AxM Napisano 30 Maja 2011 Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Popytaj w sklepach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 30 Maja 2011 Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 W sklepach pytałem nie chętnie chcą sie z nimi rozstawać ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 30 Maja 2011 Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Myślałem, że oni oddają takie zbędne rzeczy bez problemu. Kiedyś miałem takie pudełko, ale niestety wyrzuciłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiopysio Napisano 30 Maja 2011 Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Jeśli nie załatwisz niczego, to jutro wieczorem mogę Ci takie sprezentować. Tyle że musiał byś jakimś samochodem podjechać, na rower ciężko będzie zapakować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/59/skanuj0001cn.jpg/ Sry, że obrócone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Wrocław sie bawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Ja chyba na to pojadę. 10 lub 12zł za bilet w dwie strony z rowerem pociągiem. Inicjatywa jest tez dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Ktoś chętny jest jechać w czwartek ( 23 czerwca ) czyli jutro na Mistrzostwa polski w kolarstwie szosowym do Złotoryi ? 23 czerwca odbędzie się jazda indywidualna na czas w kategorii Elita kobiet Orlik A jeśli czas pozwoli to możemy zostać jeszcze na jeździe indywidualna na czas w kat. niewidomi i elita mężczyzn ( ale one już rozrywają sie na innej trasie ) Proponuje ustawić sie na rondzie na ulicy złotoryjskiej o godzinie 12:00 , tępo będzie bardzo niskie , wiec zachęcam wszystkich . cały wyjazd skończy sie około godziny 15 a jeśli będziemy chcieli zostać na wyścigu elity mężczyzn i niewidomych to cała zabawa przedłuży się do godziny 18. mapka trasy http://www.bikemap.net/route/1059952#lat=51.17676&lng=15.97412&zoom=11&type=0 Ktoś chętny ? Strona organizatora http://www.mp-zlotoryja2011.pl/ Tam znajdziecie mapy i program zawodów Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sender Napisano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 O której planujesz/planujecie być w Nowej Wsi Złotoryjskiej? Jak się uda to może i ja bym dołączył na chwilkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 O 13:30 powinniśmy już być na miejscu zależy też czym pojadę jeśli pojadę szosówką to będzie czyto rekreacyjnie czyli przyjadę wolniej , a jeśli pojadę MTB to będę chyba nawet o 13 na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Niestety musze odpuścić wyjazd jakieś choróbsko mnie dopadło i mam 37 stopni gorączki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaroS Napisano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Mam pytanko mógłby ktoś pożyczyć pompkę do amortyzatora lub podjechał bym i ustawił sag na miejscu. Bo amortyzator ma przyjść jutro a pompka nie mam pojęcia kiedy (poczta polska). A nie chce zamrozić roweru na kilka bo już od lutego nie jeździłem więcej niż 20km xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Podjedz na Muzealną może napompują Ci za friko Ostatnio jakiś małolat u nich klucz 15 pożyczał . A co do poczty to nie ma co narzekać ! Trzy dni i paczka jest u adresata . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaroS Napisano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Poradziłem sobie bez, przyszedł masakrycznie mocno napompowany spuściłem trochę i sag ustawiony na 20% więc jutro testy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 A jeszcze powiedz co kupiłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaroS Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 A po długich analizach zdecydowałem się na nowego epicona sf11 rld piwoty. Myślałem nad używkami wyszych modeli ale na allegro obecnie zjechane same albo bez piwotów (kupując hydrauliki musiał bym wymieniać manetki czego niechce robić bo uważam shimano dual control są wyśmienite), a do konca sezonu nie miałem zamiaru czekać na wysyp po sezonowych używek xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AxM Napisano 6 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Gdyby w przyszłości ktoś jeszcze potrzebował pomocy w wyregulowaniu widelca powietrznego, polegającej na pożyczeniu pompki, to służę pomocą. Z dniem dzisiejszym nabyłem rockriderową pompkę do widelców powietrznych, wraz z przejściówką do SID'a, całkiem spoko jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 12 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Ktoś jutro (13 lipca ) jest chętny wybrać się ze mną do Stanisławowa litowym tempem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
g0sia Napisano 15 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 szkoda że dopiero teraz przeczytałam Twój wpis:) bo jestem chętna ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 15 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Kobieta! W dodatku chętna! Sry za to ale nie mogłem się powstrzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 16 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Cóż Gosiu jak na razie relacje z TDF mnie bardziej ciekawią niż jazda na rowerze . może jak się skończą relacje z TDF zorganizuje się większy wypad . pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaroS Napisano 16 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 W sumie dla samych komentarzy na eurosporcie warto oglądać Tak mi się jeden stary przypomniał: -Dlaczego kolarz ma jeden bidon pełny a drugi pusty? -Bo może zachcieć mu się pić albo i nie. xD No też bym się gdzieś dalej przejechał, ostatnio przeczytałem o tym wyjezdzie środowym z dwu dniowym lagiem xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 16 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Marek, wszystko z Tobą w porządku? Wolisz oglądać relację z TDF niż wybrać się na rower z kobietą?? Chłopie, Ty się ogarnij! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtbshadow Napisano 16 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Ja tam bym wolał samemu śmigać niż jarać się jazdą innych i tylko patrzeć Ale spoko looz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
g0sia Napisano 16 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 ja też oglądam TDF ale nie przeszkadza mi to w jeździe na rowerze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.