Skocz do zawartości

[Legnica]

Gość BarteX88

Rekomendowane odpowiedzi

W niedzielę byłam w Kunicach pojeździć na jeziorze na rowerze i łyżwach. Było super!:) Śnieg lekko przyprószył taflę. Dzisiaj i wczoraj tylko 6km do pracy, bo coś mnie gardło lekko pobolewa:/ W ogóle dzisiaj jest zimniej niż wczoraj, a 5 stopni więcej...

• 2 tygodnie później...

Coś cicho tutaj. :whistling: Ma ktoś jakiś nieużywany bębenek od tylnej piasty, żeby pożyczyć. Będę wyrabiał sobie klucz do bębenka u tokarza i potrzebne mi będą wymiary prawdopodobnie. Nie chce mi się zdejmować. Ewentualnie jakby ktoś mi wymiary mógł zmierzyć i podać to byłbym wdzięczny.

Od razu zapytam, jest ktoś chętny na taki klucz? Mógłbym więcej tego zamówić. Cena porównywana do takiego co można teoretycznie kupić w internecie, albo i mniejsza. Jeżeli wyjdzie mi to drożej to nie będę zamawiał. Szczegóły na PW

Ktoś chętny na jakiś większy wyjazd w sobote?;d Proponuje Stanisławów. Wyjazd godz - do ustalenia (proponuje 10), miejsce spotkania - do ustalenia (proponuje park) ;D

Pozdrawiam i licze na duże zainteresowanie ;d

Edit:

Jako jedną z propozycji daje trase Morpheo'a (mam nadzieje, że się nie obrazisz :D) - http://www.bikemap.net/route/1395100

No to ja będę chętny. Godzina trochę nie pasuje. Proponuje 12, żeby można było się wyspać. ;) Park jest ok. Mam nadzieje, że nie ma na tej trasie zbytnio błota, bo nie chce myć całego roweru znów i siebie. Dopiero co to robiłem. Oczywiście chodzi o rower. Siebie i tak umyje. :D

tempa jakiegoś mocnego nie trzeba narzucać, w końcu to wycieczka rekreacyjna a nie jakieś przygotowania do maratonu :D proponuje zbiórkę przy muszli koncertowej w parku ale troszkę wcześniej niż o 12 bo o 16-17 muszę być w legnicy

EDIT: No to możemy obciąć ten dystans jestem otwarty na propozycje ;d

Ok, jedenasta też będzie dobra. No zobaczymy. Szkoda że boango z nami nie pojedzie. Wreszcie jakaś dziewczyna. Może ktoś by nas zobaczył, że nie tylko faceci jeżdżą na rowerach i mielibyśmy więcej cyklistów. :teehee: W 3 godziny powinniśmy się chyba spokojnie wyrobić. Trasa nie jest jakaś straszna przecież. Najwyżej się skróci. ;) Do zobaczenia jutro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...