JarekK Napisano 16 Marca 2012 Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Olomaster, ja raczej w soboty mam czas tylko do południa, ale jeszcze zobaczę. I jeszcze odnośnie tej wsi Białka, dobrze rozumiem że chcecie przejechać pod wiaduktem kolejowym na drugą stronę obwodnicy i tam na drogę szutrową? Boango, ścieżka pieszo - rowerowa kończy się na działkach przy Chojnowskiej i wyjeżdża się przy zajezdni MPK. W pewnym miejscu jest tylko zakaz (droga się zapadła...) i musicie go ominąć laskiem, ścieżka jest już wytyczona . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 16 Marca 2012 Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Nie, ten lasek to mnie wystraszył Mistrzem nawigacji, to ja nie jestem, więc pojadę jednak z Nowodworskiej do parku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 16 Marca 2012 Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Nie, nie, spokojnie, tylko trzeba zwał ziemi ominąć. Nie da się tam drogi pomylić. Pierwszy raz to mijałem o 23:00 po ciemku #edit Tylko ustalcie którą opcję wybieracie, aby było wiadomo czy grupa ma czekać w parku, czy na obwodnicy przy wiadukcie kolejowym. Może faktycznie z Łukaszem najpierw zahaczę o muszlę w parku, a następnie pojedziemy wałem i spotkamy Was przy moście na Jaworzyńskiej i już razem pojedziemy spotkać się z resztą grupy? Pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nati2902 Napisano 16 Marca 2012 Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Myślę, że spokojnie sobie poradzimy, ustaliłyśmy, że pojedziemy wzdłuż kaczawy po wale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 16 Marca 2012 Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Czyli wszyscy spotykamy sie pod muszla o 10-10.15 ?^^ Wysłano z WT19i z użyciem Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 16 Marca 2012 Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Będę, i wstanę wcześniej. No. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 16 Marca 2012 Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Natalia, oki To do jutra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AxM Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Oj, na mapce wkradł się mały błąd. Raz jeden jechaliśmy tak jak na mapie narysowałem dawno dawno temu, ale przez takie chwasty się przedzieraliśmy że to żadna jazda. Zmodernizowana wersja tej trasy prowadzi kawałek ulicą koło Huty, a potem odbijamy na zwykły szutr. Nic strasznego Na 90% też będę, z tym że koło 10:20 W razie jakby coś, mam z Wami kontakt ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Tylko masz być bo moja pamięć co do tej trasy także odmówiła posłuszeństwa... No i zastanowię się nad piłowaniem opony na podjeździe... A chwasty fajne były, trochę po nogach popiekło, żylaków nie będziemy mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morpheo Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Podbijam stawkę dla tych, którzy muszą być w Legnicy o 15-16 (sam też tak mam): jazda tam zgodnie z planem prowodyrów wyjazdu, a powrót przez Jerzmanice i Stanisławów http://www.bikemap.net/route/1459530 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Prowodyrowie patrzą się z zainteresowaniem na razie, jeden z nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 W Legnicy byliśmy parę minut po piętnastej... Powiem tak, kto z nami nie wracał, niech nie żałuje . Ja na wycieczkę myślałem że dzisiaj jadę Co do samego wypadu, to było świetnie i z chęcią pojadę także następnym razem. Mam nadzieję że drogę powrotną macie udaną . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morpheo Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 E tam, było dobrze na powrocie! ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AxM Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Taaaak, droga powrotna... tymczasem, dobranoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Droga powrotna była całkiem udana na Zamku spotkaliśmy jeszcze Łukasza (Elkaziorro ) zresztą wkradł sie na zdjęcie Na zamku pogadaliśmy jedni zjedli obiad a Pełnoletni woleli złocisty napój Do dunina jechało mi się ok , później mi prąd odcięło i jako tako wtargnąłem rower na 3 piętro Od lewej JarekK; Miłosz; Olomaster; Lyndowss; Juraleona; Nati2902; Boango; Kuls; Łukasz; Morpheo; AXM. Od lewej Juraleona; AXM; Miłosz; Elkaziorro (w oddali); Lyndowss; Boango; Kuls; Renn; Morpheo; Łukasz JarekK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtbshadow Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Łoł, tylu z forum jeszcze nie było, tym samym rekord z trasy nr 13, gdzie jechało nas sześciu, został pobity Szkoda że beze mnie, wielu z was nie znam też osobiście, niestety. Łukasz, coś tak daleko pozował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 18 Marca 2012 Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Sylwek, nie jestem już z Legnicy, więc nie będę się pchał na pierwszy plan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad4u Napisano 18 Marca 2012 Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Coś czuję, że na kolejną trasę dołączę do was z kumplem. Nie udzielałem się bo praca pokrywała się z terminem waszego wyjazdu. Od kwietnia 2 tygodnie urlopu także dwóch rowerzystów chętnie przyłączy się do wypadów poza miasto:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 18 Marca 2012 Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 To ja dodam i od siebie zdjęć dwa ;d : W sklepie koło wiatraków (Łukaszowice?) ;D Renn, Nati2092 - mam nadzieję że się nie obrazicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuls Napisano 18 Marca 2012 Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Muszę przyznać, że wycieczka bardzo mnie też się podobała, w szczególności że stuknęła pierwsza steka w tym roku Jak jeszcze kiedyś zawitam do Legnicy to mam nadzieję, iż wymyślicie równie udaną wycieczkę... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nati2902 Napisano 18 Marca 2012 Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Serdecznie dziękuję za pomoc i wsparcie przepraszam za spore opóźnianie. Muszę przyznać, że jestem meeega zadowolona z wyjazdu. Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś się z Wami gdzieś wybiorę, ale najpierw potrenuję i wymienię rower Tak więc długa droga przede mną Jeszcze raz wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 18 Marca 2012 Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 To my serdecznie dziękujemy ! Tobie i Boango - bo w końcu w naszych wycieczkach kobiety to nie codzienność ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuls Napisano 18 Marca 2012 Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Taaaak, droga powrotna... Mnie też się bardzo podobała szczególnie ten fragment polami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 18 Marca 2012 Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Tak z ciekawości pytam, jaka średnia prędkość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekK Napisano 19 Marca 2012 Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Morpheo, oczywiście że powrót był "dobry" . Z tym że po trzech dniach takich szaleństw, wczorajsza próba napisana tu trzech linijek tekstu zajęła mi 20 minut. A gdy już kliknąłem "Napisz", wyskoczył mi MySQL error i zjadło posta . Dodać wycieczki na bikestats nawet nie próbowałem. Nie miałem na to całej nocy . Natalia, nie masz za co przepraszać, szukałaś chętnych na wycieczkę 20 km, a tu wyciągnęli Cię "nieco" dalej . Najważniejsze że mimo wielkiego zmęczenia nie zniechęciłaś się do jazdy . Na razie nie myśl o rowerze, dopiero co go kupiłaś, tylko jeździj jak najczęściej, a forma powędruje do góry. I załóż sobie profil na bikestats, będzie Ci łatwiej monitorować postępy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.