Eper Napisano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Morpheo co się stało że Deca otwarcie przełożone? I kiedy w końcu otworzą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morpheo Napisano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Przecież otworzyliśmy dziewiątego (a poważnie, dla klientów prawdopodobnie 16.12) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Zerknijcie na moje aukcje, mam teraz w domu kiermasz rowerowy Może coś się komuś przyda. http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5097111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 To dobrze bo nie mam gdzie butor przymierzyc Ładny ten kiermasz, niestety nic dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 A szkoda, bo faktycznie ciuchów mam trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Jak tam praca w Decu Morpheo? xd Widziałem cię Tak z moich wrażeń to może być, fajnie, że duży dział z rowerami jest chociaż znalazłem tylko 3 modele butów :/ Ale co by nie było przymierzyłem Shimano i już do mnie idą nowiutki m085 Tak z innej beczki skąd Ty tyle tych ciuchów Bartek nagromaziłeś? xdd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 EpeR jakie są modele butów w decathlonie? jest diadora teamracer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 A wiec są jedne Rockridery, Shimano zimowe, i jeszcze jakieś zimówki. Diadory nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morpheo Napisano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Shimano MT31, Rockrider 6 i Rockrider 8 XC. Diadory nie mamy nawet na zamówienie Eper - praca fajna, gdyby nie serwis narciarski. A spotkać mnie w Decu to tak jak spotkać księdza w kościele, nie ma się czym chwalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Musiałeś mnie tak zgasić? A co z tym serwisem nie tak? xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Ciuchy to akurat są mojego kumpla A rowerów nikt nie chce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Ja osobiście używanych nie kupuję Ah gdybym miał te kilka tyś... xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morpheo Napisano 13 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Legniczanie - czas się zmobilizować Coroczny rajd na orientację (w wersji rowerowej, pieszo-rowerowej, a jak ktoś pogryzł się z rowerem - pieszej) wrocławskiego klubu Artemis tym razem będziemy mieli pod nosem: odbędzie się 28 lutego w Myśliborzu i okolicy. Zasady proste: dostajemy dokładną mapkę, a na niej mamy od kilku do kilkunastu punktów kontrolnych. Cel - zdobyć je. Trasą dowolną. więcej - http://fraszka.artemis.wroclaw.pl/regulamin.php Ja będę - grzech nie wystartować w ulubionych rejonach treningowych. Do zobaczyska! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus2002 Napisano 19 Marca 2010 Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Witam Mam pytanko czy są i kiedy są jakieś imprezy,rajdy albo coś w Legnicy wiem że są co roku jakieś wyścigi w lasu "Złotoryjskim" wiecie coś na ren temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 24 Marca 2010 Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Wyścigi w Lasku były jeszcze 2 lata temu i wcześniej. Kolarstwo w ostatnich latach w Legnicy trochę zarosło glonem ale z tego co ostatnio widzę coraz więcej ludzi jeździ na rowerze. Nie mylić tego jednak z kolarstwem. Wracając do tematu, o ewentualnym wyścigu czy też wyścigach dowiesz się od Michała (on wie wszystko) - morpheo.bikestats.pl, tylko odwiedzaj regularnie jego blog, a jeśli chcesz poczuć prawdziwe ściganie zapraszam na wyścigi cross country w bolesławcu, chojnowie czy chociażby złotoryji - terminy w kalendarzu pzkol. Co do maratonów polecam bikemaraton.com i edycję Wrocławską (na rozgrzewkę), a koniecznie już Świeradów, Piechowice i Jelenią Górę. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sender Napisano 27 Marca 2010 Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Taki mały news spostrzeżeniowy. Wczoraj miałem chwilkę czasu będąc w Galerii Piastów. Poszedłem więc do sklepu "sportowego" (nazwy nie pamiętam, chyba mSport czy jakoś tak, tego nowego w nowej części). Rok temu były tam same Kellysy i Krossy. Obecnie miejsce Kellys'ów, które są do kupienia na Jaworzyńskiej zajęły CUBE'y. Tak więc jeśli ktoś chce kupić CUBE'a to Galeria Piastów otwiera ramiona. Z tego co widziałem są tam modele Attencion, LTD, Acid, może jeszcze jakieś ale nie pamiętam. Jak widać Legnica rowerowym miastem się staje, coraz więcej marek do kupienia jest. Oby tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morpheo Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Co do wyścigów, poza kalendarzem pozostają: * Łysogórki - XC bez licencji (a to ponoć dobry wyścig jest ) - http://www.aesculap.com.pl/lysogorki_x.html * ustrojstwa spod znaku LKR Biker Lubin - http://biker.lubin.pl/index2.html Na powrót wyścigów do lasku nic nie wskazuje. Otwarte Mistrzostwa Legnicy ograniczono do niepełnoletnich i przeniesiono już chyba na dobre do parku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Tak poza tematem jeszcze. Wakacje planuję spędzić za granicą w Niemczech. Jeśli ktoś potrzebował by droższego sprzętu, czy też po prostu jakichś lepszych części to będę mógł załatwić taniej - mam dojścia. Oczywiście pod warunkiem że do tych Niemiec wyjadę bo swemu ojcu który tam pracuje nie chcę zlecać tego typu zamówień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Witam, chciałem się przywitać Od 3 lat mieszkam sobie w Legnicy i mimo, że praca zabiera mi zdecydowanie większą część czasu, to gdy tylko mogę, staram się wyskoczyć na rowerek. Być może gdzieś, kiedyś się spotkaliśmy Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 6 Maja 2010 Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Sprzedaję swój drugi rower, w zasadzie to trzeci Wszystko w aukcji. Możecie liczyć na 100% braku ściemy. Rower jest naprawdę w świetnym stanie. Oczywiście możliwość obejrzenia na żywo. pzdr http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1030280499 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus2002 Napisano 6 Maja 2010 Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 No ładniutki ale mi nie trzeba kupiłem dopiero rok temu i mi nie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 8 Maja 2010 Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Witam, znacie może w Legnicy lub w okolicy kogoś, kto odpowietrzył by mi tarczówkę avid elixir 5? Kupiłem nówkę na przód, zalaną i odpowietrzoną. Ponieważ nie miałem czasu, poprosiłem o zamontowanie znajomego (powiedział, że się zna). Okazało się, że dał ciała, bo nie dość że nie zamontował, to zapowietrzył i podobno zeszło nieco oleju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus2002 Napisano 10 Maja 2010 Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Nie nie znam nikogo takiego chyba że w serwisie na ul.Jaworzyńska 118 tam za kilka złoty ci mogą to zrobić . Nie wiecie gdzie w Legnicy mogę kupić spodenki krótkie kolarskie i nie takie drogie ? Bo byłem w Galerii Piastów chyba Martes Sport czy jakoś tak to tam był tylko jeden model i kosztował ok 140 zł . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morpheo Napisano 10 Maja 2010 Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 A sklepy rowerowe - Worbike, Jaworzyńska - odwiedzałeś? Martes to typowy ogólnosportowy galeriowiec. W Decathlonach mają zawsze jako "produkt niebieski" tani model krótkich spodenek kolarskich. Jest jedna wada - nie mają szelek, a spodenki bez szelek to krótko mówiąc kicha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sender Napisano 10 Maja 2010 Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 A ja mam takie szybkie pytanie odnośnie Decathlonu z Legnicy. Kiedyś zupełnie przez przypadek zawitałem do niego i wielkie szczęście mnie spotkało - w dziele rowerowym były białe koszulki kolarskie Francaise Des Jeux (http://s.wiggle.co.uk/images/nalini-francais-zoom.jpg) z napisem KOŃCÓWKI SERII za 49zł. Oczywiście kupiłem. I teraz moje pytanie, skąd to tam to takie nie ichsze przecież. Drugie pytanie, czy nie wiesz może Morpheo czy będą kiedyś spodenki do kompletu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.