Skocz do zawartości

[Legnica]

Gość BarteX88

Rekomendowane odpowiedzi

Olomaster, ja raczej w soboty mam czas tylko do południa, ale jeszcze zobaczę. I jeszcze odnośnie tej wsi Białka, dobrze rozumiem że chcecie przejechać pod wiaduktem kolejowym na drugą stronę obwodnicy i tam na drogę szutrową?

Boango, ścieżka pieszo - rowerowa kończy się na działkach przy Chojnowskiej i wyjeżdża się przy zajezdni MPK.

W pewnym miejscu jest tylko zakaz (droga się zapadła...) i musicie go ominąć laskiem, ścieżka jest już wytyczona ;).

Nie, nie, spokojnie, tylko trzeba zwał ziemi ominąć. Nie da się tam drogi pomylić. Pierwszy raz to mijałem o 23:00 po ciemku ;)

#edit

Tylko ustalcie którą opcję wybieracie, aby było wiadomo czy grupa ma czekać w parku, czy na obwodnicy przy wiadukcie kolejowym. Może faktycznie z Łukaszem najpierw zahaczę o muszlę w parku, a następnie pojedziemy wałem i spotkamy Was przy moście na Jaworzyńskiej i już razem pojedziemy spotkać się z resztą grupy? Pasuje?

Oj, na mapce wkradł się mały błąd. Raz jeden jechaliśmy tak jak na mapie narysowałem dawno dawno temu, ale przez takie chwasty się przedzieraliśmy że to żadna jazda. ;)

Zmodernizowana wersja tej trasy prowadzi kawałek ulicą koło Huty, a potem odbijamy na zwykły szutr. Nic strasznego ;)

Na 90% też będę, z tym że koło 10:20 :(

W razie jakby coś, mam z Wami kontakt ;P

W Legnicy byliśmy parę minut po piętnastej... Powiem tak, kto z nami nie wracał, niech nie żałuje :P. Ja na wycieczkę myślałem że dzisiaj jadę ;)

Co do samego wypadu, to było świetnie i z chęcią pojadę także następnym razem. Mam nadzieję że drogę powrotną macie udaną :).

Droga powrotna była całkiem udana na Zamku spotkaliśmy jeszcze Łukasza (Elkaziorro ) zresztą wkradł sie na zdjęcie :)

Na zamku pogadaliśmy jedni zjedli obiad a Pełnoletni woleli złocisty napój

Do dunina jechało mi się ok , później mi prąd odcięło i jako tako wtargnąłem rower na 3 piętro :)

Od lewej JarekK; Miłosz; Olomaster; Lyndowss; Juraleona; Nati2902; Boango; Kuls; Łukasz; Morpheo; AXM.

IMGP7500j_rnhrsxn.jpg

Od lewej

Juraleona; AXM; Miłosz; Elkaziorro (w oddali); Lyndowss; Boango; Kuls; Renn; Morpheo; Łukasz JarekK

IMGP7505j_rnhrsqx.jpg

:)

Coś czuję, że na kolejną trasę dołączę do was z kumplem. Nie udzielałem się bo praca pokrywała się z terminem waszego wyjazdu. Od kwietnia 2 tygodnie urlopu także dwóch rowerzystów chętnie przyłączy się do wypadów poza miasto:)

Muszę przyznać, że wycieczka bardzo mnie też się podobała, w szczególności że stuknęła pierwsza steka w tym roku :D

Jak jeszcze kiedyś zawitam do Legnicy to mam nadzieję, iż wymyślicie równie udaną wycieczkę... ;)

Pozdrawiam

Serdecznie dziękuję za pomoc i wsparcie :) przepraszam za spore opóźnianie. Muszę przyznać, że jestem meeega zadowolona z wyjazdu. Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś się z Wami gdzieś wybiorę, ale najpierw potrenuję i wymienię rower ;) Tak więc długa droga przede mną ;)

Jeszcze raz wielkie dzięki :thanks:

Morpheo, oczywiście że powrót był "dobry" ;). Z tym że po trzech dniach takich szaleństw, wczorajsza próba napisana tu trzech linijek tekstu zajęła mi 20 minut. A gdy już kliknąłem "Napisz", wyskoczył mi MySQL error i zjadło posta :teehee: .

Dodać wycieczki na bikestats nawet nie próbowałem. Nie miałem na to całej nocy ;).

Natalia, nie masz za co przepraszać, szukałaś chętnych na wycieczkę 20 km, a tu wyciągnęli Cię "nieco" dalej :D. Najważniejsze że mimo wielkiego zmęczenia nie zniechęciłaś się do jazdy :sweat: . Na razie nie myśl o rowerze, dopiero co go kupiłaś, tylko jeździj jak najczęściej, a forma powędruje do góry. I załóż sobie profil na bikestats, będzie Ci łatwiej monitorować postępy :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...