Eryk Napisano 21 Października 2011 Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Mam nadzieję że przyjedzie więcej jak 3 osoby ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 21 Października 2011 Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Ja przyjadę jeszcze. Jeszcze mnie osobiście nie znacie, ale się poznamy. Tylko co to tak właściwie jest? Minimasa, czy tylko taki przejazd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 21 Października 2011 Udostępnij Napisano 21 Października 2011 kurcze, jednak nie dam rady ;/... a juz myslalem ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morpheo Napisano 21 Października 2011 Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Dziękuję wszystkim, którym chciało się przyjechać o 17 na plac. Tym, z którymi objechaliśmy dla funu kawałek centrum i zamieniliśmy parę zdań, jak i tym, którzy najwidoczniej uznali nas za zbyt mało profesjonalne towarzystwo i nie zdecydowali się nawet przywitać Olek, Ty masz Krossa w takim malowaniu ( http://www.bikekatal...08_07_12_08.jpg ) i śmigałeś nim może wieczorem z os.Kopernika do Parku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 21 Października 2011 Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Było całkiem fajnie . Zrobiliśmy rundkę po mieście . Trochę pogadaliśmy i pośmialiśmy się i w sumie o to chodziło . Tyle ode mnie Od lewej Eryk, Lyndowss, Morpheo Ja od strony wizjera aparatu Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morpheo Napisano 21 Października 2011 Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Od lewej Eryk, Lyndowss, Morpheo Ja od strony wizjera aparatu Powyżej: Iwan, pięćdziesięcioletnia dziewczynka, Jan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 21 Października 2011 Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Powyżej: Iwan, pięćdziesięcioletnia dziewczynka, Jan hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 21 Października 2011 Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Dziękuję wszystkim, którym chciało się przyjechać o 17 na plac. Tym, z którymi objechaliśmy dla funu kawałek centrum i zamieniliśmy parę zdań, jak i tym, którzy najwidoczniej uznali nas za zbyt mało profesjonalne towarzystwo i nie zdecydowali się nawet przywitać Olek, Ty masz Krossa w takim malowaniu ( http://www.bikekatal...08_07_12_08.jpg ) i śmigałeś nim może wieczorem z os.Kopernika do Parku? Niestety link niedziała, ale to raczej nie byłem ja. Mój kross jest biały jakby co ;d To moja maszyna - https://picasaweb.go...407097218203474 (troszke nieaktualne zdjecie, ale ramke widac) ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eryk Napisano 21 Października 2011 Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Świetne kolorki ma ta fotka, podoba mi się ten ton, a następnym razem na pewno będzie nas więcej od czegoś trzeba zacząć ... przecież. a pro po fotobloga bo mówiliśmy o nim - to ja mam też takiego Berlin zoo Bf - fotoblog ugudada w Photoblog.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 22 Października 2011 Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Szkoda, że tak mało osób było, ale racja. Od czegoś trzeba zacząć. Trochę się nie zorientowałem, że to ta minimasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 30 Października 2011 Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Mam problem muszę odkręcić suport który jest na systemie Fag czyli ma plastikowe miski suportu ... i potrzebował bym taki klucz http://allegro.pl/kl...1893225779.html Wiecie może w którym serwisie w Legnicy będą mieli taki klucz ? A może ktoś z was ma taki klucz pożyczyć albo sprzedać Rama w której jest zamontowany suport i tak idzie na sprzedasz ale pewnie potencjalny kupujący zniechęci sie do kupna pewnie przez ten Owy suport w którym jedna miska plastikową już prawie zorałem Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 30 Października 2011 Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Popraw link, bo nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 31 Października 2011 Udostępnij Napisano 31 Października 2011 już nie mogę edytować posta wiec wklejam link tu Klucz do suportu FAG nusiu (1893225779) - Aukcje internetowe Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morpheo Napisano 13 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Ktoś jeszcze w Legnicy kręci? Czy nadeszło zero kresek na termometrze i wszyscy przykuli się do kaloryferów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 13 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Ja jeżdżę- do pracy i na krótkie wypady poza miasto na moim miejskim rowerku:) Góral na razie stoi w mieszkaniu- póki nie skompletuje sobie odpowiedniego ubrania. Ale kondycja niestety coraz gorsza:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad4u Napisano 13 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 No trochę jest już za zimno Jak było w zeszłym tygodniu ok 15 stopni to jeszcze jeździłem ale teraz to już się będą sople na nosie tworzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 13 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Ja bym jeździł, ale nie mam za bardzo czasu ostatnio. Stopnie mi nie przeszkadzają. Te ujemne również. Trzeba sobie jakieś rękawiczki sprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morpheo Napisano 14 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 No trochę jest już za zimno Jak było w zeszłym tygodniu ok 15 stopni to jeszcze jeździłem Na sesję może za zimno (zdaje się, że fotografowałeś swojego Cube'a w zeszłą niedzielę pod giełdą - akurat przejeżdżałem obok ), ale na jazdę - da się wytrzymać. ale teraz to już się będą sople na nosie tworzyć Nie ma złej pogody na rower, jest tylko nieodpowiedni ubiór Chyba większym zmartwieniem jest coraz krótszy dzień... Ja jeżdżę- do pracy [...] Ale kondycja niestety coraz gorsza:/ Dojazdy do pracy... niby krótkie, ale regularne - potrafią zdziałać cuda. Tego roku doświadczyłem tego na własnej skórze. W sumie to regularne dojazdy od czerwca przywróciły mnie do "rowerowego" życia. Efekt? Mam kaprys zrobić sobie stukilometrową wycieczkę w Góry Kaczawskie i... robię to Pytam, czy kręcicie, bo zastanawiam się, czy na koniec listopada znów spotykamy się forumową ekipką (najlepiej powiększoną) na zalążku legnickiej masy krytycznej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad4u Napisano 14 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Na sesję może za zimno (zdaje się, że fotografowałeś swojego Cube'a w zeszłą niedzielę pod giełdą - akurat przejeżdżałem obok ), ale na jazdę - da się wytrzymać. Nie ma złej pogody na rower, jest tylko nieodpowiedni ubiór He he jaki ten świat mały. Pamiętam, że ktoś śmignął obok na czarnym bajku;) a ubiór to sobie sprawie bo w dresikach jak jeżdżę to czuję, że robię za żagiel i doświadczam sauny pod ciuchem Może kiedyś zrobimy jakąś trasę. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 14 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 No ja jeszcze jeżdżę na pocztę do centrum bo chodzić mi się nie che do tego nie mam roweru na dłuższe wypady, do tego ten chłód brr. Co do masy to mogę zawitać ale w rowerze oświetlenia nie mam wiec po ciemku jazda odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzmiel Napisano 14 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 niestety faktycznie robi sie coraz zimniej- co podczas jazdy troche przeszkadza, ale za to za jakis miesiac mozna bedzie sie przesiasc na deske:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 14 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Dzisiaj byłem na przejażdżce i powiem, że całkiem fajnie i wcale nie było mi zimno. Tylko nie można się na dłużej zatrzymywać, bo się oziębia tylko, a do tego jeszcze pot to potęguje. Przy fontannach w parku woda lekko zamarzał. Rower utrzymało, ale jak uderzyłem kołem to się połamał. Około4-5mm grubości jest. Mi tam nie przeszkadza zimno, ani że ciemno. Ja mogę być o ile coś innego mi nie wypadnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 14 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 A ja już kupiłam sobie odpowiednią kurtę i spodnie:) Jeszcze tylko czapkę pod kask i mogę zacząć śmigać na moim górskim rowerze. W niedzielę byłam w Górach Sowich, ale pieszo. Rowerzystów było chyba więcej niż w sierpniu. Ale im zazdrościłam:( Jak będzie ładna pogoda to wybiorę się w weekend do Jakuszyc i przetestuje moje ubranie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kazimierz Napisano 16 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Przesadzacie z tym że sienieda;) Na zimno - ubranie, na ciemno - świecenie i jaaaazda! Co prawda tylko do pracy jeżdżę, ale zawsze to coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 17 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 http://www.forumrowerowe.org/topic/102408-kanal-z-filmami-power-be-legnica/page__pid__964393?do=findComment&comment=964393 Widzieliscie? Nawet jednego kolesia z filmiku znam z widzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.