Skocz do zawartości

[Legnica]

Gość BarteX88

Rekomendowane odpowiedzi

Bikemaraton, zwłaszcza ten we Wrocławiu jest uznawany za łatwy do przejechania, a jedyną trudność jaką można spotkać na trasie to setki osób, które trzeba wyprzedzać. Taka oto panuje opinia na temat Bikemaratonu.

Ja osobiście i tak nie wygram, ani Wrocławia, ani całego generalnej klasyfikacji, bo startować będę pewnie w max 2-3 etapach, a jadę ze znajomymi, celem bardziej zabawy, jak większość bikemaratończyków.

to znaczy jaką??

Tzn. niezbyt przychylną. Z tego co pamietam to było mniej więcej tak "tylko się nie rozczarujcie tym maratonem, bo jest tam parę górek o stopniu nachylania max10% i podjazd przez kilka metrów. Nie ma podzielonych kategorii wiekowych i wszystkich puszczają razem." Akurat byłem przy tej rozmowie. :D

z tym że będzie tam masakryczny tłum to się zgadzam:) a co do górek to w tym roku ma pojawić się ich pare, zwłaszcza, że ponoć trasa biegnie w kierunku odwrotnim niż w poprzednich edycjach... no ale pożyjemy zobaczymy:)

Jeśli ktoś będzie miał ochotę, to zapraszam na ognisko w najbliższą niedzielę. Na 90% w Bogaczowie (za stawem w prawo i jeszcze raz w prawo na polanę). Szczegóły do ustalenia, jeśli znajdą się jacyś chętni, poza mną i Łukaszem ;).

Dopisujcie sie do listy . JarekK Łukasz Olomaster Renn

lyndowss

Trudno tak mówić czy się jest chętnym jeżeli nie znamy szczegółów. O której i na ile mniej więcej, bo całego dnia nie mam, ale posiedzieć i zjeść mogę. Najwyżej sam wcześniej wrócę. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...