Renn Napisano 21 Marca 2012 Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Ajjj Krzysiek nie umiesz Kopiujemy i wklejamy JarekK Łukasz Olomaster Renn Lyndowss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 21 Marca 2012 Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Oki, to nieco więcej szczegółów : - Na tej polanie przed Górzcem (w Bogaczowie) jest kilka drewnianych stołów z ławkami, w tym jeden duży. - Proponuję aby grupa wyjechała o 10, natomiast jeśli będzie trochę więcej chętnych, to mogę pojechać z Łukaszem wcześniej i spróbować zająć ten największy stół i powoli przygotować wszystko do ogniska. Trudno określić godzinę powrotu, to wyjdzie raczej w praniu... Ale jak to zwykle bywa - ...objemy się i wrócimy do domu... . - Nic nie stoi na przeszkodzie, aby ktoś przyjechał nieco później, czy wrócił wcześniej. Drogę raczej każdy zna . - Jeśli ktoś będzie miał ochotę, to może zostawić rzeczy i zrobić sobie rundkę po Górzcu. - Organizator zapewnia : papierowe talerzyki, plastikowe noże i widelce, chusteczki, musztardę, ketchup (łagodny i pikantny), oraz folię do pieczenia ziemniaczków . Organizator obiecuje zasuwać do sklepu w Męcince, jeśli o czymś zapomni . - Organizator nie zapewnia : kiełbasek (ja wezmę sobie trzy małe), ziemniaczków, pieczywa i picia (minimum 1 litr). - Rozpalimy dwa ogniska, jedno na kiełbaski, a drugie na ziemniaczki Dopisujcie się do listy, trzeba oficjalnie przywitać wiosnę . W razie pytań piszcie. # edit Miejsce spotkania do ustalenia - muszla koncertowa w parku, lub skrzyżowanie Nowodworska/Jaworzyńska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 21 Marca 2012 Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 To ja polecam skrzyżowanie Nowodworska/Jawożyńska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 21 Marca 2012 Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Osobiście też wolę skrzyżowanie Jaworzyńska / Nowodworska, nie tylko w przypadku ogniska, ale ogólnie wycieczek które prowadzą przez Kościelec. Szczególnie że wtedy można podać godzinę i albo ktoś będzie tam czekał, albo nie i tyle, a nie trzeba tracić czasu na dojazd do parku. - Organizator zapewnia : papierowe talerzyki, plastikowe noże i widelce, chusteczki, musztardę, ketchup (łagodny i pikantny), oraz folię do pieczenia ziemniaczków . Dodam tylko że wszystkie wymienione rzeczy zakupiłem z myślą o wcześniejszym ognisku (które się nie odbyło), a jak wiecie talerzyków czy sztućców na sztuki się nie kupuje . A nie widzę sensu aby każdy wiózł ze sobą to samo, chyba że ktoś tak woli, to droga wolna . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelDL Napisano 22 Marca 2012 Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Tylka pamiętajcie, że z soboty na niedzielę przestawiamy czas z 02:00 na 03:00 także godzinka spania krócej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nati2902 Napisano 22 Marca 2012 Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Tylko to nie w tą sobotę zmieniamy czas Tak więc spokojnie śpijcie sobie jeszcze Oj a jednak w tą sobotę No to nie pośpicie jednak Tak przy okazji życzę udanego wypadu na ognsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelDL Napisano 22 Marca 2012 Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Tylko to nie w tą sobotę zmieniamy czas Tak więc spokojnie śpijcie sobie jeszcze W tą tą w ostatnią niedzielę marca zmiana czasu jest koleżanko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nati2902 Napisano 22 Marca 2012 Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 No właśnie coś się zamotałam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 22 Marca 2012 Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Już się nie mogę doczekać. Będzie można jeździć godzinę dłużej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 22 Marca 2012 Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Nati2092 Widziałem Cię chyba koło rynku na osiedlu jadącą w stronę miasta między 16, a 17. To Ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nati2902 Napisano 22 Marca 2012 Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Lyndowss, to więcej niż prawdopodobne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 22 Marca 2012 Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 To takie małe podsumowanie odnośnie wypadu na ognisko w niedzielę: - zbiórka o godzinie dziesiątej, na skrzyżowaniu Jaworzyńska / Nowodworska, - w Legnicy powinniśmy być z powrotem ok 15 - 16, - jeśli dla kogoś to za wcześnie, lub dopiero na ostatnią chwilę się zdecyduje, to niech śmiało sam dojedzie, będziemy na polanie w prawo za stawem w Bogaczowie, lub kawałeczek dalej na podjeździe asfaltowym, - wezmę to co mi zalega w pokoju, czyli talerzyki papierowe, noże i widelce plastikowe, folię, ketchup i musztardę, także tego nie trzeba brać. Jutro jadę na koncert do Drezna, także w razie pytań odpowiem dopiero w sobotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 24 Marca 2012 Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Widzę że coś mało chętnych . Ktoś jeszcze się skusi? Tak czy siak wypad jak najbardziej aktualny . Do zobaczenia jutro . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 24 Marca 2012 Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Ja chyba pojadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 25 Marca 2012 Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Ognisko udane ! Humory dopisywały , a ta zazdrość w oczach innych ze mieliśmy największe ognisko bezcenna Chętnie pisze sie na następne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nati2902 Napisano 25 Marca 2012 Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Ale fajnie Żałuję, że mnie tam nie było Kiedy następne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 25 Marca 2012 Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 A widzisz, trzeba było jechać Brakowało mi tam Ciebie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nati2902 Napisano 25 Marca 2012 Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Hehe, następnym razem nie pozwól mi się wywinąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 26 Marca 2012 Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Wygląda smakowicie. Szkoda, że mnie też nie było, ale niestety nie mogłem. Coś mi wypadło. Mam nadzieje, że będzie następne. Najlepiej w sobotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 26 Marca 2012 Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Byłby ktoś chętny pokręcić w środę tak koło 15.30-16 ? Jakieś 50-60 kmów można by trzasnąć a samemu jakoś nie lubie jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 26 Marca 2012 Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Ja mogę ale do Stasia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morpheo Napisano 26 Marca 2012 Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Środa popołudnie - zgłaszam się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 27 Marca 2012 Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Kurde, znowu mi się zajęcia przesunęły i jednak środa mi odpada :/ za to dzisiaj idę pokrecic. Mimo wszystko jeżeli ktoś by chciał dzisiaj gdzieś pojechać to zapraszam na 15.45 na skrzyżowanie nowojorskiej i jaworzynskiej Tapatalk'nięte z androida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 27 Marca 2012 Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Ognisko bardzo udane, zresztą nie przypominam sobie, aby kiedykolwiek było inaczej . A następne? Może na początku maja . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 28 Marca 2012 Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Hej Przypominam ze dalej są wolne miejsca na mini zlocie w kowarach http://www.forumrowerowe.org/topic/105373-mini-zlot-dolnoslaski-rudawy-janowickie-kowary-30iii-1iv-2012/ Baa nawet jest transport z legnicy ! Ktoś chętny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.