JarekK Napisano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Ok, to jesteśmy umówieni, wtorek (10.04), godzina 10:00, skrzyżowanie Nowodworskiej/Jaworzyńskiej. Po drodze będą otwarte sklepy, więc nie trzeba zabierać ze sobą zapasów na cały dzień . Wstępna lista: Jarek; Łukasz, Morpheo, Boango, Olomaster. Ktoś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Prognozy pogody na dzień jutrzejszy optymistyczne, to i wycieczka niezagrożona . Widzimy się jutro o 10:00. Gdyby ktoś zaspał, to dzwonić na 794 74 99 39 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaroS Napisano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Witam ponownie, po zimowej przerwie. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Wycieczka "Szlakiem Wygasłych Wulkanów" udana . Opisy, mapka i zdjęcia: Jarek; Olek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 ładny wypad. Jarek masz może zdjęcia gianta Łukasza czy będę musiał obejrzeć osobiście Aha tak apropos moje koła są do sprzedania http://www.forumrowerowe.org/topic/109400-kola-piasty-maszynowe-novatec-obrecze-accent-trackliner/ Cena dla znajomych oczywiście niższa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Nawet zdjęć nie wrzuciłeś! Nieładnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Poco każdy widział jak koło wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Wybiera się ktoś jutro na jakąś małą przejażdżkę ? tak popołudniu chce trochę pokręcić, ale bez szaleństwa bo czuje jeszcze wtorkowe wulkany w nogach ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morpheo Napisano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Ma padać, ale jeśli nie będzie - jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Kurde, faktycznie nie popatrzyłem na pogodę. Jednakże jeżeli nie bedzie padać to jutro o 16 czekam na skrzyżowaniu jaworzyńska/nowodworska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Poco każdy widział jak koło wygląda Z forum tez każdy widział? To są te koła co dopiero kupiłeś? Zamiast wymieniać coś w tym rowerze co chwile zacznij jeździć. Na wulkanach Cię nie było! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 A czy ktoś ma może czas, żeby pojechać gdzieś trochę dalej w piątek po południu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 kurde kurde kurde... nie moge bo mnie gdzieś do Wrocławia wysyłają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Renn, sprawdziłem i nie mam żadnego zdjęcia roweru Łukasza po zmianie opon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Czołem! Szkoda, że mnie nie było 10, bo piękną trasę obraliście. Oby pogoda szybko powróciła, bowiem bolesna strata pięknego piątku, piąteczka, piątunia. W sumie, to wygląda na to, że wróci na chwilę w piątek ^^ Jarku, wygląda nieźle, może się kiedyś skuszę na taki dziennik. Póki co wystarcza mi mapa na ścianie, która jednak nie chce się trzymać nawet na dwustronną taśmę To tak słowem marginesu, bo żaden z niej dziennik, a jedynie pomazanych parę okolic. Teraz zorientowałem się, że na moim profilu w Traseo jest taki prowizoryczny dziennik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 To jak, jutro jakas grubsza trasa ?^^ proponuje kapele, albo tamę na jeziorze pilchowickim. Wyjazd pewnie koło 10. Dajcie znać czy ktoś chętny ^^ Tapatalk'nięte z androida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Ja nie mogę, bo jadę do Wrocławia:( Ale za tydzień mam wolną sobotę, niedzielę i wtedy chętnie wybiorę się na dłuższe wycieczki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Ja niestety także nie mogę, za dużo mam pracy. Dopiero po weekendzie zacznę coś więcej jeździć... Ale z tego co widzę, to według prognoz, jutro będzie deszczowo, radzę wziąć to pod uwagę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Kuuuurde... faktycznie będzie padało... a miał tysiąc pęknąć jutro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jerzy Napisano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Może się uda nowe oponki potestować jutro jak nie popada... a najwyżej test odbędzie się w błocie > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Najwyżej pojedziemy w deszczu... I nie wiem jak mogłem nie popatrzeć na status logowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Czy ktoś może jutro wybiera się na rower? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Byłem dzisiaj, dam radę i jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nati2902 Napisano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Ja mam jutro wolne i wybieram się do Rokitek, właśnie kombinuję którędy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Dzisiaj byłem w Liścach. W lesie między Jaroszówką i Liścami odkryłem bagna, także tamtą trasą nie palę się jechać. Jeszcze zdałoby się oczyścić rower z błota... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.