boango Napisano 30 Września 2011 Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Ponieważ dzisiaj jest dzień chłopaka... wszystkim legnickim rowerzystom życzę- kolejnych, udanych kilometrów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 30 Września 2011 Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Dziękujemy To ty ostatnio byłaś w winnicy z koleżanką ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 30 Września 2011 Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Dzięki To Ty Renn chłopakiem jeszcze jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eryk Napisano 30 Września 2011 Udostępnij Napisano 30 Września 2011 HEHE , Pamiętam kiedyś byłem chłopakiem i jeździłem na rowerku z takimi 2 kółkami doczepianymi, potem tylko z jednym doczepianym, potem było ######udu a teraz sam jestem dziadkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 1 Października 2011 Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Eper dla kogoś może będę chłopakiem, jak na razie jestem wolny, ale uprzedzam Cie Wiktorku ja w przeciwieństwie do ciebie wole dziewczyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur78 Napisano 1 Października 2011 Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Panowie i Panie, kto mi podpowie gdzie w l-cy dostane olej Rohloffa do łańcucha w normalnych pieniądzach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 1 Października 2011 Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Gdzie już zaglądałeś za nim? Pewnie nigdzie. Polecam aukcje gdzie ktoś kupuje litr, albo 5 litrów tego oleju, a potem rozlewa go do mniejszych buteleczek i sprzedaje. Możesz też poszukać na forum, bo widziałem, że ktoś kupował Rohloffa np. w Katowicach, a potem parę osób odkupywało wybrana ilość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur78 Napisano 1 Października 2011 Udostępnij Napisano 1 Października 2011 nie potrzebuje zatłuszczonej koperty i oszczędności 5 złotych. w legnicy jest w worbike na stronie - ale oni przeginają z cenami i w ogole mam do nich uraz. jeśli da sie kupic gdzieś indziej to chętnie wezmę na miejscu - nie z allegro. a może ktoś ma w garażu i zrobi mi odpłatnie oczywiście smarowanie łańcucha??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 1 Października 2011 Udostępnij Napisano 1 Października 2011 A czemu musi być akurat olej Rohloffa? Czemu nie kupisz sobie np FinishLine'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur78 Napisano 1 Października 2011 Udostępnij Napisano 1 Października 2011 A czemu musi być akurat olej Rohloffa? Czemu nie kupisz sobie np FinishLine'a? a jest do kupienia w l-cy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 1 Października 2011 Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Na muzealnej powinni mieć, ja tam kupowałem. Używam od ładnych paru lat i zdecydowanie mogę polecić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 1 Października 2011 Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Renn, chyba nie zrozumiałeś sensu mojej wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 1 Października 2011 Udostępnij Napisano 1 Października 2011 artur78 Skąd te uprzedzenia do WORBIKE'u? Nie wiem co złego w kupowaniu z allegro. Jak kupisz w jakieś buteleczce nie będziesz miał niczego zachlapanego. Ponadto takich rzeczy się nie wysyła w kopercie a raczej w paczuszce. Finish Line jest dostępny w WORBIKE i w Dobrych Sklepach Rowerowych. Co to za rowerowy by był gdyby Finish Line'a nie mieli. Kosztuje coś koło 17-18zł za 60ml. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelDL Napisano 2 Października 2011 Udostępnij Napisano 2 Października 2011 hej jest w Legnicy sklep w którym dostanę produkty firmy Endura??głównie chodzi mi o spodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morpheo Napisano 2 Października 2011 Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Na Worbike, w którym ja raz na ruski rok zaopatruję się w FL i odrobinę częściej (z lenistwa) oddaję do naprawy Cannona, nie ma co narzekać. Naprawdę w Legnicy są sklepy stricte rowerowe (nie pokazując palcem powiedzmy że w rejonie Jaworzyńskiej i giełdy ), którym jest co zarzucić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 2 Października 2011 Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Endury nigdzie nie widziałem ;/ kumpel jak zamawial to przez internet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eryk Napisano 2 Października 2011 Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Ba w rejonie giełdy jest taki tajemniczy sklep co do niego wejdę to się czuję że ktoś czeka tylko kiedy z niego wyjdę ... więc omijam go łukiem szerokim ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 2 Października 2011 Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Tez mam takie wrażenie! Byłem tam parę razy i już tam nie chodzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sender Napisano 3 Października 2011 Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Nie weim, jak jest dziś, ale swego czasu w rejonie giełdy były dwa sklepy rowerowe. Jeden jest na bank, podzielam zdanie poprzedników - sklep ów zalatuje typową komerchą. Swoją drogą nie wiem, czy wiecie, ale w piątek 7.10.2011 w chojnowskim parku będą zawody. Chojnowski park zaliczam do kościołamnych, stąd też go omijam, jednak wszystkich zapraszam już dziś, choćby do kibicowania. Ja będę na z aparatem. Tu więcej informacji: http://haynau.pl/artykul/2311%2Cmistrzostwa-dolnego-slaska-w-kolarstwie-gorskim-mtb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemniczyjogurt Napisano 3 Października 2011 Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Witam bikerów z Legnicy . Tak się składa, że wybieram się ze szkoły na te zawody i trochę mnie sender wystraszyłeś. Rzeczywiście trasa jest aż tak trudna i na czym polega jej trudność? Jestem gotów zwątpić w swoje umiejętności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 3 Października 2011 Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Były dwa. Jeden pozostał i jest to ten wątpliwej sławy. Drugi to WORBIKE, który obecnie jest koło real'a. Kiedyś chciałem się tam rozejrzeć za rowerem i powiedzieli mi, że tego sklepu już nie ma, bo przenieśli koło real'a. To właśnie był WORBIKE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 3 Października 2011 Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Ale przecież Worbike wcześniej był na Zamkowej, a nie w okolicach giełdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sender Napisano 3 Października 2011 Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Na upartego w parku naszym jest kilka karkołomnych zjazdów, jednak z tego co udało mi się wypytać trenera chojnowskiego UKS ORIENS, trenera, który to wytycza trasę to nic strasznego nie będzie. Może jeden, który ponoć będzie kończył się nagłym skrętem - ponoć. Złamane kości to tylko u mnie występują, stąd też omijam park. Tak czy siak zawody jak zawsze będą fajne - polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 3 Października 2011 Udostępnij Napisano 3 Października 2011 WORBIKE na Zamkowej? Jeszcze z 3 lata temu był tam jakiś ledwo zipiący sklep z 3 składakami i starej babci za ladą. Ponoć serwis MERIDY! Obok rzeczywiście był jeszcze jakiś sklep z rowerami, ale już od dawna, dawna go nie było. Tam gdzie jest teraz wypożyczalnia quad'ów i jakiś salon z motorami był rowerowy. W lutym 2009 kiedy tam byłem, powiedzieli mi, że rowerowy jaki tam był przeniesiono koło real'a. to jest WORBIKE! tajemnica WORBIKE'u! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 3 Października 2011 Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Tak jak napisałem wcześniej, Worbike był na Zamkowej, wiem, bo kupowałem tam rower, Meridę właśnie A było to ze 4 lata temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.