Renn Napisano 7 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Jeździcie coś ? , bo ja wczoraj zaliczyłem pierwsze chodzenie po śniegu i zęby od tego zimna mi odmarzły ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 7 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Ja dzisiaj idę. Wreszcie śnieg. Ostatnio po Wenecji jeździłem. +120 do BIKE SKILL'u Wychodzisz z domu czasem, bo śnieg już od 3 dni jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 7 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Wychodzę jak muszę Za chwile idę znów na pocztę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 7 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 W niedzielę byłam w Kunicach pojeździć na jeziorze na rowerze i łyżwach. Było super! Śnieg lekko przyprószył taflę. Dzisiaj i wczoraj tylko 6km do pracy, bo coś mnie gardło lekko pobolewa:/ W ogóle dzisiaj jest zimniej niż wczoraj, a 5 stopni więcej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 7 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 W niedzielę byłam w Kunicach pojeździć na jeziorze na rowerze i łyżwach. Było super! W Kunicach jezioro zamarzło? Można tam wjechać rowerem i całe przejechać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 7 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Tak, spokojnie:) Ja jeździłam po całym. W dodatku na tafli jest cienka warstwa śniegu, więc nie jest aż tak ślisko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 7 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 To jutro tam jadę! Podawaj takie info wcześniej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 22 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Coś cicho tutaj. Ma ktoś jakiś nieużywany bębenek od tylnej piasty, żeby pożyczyć. Będę wyrabiał sobie klucz do bębenka u tokarza i potrzebne mi będą wymiary prawdopodobnie. Nie chce mi się zdejmować. Ewentualnie jakby ktoś mi wymiary mógł zmierzyć i podać to byłbym wdzięczny. Od razu zapytam, jest ktoś chętny na taki klucz? Mógłbym więcej tego zamówić. Cena porównywana do takiego co można teoretycznie kupić w internecie, albo i mniejsza. Jeżeli wyjdzie mi to drożej to nie będę zamawiał. Szczegóły na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 22 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Ja mam bębenek od mavica crossride'a więc jak coś to ten... PW zaraz uklepię, tylko przestanie mi klawiatura się przesuwać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 22 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Ale bębenek można odkręcić za pomocą imbusa, a jak chesz zajrzeć do środka to wystarczy kawałek płakiego żelastwa albo klucz rowerowy firmy romet , nie widzę sensu dorabiania takiego klucza ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 26 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Orientujecie sie może gdzie w Legnicy dostane tanio przerzutkę przednią deore albo alivio ? A może ktoś z was ma do sprzedania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AxM Napisano 26 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Jeśli Altus spełni Twoje wymagania, to chętnie Ci go odstąpię za drobną opłatą ewentualnie mam jeszcze SIS'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 27 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Dzięki za info ale chyba raczej skusił bym sie na deore dziś zobaczę co mi zaoferują na muzealnej . O ile otwarte mają ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 1 Marca 2012 Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Ktoś chętny na jakiś większy wyjazd w sobote?;d Proponuje Stanisławów. Wyjazd godz - do ustalenia (proponuje 10), miejsce spotkania - do ustalenia (proponuje park) ;D Pozdrawiam i licze na duże zainteresowanie ;d Edit: Jako jedną z propozycji daje trase Morpheo'a (mam nadzieje, że się nie obrazisz ) - http://www.bikemap.net/route/1395100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 2 Marca 2012 Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 No to ja będę chętny. Godzina trochę nie pasuje. Proponuje 12, żeby można było się wyspać. Park jest ok. Mam nadzieje, że nie ma na tej trasie zbytnio błota, bo nie chce myć całego roweru znów i siebie. Dopiero co to robiłem. Oczywiście chodzi o rower. Siebie i tak umyje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 2 Marca 2012 Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 większość asfaltem. a właściwie całość można asfaltem jak troszkę naokoło się pojedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 2 Marca 2012 Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Pojechałabym z Wami, ale znowu mam problemy z gardłem i do jutra chyba mi nie przejdzie;( A szkoda, bo według ICM piękna pogoda się jutro zapowiada- słonecznie i bezwietrznie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 2 Marca 2012 Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 też bym pojechał ale kondycyjnie bym nie wydolił Dziś zrobiłem pierwsze 10 km w tym sezonie No ale zobaczymy może gibnę się na słup . To w którym miejscu w parku jest zbiórka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelDL Napisano 2 Marca 2012 Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Ja z miłą chęcią tylko pasowałby mi dystans na 2-3 h czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 2 Marca 2012 Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 tempa jakiegoś mocnego nie trzeba narzucać, w końcu to wycieczka rekreacyjna a nie jakieś przygotowania do maratonu proponuje zbiórkę przy muszli koncertowej w parku ale troszkę wcześniej niż o 12 bo o 16-17 muszę być w legnicy EDIT: No to możemy obciąć ten dystans jestem otwarty na propozycje ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 2 Marca 2012 Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Podaj dokładną godzinę bo tak to jeden przyjedzie o 11:50 a drugi o 10:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 2 Marca 2012 Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Ale zły jestem że nie mogę jechać... I reva znów ustawiłem na 130+/100- już tak mi odpowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 2 Marca 2012 Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Dobra, Ja proponowałem 10, Lyndowss 12 to kompromis i będzie 11 ;d Trase do końca ustalimy na miejscu ! Do zobaczenia i licze na dużą frekwencje ! ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 2 Marca 2012 Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Ok, jedenasta też będzie dobra. No zobaczymy. Szkoda że boango z nami nie pojedzie. Wreszcie jakaś dziewczyna. Może ktoś by nas zobaczył, że nie tylko faceci jeżdżą na rowerach i mielibyśmy więcej cyklistów. W 3 godziny powinniśmy się chyba spokojnie wyrobić. Trasa nie jest jakaś straszna przecież. Najwyżej się skróci. Do zobaczenia jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 3 Marca 2012 Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Spokojnie, jeszcze kiedyś się z Wami wybiorę Chociaż...może to i dobrze, że nie pojadę, bo nie wiem jakie macie tempo...Jeszcze bym Was spowalniała:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.