olomaster Napisano 19 Marca 2012 Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Eper- z całej wycieczki koło 21 była. Ja mialem 24 bo musiałem się urwać tuż przed grodzcem i sam wracać. Średnia powrotu - 30,26^^ Tapatalk'nięte z androida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sender Napisano 20 Marca 2012 Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 O tak probil na www.bikestats.pl jest wielce porządany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 20 Marca 2012 Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Na jakich oponach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzmiel Napisano 20 Marca 2012 Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 wybiera się ktoś na Bike maraton do wrocka?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sender Napisano 20 Marca 2012 Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Ano w tym roku ja jadę - już zdecydowane. Odstępstwem od tego planu może być jedynie złamanie jakiejś kości, co jak wiadomo, też jest możliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzmiel Napisano 20 Marca 2012 Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 no to można sie zgadać na jakaś wspólną podróż im wiecej nas- tym lepiej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 20 Marca 2012 Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 To my serdecznie dziękujemy ! Tobie i Boango - bo w końcu w naszych wycieczkach kobiety to nie codzienność ;D Ja się podpisuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 20 Marca 2012 Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Ja chyba też jadę na maraton do Wrocławia. Będziemy mieć jeszcze dwa miejsca w samochodzie. A czy ktoś planuje może jakąś wycieczkę w sobotę lub niedzielę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 20 Marca 2012 Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Ja i Olomaster się zastanawialiśmy, ale dano nam fachową opinię nt. Bikemaratonu i chyba trochę nas zbiła z tropu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 20 Marca 2012 Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Jaka trasę zrobiliśmy? Ktoś ma jakoś dokładnie wytyczoną? Chodzi mi o główny peleton z dziewczynami. Nie jakieś odłamki, które musiały dobić setki, albo szybciej wracać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzmiel Napisano 20 Marca 2012 Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Ja i Olomaster się zastanawialiśmy, ale dano nam fachową opinię nt. Bikemaratonu i chyba trochę nas zbiła z tropu to znaczy jaką?? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sender Napisano 20 Marca 2012 Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Bikemaraton, zwłaszcza ten we Wrocławiu jest uznawany za łatwy do przejechania, a jedyną trudność jaką można spotkać na trasie to setki osób, które trzeba wyprzedzać. Taka oto panuje opinia na temat Bikemaratonu. Ja osobiście i tak nie wygram, ani Wrocławia, ani całego generalnej klasyfikacji, bo startować będę pewnie w max 2-3 etapach, a jadę ze znajomymi, celem bardziej zabawy, jak większość bikemaratończyków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 20 Marca 2012 Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 to znaczy jaką?? Tzn. niezbyt przychylną. Z tego co pamietam to było mniej więcej tak "tylko się nie rozczarujcie tym maratonem, bo jest tam parę górek o stopniu nachylania max10% i podjazd przez kilka metrów. Nie ma podzielonych kategorii wiekowych i wszystkich puszczają razem." Akurat byłem przy tej rozmowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzmiel Napisano 20 Marca 2012 Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 z tym że będzie tam masakryczny tłum to się zgadzam:) a co do górek to w tym roku ma pojawić się ich pare, zwłaszcza, że ponoć trasa biegnie w kierunku odwrotnim niż w poprzednich edycjach... no ale pożyjemy zobaczymy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 20 Marca 2012 Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 @boango Ja, Juraleona i AxM w sobote jedziemy na wielką sowę - co pewnie już wiesz, ale zamieszcze dla informacji dla wszystkich ;d Pociąg jest o 6.09 więc tłumów się nie spodziewam ^^ Pozdrawiam Olek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 20 Marca 2012 Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Może to brutalne, ale tłumu nie będzie, ja tylko liczę że paczka z cr dotrze do 23.03... Ale sądzę że w 5 osób dałoby radę zrobić fajny wyjazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 20 Marca 2012 Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Jurek ,a ja? miałeś napisać, napisz na pw szczegóły co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 20 Marca 2012 Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Cholibka, już skrobię jeżeli nadal aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 21 Marca 2012 Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Jeśli ktoś będzie miał ochotę, to zapraszam na ognisko w najbliższą niedzielę. Na 90% w Bogaczowie (za stawem w prawo i jeszcze raz w prawo na polanę). Szczegóły do ustalenia, jeśli znajdą się jacyś chętni, poza mną i Łukaszem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 21 Marca 2012 Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Ja! Ja! ^^ Tapatalk'nięte z androida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 21 Marca 2012 Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Hum hum... Interesująca propozycja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 21 Marca 2012 Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Jarekk Chętnie sie przyłącze Dopisujcie sie do listy . JarekK Łukasz Olomaster Renn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 21 Marca 2012 Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Nie ma to jak połączyć przyjemne, z... przyjemnym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 21 Marca 2012 Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Dopisujcie sie do listy . JarekK Łukasz Olomaster Renn lyndowss Trudno tak mówić czy się jest chętnym jeżeli nie znamy szczegółów. O której i na ile mniej więcej, bo całego dnia nie mam, ale posiedzieć i zjeść mogę. Najwyżej sam wcześniej wrócę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 21 Marca 2012 Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Za pół godzinki napiszę więcej szczegółów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.