w nocy przeglądałem, to masz bardzo ciekawe trasy i nie zaprzeczę, że jak już wróci mój rower z reklamacji, będę się starał podłączyć do Ciebie na jakąś z tras Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Po takim czymś, to ja jeszcze nigdy nie miałem okazji (czy może powodu) jeździć, ale nie brzmi to apetycznie. Trasy obieram zwykle na kilka chwil przed wyjazdem, także nigdy do końca nie wiem gdzie pojadę. Najczęściej zwracam uwagę na wiatr. Gdy jest zmienny, to nie chcę ciągle mieć go w twarz. Zapraszam, zawsze w kilka osób, to większa znajomość terenu (ja staram się za każdym razem jechać po nieznanym) i ciekawe towarzystwo Lecę w trasę, bo szkoda dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Ja też jadę Najpierw autobusem do serwisu, a potem chyba w kierunku Stanisławowa- jeśli się odważę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Najwyżej nieoczekiwanie zmienisz trasę wycieczki ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Ja, ze względu na pobolewającą nogę, sobie dzisiaj odpuszczam. Na niedzielę musi być w pełni sprawna . Może ktoś ma jakąś inną propozycję trasy na sobotnią wycieczkę, tak aby więcej osób się zdecydowało? A w niedzielę kręcenie od rana do wieczora . Kto się zgłasza? Trzeba trasę obgadać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seth Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 JarekK jak dostanę rower do soboty to się odezwę - jak nie to dołączę dopiero na następny week Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Hmm w sobotę można po prostu na słup pojechać i posiedzieć sobie na plaży . Dystans jest ok, a i pagórków dużych niema . Co do niedzieli hmm jeszcze w tym roku na Stasiu nie byłem ani w Bogaczowie na podjeździe, wiec moje kolana po drodze mogą powiedzieć dosyć i nie wiem czy dam się porwać na setkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 To może w sobotę Wąwóz Myśliborski? Trasa spokojna, nie gorsza niż na Grodziec. Nie musimy nawet jechać przez Górzec. A w niedzielę nastawiam się na bardziej wymagającą trasę. Będzie trochę dalej / ciężej niż Szlakiem Wygasłych Wulkanów, także to już wypad dla gotowych na taką trasę. Opcji jest kilka, w tym Jezioro Pilchowickie i Rudawy Janowickie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Spoko to na Sobotę sie piszę Daj tylko info na która godzinę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.