Skocz do zawartości

[Legnica]

Gość BarteX88

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć :)

Mam do zmiany najprawdopodobniej wolnobieg, kulki,konusy w piaście i łańcuch o ile się nie dopasuje do nowego wolnobiegu. Teraz takie pytanie, nie znam zbyt dużo sklepów rowerowych w Legnicy. Na domkach przy ul. Dąbrówki to ten starszy pan to jeden wielki wyłudzać pieniędzy (nie będę opisywać historii jaka mi się przytrafiła). Jest jeszcze w miarę tani Decathlon. Teraz takie pytanie. Czy ktoś to zamontuje lepiej niż w Decathlonie? I będzie miał części w podobnej kwocie.

Na ul. muzealnej jest tani serwis ale nie robią tam chyba serwisu piast za wymiane osprzętu nie nie biorą tylko trzeba u nich kupić dana cześć i sami ją zamontują.

jest jeszcze wordbike

http://www.rowery.legnica.pl/index.php?page=show&typ=1&did=16&id=16

Serwis piasty zrób sam nie jest to jakaś trudna czynność ale brudna .

W dechatlonie prowadzą serwis :blink: ?

W piątek 6 maja rozgrywany jest Wyścig Szlakiem Grodów Piastowskich z metą na rundach w Legnicy przyjazd kolarzy przewiduje się na godzinę 17:00 Runda legnicka wygląda tak

63d383517_hnwprar.jpg

Więc może spotkamy sie o 16:30 w okolicy Koziego Stawu , będzie czas by pogadać i poznać nowych ludzi .co w na to ?

Czyli tylko ja i eper będziemy ? ktoś jeszcze chce sie przyłączyć ?

Eryk

Nie miałem nigdy szosówki ale za tą cene 1400zł to bym kupił tą szosówkę do tego karbonowy widelec :thumbsup:

posiada 3 blaty wiec nawet w górki możesz pojechać , jedynie co do mnie nie przemawia to koła fajne są bo na pewno są lekkie ale przy jakiś dziurach mogą sie powyginać lecz nie muszą =]

Aha zapomniał bym o zdjęciach z Wyścigu Grodów Piastowskich

IMGP2947_hnswxha.jpg

IMGP2960_hnswxew.jpg

IMGP2976_hnswxwr.jpg

IMGP3004_hnswxar.jpg

IMGP3011_hnswxae.jpg

IMGP3036_hnswxqp.jpg

witaj

fotki świetne ... ja żałowałem że jak zwykle nie zabrałem klocowatego aparatu a tylko - małpkę

a to moje 2 fotki ... z tej imprezki

93545088.jpg

93544605.jpg

a co do tego roweru 2danger szosowego - to chyba już po nich ... bo się sprzedawca wycwanił ... i się wycofał - cóż po prostu sezon to sezon ... po sezonie bedzie i taniej i więcej dostępnych modeli - a jak się tak patrzyłem na te wasze górale to zrozumiałem że rowerów to ja mam dużo ale porządnego w miarę górala to żadnego - musze się więc zastanwic na nowym rowerem a najelpiej nad dwoma bo i szosą też - ale poczekam do jesieni raczej ... bo d*pe czym wozić na razie mam czym ...

a tak sobie gadaliśmy o roweruch i to co ja tam mam no to zapraszam na fotki ... kilku mych rowerków ...

tu wygrany w grudniu rower na ramie a4 - troche ta rama się zdeklasowała przez lata - bo trafiła teraz do hexagona = ale parę lat temu to była top

schowek012x.jpg

i ozdoba mej kolekcji rowerów ... oryginalna ukraina z 1976 roku, w oryginalnym malowaniu i nic nie kombinowana ...

s6301254l.jpg

Rama macie racje zła nie jest, a w tamtym okresie jak weszła gdzieś w 2007 chyba to byłą super jak na polskie warunki, trochę jeszcze na nim pojeżdżę i potem kupie coś innego albo go sobie zostawię albo sprzedam nawet zaraz bo mnie ktoś o niego molestuj ... nie wiem jeszcze, ja ten rower mam za darmo bo wygrałem go w konkursie i chyba ktoś kogoś zrobił w konia bo to nie jest model katalogowy ... z katalogu to jest tylko rama ... no cóż jest jaki jest , planuje w styczniu - lutym kupić np. levela a2 - nowego bo stare już wyszły albo unibike jakiegoś nie najnizszego albo jeszcze nie wiem co,do zimy zawsze w zimie pełno tanich rowerków, i do tego w poszukiwanej przeze mnie ramie 21 " to już w ogóle ... dużo czasu to coś może razem wymyślimy ;)

a tu kolejny rowerek mój, trochę go dopracowałem od czasu zrobienia tej fotki ...

tak mnie wzieło na retro velo, wciaż lubie ten nurt ... co ciekawe i rzadkie to rama na koła 28 i może też być na 26 cali ... tu są włożone koła 28 zresztą te koła są tak makabryczne że ledwo to jedzie, ale wygląd mi się podoba ...

dsc01345cq.jpg

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...