lyndowss Napisano 7 Października 2011 Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Morpheo Dobrze prawisz. Jeżeli będzie w niedzielę w normalnych godzinach to też się piszę na mini masę. Tak gdzieś godzina 13-15/16. Dużo osób wtedy jest na mieście, bo wracają z kościoła i idą na spacery. W dodatku niektórzy popołudniami jeżdżą do rodziny w niedziele po południu. Ważne też, żeby była dobra pogoda, bo jak nikogo nie będzie to przejedziemy tą masę, ale nikt nas nie zauważy poza kamerami Legnickiego monitoringu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sender Napisano 7 Października 2011 Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Nie wiem, czy ktoś z was był w Chojnowie. Kilka z około 200 fotek na bikestats. Zainteresowani na PW niech piszą numery startowe lub opis roweru , może coś się znajdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzmiel Napisano 9 Października 2011 Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Sender a kiedy mniej wiecej odbywaja się te przed wiosenne zawody w parku chojnowskim?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sender Napisano 9 Października 2011 Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Oj - nie mam pojęcia. Wszystkie zawody u nas mają jakiś związek z PZKOL'em nie są to jakieś maratony organizowane przez przypadkowe osoby/firmy. Przynajmniej na razie tak było. Jeśli chodzi o fotki z piątkowych zawodów: https://plus.google.com/photos/100354436696039359708/albums/5660885703288611489?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morpheo Napisano 9 Października 2011 Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Krystian - termin zgłaszania zawodów do ustalenia wstępnego kalendarza DZKol na 2012 minął 15.09.11, więc w Związku powinni już coś wiedzieć. Namiary: http://www.dzkol.eu/index.php?option=com_contact&task=view&contact_id=1&Itemid=61 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzmiel Napisano 9 Października 2011 Udostępnij Napisano 9 Października 2011 jeszcze raz Morpheo winien jestem Ci podziekowania:) co do mini masy to ja chetnie bym sie z wami przyjechal, ale terminy weekendowe sa dla mnie akurat nie osiagalne.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelDL Napisano 14 Października 2011 Udostępnij Napisano 14 Października 2011 hej jest w Legnicy sklep w którym dostanę produkty firmy Endura??głównie chodzi mi o spodnie. Znalazłem Endurę w Lubinie, sklep sieci msport, mają ciuchu Endury. Dość duży wybor, chociaż spodnie kupiłem ostatnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 15 Października 2011 Udostępnij Napisano 15 Października 2011 PawelDL Jakieś dwie strony temu dostałeś na to odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 15 Października 2011 Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Ale przecież PawelDL zacytował swoje pytanie sprzed dwóch stron i dopisał odpowiedź, która może się przydać innym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 15 Października 2011 Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Aha... Trochę nie cytatowy ten cytat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morpheo Napisano 15 Października 2011 Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Jeśli ktoś też należy do hardkorów i niedawno odkrył, że nie ma co zrobić ze słonecznym, zimnym niedzielnym porankiem, zapraszam o 8:00 do Lasku Złotoryjskiego. Mam w planach pokrążyć po lasach wokół huty albo wyskoczyć na Stanisławów, do Myśliborza etc. Planowane zakończenie jazdy najpóźniej 11:30, by ubiór na zimną pogodę nie zaczął przeszkadzać przy +10. Zbiórka na skrzyżowaniu Złotoryjska/Grabskiego ( http://g.co/maps/678dm ). Znak rozpoznawczy prowodyra: czarny Cannondale. Czekam do 8:10. Możliwe negocjacje pod gg 809 16 12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eryk Napisano 15 Października 2011 Udostępnij Napisano 15 Października 2011 fiu fiu cannondale ... jak w NY ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morpheo Napisano 16 Października 2011 Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Fiu fiu, a dzisiejszego poranka nikt poza mną nie przejechał tej trasy ( http://www.bikemap.net/route/1302185# )... co było do przewidzenia, bacząc, kiedy wstawiłem info na forum Jak by nie było, żeby nie uprzedzać w ostatniej chwili, już dziś zapraszam na przyszłą niedzielę: 8:00 do 8:15 Złotoryjska/Grabskiego. Bez względu na pogodę (chyba że dopadnie nas mocna śnieżyca). Nawiasem mówiąc, znów widziałem na mieście jeźdźców w strojach LITR: Legnickiej Inicjatywy Turystyki Rowerowej. Nikt nie wie niczego więcej, co to za grupa? Od roku ich widuję, teraz nawet częściej, zaś - wbrew duchowi czasu - żadnych śladów w Sieci nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzmiel Napisano 16 Października 2011 Udostępnij Napisano 16 Października 2011 litry zbieraja sie co niedziele na patelni w parku:) o 8 albo 10 - nie pamietam:) to takie zrzeszenie raczej nieformalne, po prostu razem sobie jezdza:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morpheo Napisano 16 Października 2011 Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Czyli z tym namawianiem forum na niedzielę o 8 w lasku to wyważam otwarte drzwi. Fajnie że teraz się dowiaduję W każdym razie dzięki za cynk. Pokółeczkuję kiedyś po parku od 8 do 11, przyczaję zbiórkę i porozmawiam, skoro inicjatywa niezinternetyzowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 17 Października 2011 Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Michał chętnie bym sie wybrał ale roweru praktycznie nie mam . A Co z tą masą ? Będzie ona w sobotę czy niedziele ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eryk Napisano 18 Października 2011 Udostępnij Napisano 18 Października 2011 a Może w Piątek ? ten piątek ? fajna to by była też okazja by się popoznawać, ewentualnie niedziela ? tak to obmyslam by był początek weekendu lub koniec, bo wiem ze ludzie wyjeżdżają ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 18 Października 2011 Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Ja sie dopasuje Eryk PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzmiel Napisano 18 Października 2011 Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Czyli z tym namawianiem forum na niedzielę o 8 w lasku to wyważam otwarte drzwi. Fajnie że teraz się dowiaduję W każdym razie dzięki za cynk. Pokółeczkuję kiedyś po parku od 8 do 11, przyczaję zbiórkę i porozmawiam, skoro inicjatywa niezinternetyzowana. na 99& Litry zbieraja soie w niedziele o 9.00:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morpheo Napisano 20 Października 2011 Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Dajcie znać, o której i skąd startujemy w piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eryk Napisano 20 Października 2011 Udostępnij Napisano 20 Października 2011 W końcu trzeba coś postanowić, proponuję piątek 21 października 2011, godzina 17-sta pod pomnikiem na placu słowiańskim, pasuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morpheo Napisano 20 Października 2011 Udostępnij Napisano 20 Października 2011 OK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 20 Października 2011 Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Ok powinienem być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 20 Października 2011 Udostępnij Napisano 20 Października 2011 a ja akurat w tym czasie mam trening w prochowicach, więc lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eryk Napisano 20 Października 2011 Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Wszystkim i tak nie podpasujemy, cos trzebabyło wreszcie postanowić wreszcie , myślę ze zrobimy rundkę dookoła miasta, szlakiem wyścigu grodów piastowskich , co wy na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.