Renn Napisano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Czwartek mi nie pasuje mam spotkanie z klientem , ale piątek mam wolny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Cały dzień się z nim będziesz spotykał? No to ustalone, piątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Na 16-17 jestem ustawiony z parą młodą muszę im tylko wyłożyć ofertę i wziąć zaliczkę Ok a w jakim miejscu sie spotykamy i o której godzinie ? może obwodnica ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Ja proponuję skrzyżowanie Nowodworskiej z Jaworzyńską. Stamtąd możemy od razu lecieć asfaltem bez jeżdżenia po mieście. Dokładnie tu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtbshadow Napisano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Ja mam taką małą propozycję żeby odpuścić Stanisławów bo nic tam nie ma na dobrą sprawę ciekawego poza podjazdem, pojechać na Bogaczów tam jest ciekawszy podjazd, i gdzieś po drodze odbić w las trochę terenu zaliczyć,albo nawet więcej niż trochę... Kto jest za ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 To może w Bogaczowie zaliczyć kapliczkę, i stamtąd gdzieś dalej w las? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtbshadow Napisano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Mi tam pasuje taka opcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 moze to ? ;d http://www.bikemap.net/route/898364#lat=51.05251&lng=16.08501&zoom=13&type=2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Ja coś podobnego chciałem, ale nie chcą Stanisławowa więc wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AxM Napisano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Eper takie małe ambicje masz że w wieku 16 lat chcesz kaplice zaliczać? Stanisławów sam zjazd będzie, więc czemu nie? Nie wiem czy pojade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 To, że wjeżdżamy od strony Pomocnego to nie znaczy że będzie łatwo... A ambicje ambicjami, ale wjeżdżam tam dla widoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtbshadow Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Wiem już że zbiórka na Nowodworskiej, ale o której godzinie ? Tak żeby wszystkim ewentualnym jadącym pasowało. Może 11 ? Albo 12 ? Pisać propozycje. Btw. jedzie ktoś ze mną w Lany Poniedziałek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 ja proponuję 11 albo nawet 10:30 tak żebyśmy wrócili w miarę wcześnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Ja się pisze na 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtbshadow Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Czyli tylko we trzech ? To ja się deklaruję że około godziny 11 będę na Nowodworskiej tam gdzie na mapce od Epera zaznaczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 to o 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Ja już wróciłem , było fajnie szkoda tylko ze tak mało osób pojechało mapka dzisiejszej strasy którą zrobiliśmy . http://www.bikemap.net/route/922415 Jutro może dokleję jakieś zdjęcia pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Jedzie ktoś gdzieś dzisiaj ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YellowTrans Napisano 1 Maja 2011 Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 czesc, jezeli jest ktos chetny, to ja lece jutro na przejazdzke na gorzec, albo pomocne albo gdzies blizej... wyjazd ok 9-10.30 tempo raczej srednie bez szalenstwa, takze jezeli ktos chcetny to pisac sms 505167256 pozdro Pawel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evo88 Napisano 1 Maja 2011 Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Cześć wszystkim. Dziś wraz z Markiem (renn) byliśmy w lasku, zrobiliśmy kilka kilometrów i oto tego efekty: http://www.youtube.com/watch?v=U5eiCxi4CZI Będzie fajna pamiątka. Planujemy jeszcze w tym roku zrobić jakiś filmik, ale już z wycieczki np. do myśliborza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiopysio Napisano 2 Maja 2011 Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 To będę wiedział od kogo autograf wziąc:) Witam Legniczan! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtbshadow Napisano 2 Maja 2011 Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Fajne, mocne kręcenie, pytanie czy dużo siły poszło aby zrobić 2-minutowy filmik i nie wyglądało to emerycko. Jak wszyscy wiemy obiektyw wypłaszcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evo88 Napisano 2 Maja 2011 Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Zrobiłem 7 km na potrzeby tego filmiku a zmęczony byłem jakbym jeździł godzinę po lasku Wiecie, ciągle przyśpieszenia męczą bardziej niż jednostajna jazda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 3 Maja 2011 Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 W piątek 6 maja rozgrywany jest Wyścig Szlakiem Grodów Piastowskich z metą na rundach w Legnicy przyjazd kolarzy przewiduje się na godzinę 17:00 Runda legnicka wygląda tak Więc może spotkamy sie o 16:30 w okolicy Koziego Stawu , będzie czas by pogadać i poznać nowych ludzi . co w na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 3 Maja 2011 Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Ja mogę iść. Filmik super, rozwalił mnie to, jak się zatrzymałeś łapiąc się drzewa Na następny chętnie pojadę. Fajnie by było jakbyśmy Cię nakręcili w Męcince na zjeździe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.