Skocz do zawartości

[Legnica]

Gość BarteX88

Rekomendowane odpowiedzi

Gdzie już zaglądałeś za nim?

Pewnie nigdzie. Polecam aukcje gdzie ktoś kupuje litr, albo 5 litrów tego oleju, a potem rozlewa go do mniejszych buteleczek i sprzedaje. Możesz też poszukać na forum, bo widziałem, że ktoś kupował Rohloffa np. w Katowicach, a potem parę osób odkupywało wybrana ilość. :icon_wink:

nie potrzebuje zatłuszczonej koperty i oszczędności 5 złotych. w legnicy jest w worbike na stronie - ale oni przeginają z cenami i w ogole mam do nich uraz. jeśli da sie kupic gdzieś indziej to chętnie wezmę na miejscu - nie z allegro. a może ktoś ma w garażu i zrobi mi odpłatnie oczywiście smarowanie łańcucha???

artur78 Skąd te uprzedzenia do WORBIKE'u? Nie wiem co złego w kupowaniu z allegro. Jak kupisz w jakieś buteleczce nie będziesz miał niczego zachlapanego. Ponadto takich rzeczy się nie wysyła w kopercie a raczej w paczuszce. :whistling: Finish Line jest dostępny w WORBIKE i w Dobrych Sklepach Rowerowych. Co to za rowerowy by był gdyby Finish Line'a nie mieli. :icon_mrgreen: Kosztuje coś koło 17-18zł za 60ml.

Na Worbike, w którym ja raz na ruski rok zaopatruję się w FL i odrobinę częściej (z lenistwa) oddaję do naprawy Cannona, nie ma co narzekać. Naprawdę w Legnicy są sklepy stricte rowerowe (nie pokazując palcem powiedzmy że w rejonie Jaworzyńskiej i giełdy :P), którym jest co zarzucić.

Nie weim, jak jest dziś, ale swego czasu w rejonie giełdy były dwa sklepy rowerowe. Jeden jest na bank, podzielam zdanie poprzedników - sklep ów zalatuje typową komerchą.

Swoją drogą nie wiem, czy wiecie, ale w piątek 7.10.2011 w chojnowskim parku będą zawody. Chojnowski park zaliczam do kościołamnych, stąd też go omijam, jednak wszystkich zapraszam już dziś, choćby do kibicowania. Ja będę na z aparatem. Tu więcej informacji: http://haynau.pl/artykul/2311%2Cmistrzostwa-dolnego-slaska-w-kolarstwie-gorskim-mtb

Na upartego w parku naszym jest kilka karkołomnych zjazdów, jednak z tego co udało mi się wypytać trenera chojnowskiego UKS ORIENS, trenera, który to wytycza trasę to nic strasznego nie będzie. Może jeden, który ponoć będzie kończył się nagłym skrętem - ponoć.

Złamane kości to tylko u mnie występują, stąd też omijam park. Tak czy siak zawody jak zawsze będą fajne - polecam.

WORBIKE na Zamkowej? Jeszcze z 3 lata temu był tam jakiś ledwo zipiący sklep z 3 składakami i starej babci za ladą. Ponoć serwis MERIDY! :laugh: Obok rzeczywiście był jeszcze jakiś sklep z rowerami, ale już od dawna, dawna go nie było. Tam gdzie jest teraz wypożyczalnia quad'ów i jakiś salon z motorami był rowerowy. W lutym 2009 kiedy tam byłem, powiedzieli mi, że rowerowy jaki tam był przeniesiono koło real'a. to jest WORBIKE! :icon_wink:

tajemnica WORBIKE'u! :teehee:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...