Skocz do zawartości

[Legnica]

Gość BarteX88

Rekomendowane odpowiedzi

Oki, to nieco więcej szczegółów :):

- Na tej polanie przed Górzcem (w Bogaczowie) jest kilka drewnianych stołów z ławkami, w tym jeden duży.

- Proponuję aby grupa wyjechała o 10, natomiast jeśli będzie trochę więcej chętnych, to mogę pojechać z Łukaszem wcześniej i spróbować zająć ten największy stół i powoli przygotować wszystko do ogniska. Trudno określić godzinę powrotu, to wyjdzie raczej w praniu... Ale jak to zwykle bywa - ...objemy się i wrócimy do domu... ;).

- Nic nie stoi na przeszkodzie, aby ktoś przyjechał nieco później, czy wrócił wcześniej. Drogę raczej każdy zna :).

- Jeśli ktoś będzie miał ochotę, to może zostawić rzeczy i zrobić sobie rundkę po Górzcu.

- Organizator zapewnia ;): papierowe talerzyki, plastikowe noże i widelce, chusteczki, musztardę, ketchup (łagodny i pikantny), oraz folię do pieczenia ziemniaczków ;). Organizator obiecuje zasuwać do sklepu w Męcince, jeśli o czymś zapomni :D.

- Organizator nie zapewnia :P: kiełbasek (ja wezmę sobie trzy małe), ziemniaczków, pieczywa i picia (minimum 1 litr).

- Rozpalimy dwa ogniska, jedno na kiełbaski, a drugie na ziemniaczki :)

Dopisujcie się do listy, trzeba oficjalnie przywitać wiosnę ;).

W razie pytań piszcie.

# edit

Miejsce spotkania do ustalenia - muszla koncertowa w parku, lub skrzyżowanie Nowodworska/Jaworzyńska.

Osobiście też wolę skrzyżowanie Jaworzyńska / Nowodworska, nie tylko w przypadku ogniska, ale ogólnie wycieczek które prowadzą przez Kościelec. Szczególnie że wtedy można podać godzinę i albo ktoś będzie tam czekał, albo nie i tyle, a nie trzeba tracić czasu na dojazd do parku.

- Organizator zapewnia : papierowe talerzyki, plastikowe noże i widelce, chusteczki, musztardę, ketchup (łagodny i pikantny), oraz folię do pieczenia ziemniaczków .

Dodam tylko że wszystkie wymienione rzeczy zakupiłem z myślą o wcześniejszym ognisku (które się nie odbyło), a jak wiecie talerzyków czy sztućców na sztuki się nie kupuje ;). A nie widzę sensu aby każdy wiózł ze sobą to samo, chyba że ktoś tak woli, to droga wolna ;).

To takie małe podsumowanie odnośnie wypadu na ognisko w niedzielę:

- zbiórka o godzinie dziesiątej, na skrzyżowaniu Jaworzyńska / Nowodworska,

- w Legnicy powinniśmy być z powrotem ok 15 - 16,

- jeśli dla kogoś to za wcześnie, lub dopiero na ostatnią chwilę się zdecyduje, to niech śmiało sam dojedzie, będziemy na polanie w prawo za stawem w Bogaczowie, lub kawałeczek dalej na podjeździe asfaltowym,

- wezmę to co mi zalega w pokoju, czyli talerzyki papierowe, noże i widelce plastikowe, folię, ketchup i musztardę, także tego nie trzeba brać.

Jutro jadę na koncert do Drezna, także w razie pytań odpowiem dopiero w sobotę.

Kurde, znowu mi się zajęcia przesunęły i jednak środa mi odpada :/ za to dzisiaj idę pokrecic. Mimo wszystko jeżeli ktoś by chciał dzisiaj gdzieś pojechać to zapraszam na 15.45 na skrzyżowanie nowojorskiej i jaworzynskiej

Tapatalk'nięte z androida

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...