Focus2002 Napisano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Można spróbować ;p a co do tych butów to jaki rozmiar i za ile ;p ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Nie wiedziałem ze ktoś się nabierze na moje bzdurne gadanie , a jednak kilka osób sie nabrało Przypominam ze wczoraj był pryma aprilis Więc nie sprzedaje swoich butów i kasku choć kilka ofert miałem =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AxM Napisano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Oj będzie lanie, oj będzie... Nie ładnie tak ludzi nabierać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtbshadow Napisano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Oj będzie lanie, oj będzie... Nie ładnie tak ludzi nabierać! Ta.... najlepiej w Lany Poniedziałek..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Oj będzie lanie, oj będzie... Na gołą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 W sobotę (9 kwietnia 2011) Organizuje mały wyjazd do Stanisławowa, a później jeszcze mała rundką w lesie o ile starczy sił Trasa wymagająca będzie przebiegać mniej więcej tak http://www.bikemap.net/route/891474#lat=51.07161&lng=16.16226&zoom=10&type=1 Jak widać będzie kilka podjazdów i kilka zjazdów w tym dość stromy zjazd do pomocnego wiec przydatne będą dobre hamulce i najmniejszy blat w korbach Co do tępa to się jakoś dostosujemy Miejsce spotkania rondo na obwodnicy na ulicy złotoryjskiej i zachodniej W razie deszczu czy silnego wiatru oczywiście wyjazd odwołujemy lub skracamy droge Kto chętny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtbshadow Napisano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Kto chętny ? Ja Ja Ja....! ...chociaż to w sumie wiadome jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Ja bym był chętny, ale na niedzielę. Tak to pupa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figiel Napisano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 za wietrzna pogoda jak dla mnie, po za tym sobota pracująca, niedziela maksymalnie zajęta (podwojne imieniny, rajd Świdnicki), bardzo chętnie ale innym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 w niedziele mają ustać wiatry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Wyjazd nadal aktualny Przypominam spotykamy sie w sobotę punkt 11:00 na rondzie ulic złotoryjskiej i obwodnicy zachodniej Jeśli będzie mocno wiało oczywiście odpuszczamy wyjazd jeżeli będzie umiarkowany wiatr to albo skracamy trasę albo jedziemy do lasku na miejscu dogadamy szczegóły Pozdrawiam Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Związku z tym, ze dziś mocno wieje trzeba odwołać wyjazd może jutro pogoda dopisze Wiec przekładamy wycieczkę na niedziele Pozdrawiam Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtbshadow Napisano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Dobra, wieje, więc wszyscy chętni na niedziele pisać. Miejsce zbiórki to samo, godzina ta sama, trasa ta sama albo inna, tak czy siak w planach jest wjazd do lasu Bogaczowskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Przekładamy godzinę wyjazdu na 10 rano Ktoś jeszcze jedzie czy tylko Ja i MtbShadow ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Ja bym chętnie pojechał, ale nie jutro. Za tydzień mogę ta sama trasem albo inna ciekawą. Zachęcające są te górki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtbshadow Napisano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Nie ma sprawy My zrobiliśmy taką traskę http://mtbshadow.bikestats.pl/459196,Podjazd-na-Bogaczow.html A górki i widoki są naprawdę świetne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 właściwie nie wiedziałem że tak wyjdzie, ale wyrwałem sie z AxM'em o 11-11.15 Sorry chłopaki, ale aż do rana nie wiedziałem że pojade, dlatego nie wspólnie. Zrobiliśmy traske : http://www.bikemap.net/route/898274#lat=51.15609&lng=15.77774&zoom=10&type=1 Ps. z pomocnego było widać ośnieżone szczyty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Kto w końcu jedzie na BM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 No u mnie pojawiła się nadzieja, że jak uda mi się ogarnąć z przeprowadzką do końca tygodnia, to pojawię się na maratonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 W sobotę 23.04 wyjazd na Bogaczów, Myślibórz, Stanisławów więc dużo podjazdów. Ktoś chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 a to juz nie swieta przypadkiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Ty rzeczywiście To może wcześniej jakoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtbshadow Napisano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 To może czwartek lub piątek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 No mi raczej piątek pasuje. W takim wypadku jeśli nie będę miał wolnego dnia w szkole to skracamy trasę do samego Stanisławowa, ewentualnie powrót przez Bogaczów jeśli będziemy na siłach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Ja bym z wami pojechał jeżeli można. Piątek mi pasuje i obojętnie która godzina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.