Evo88 Napisano 23 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Axm -> "Ups... Tu nie ma nic do oglądania. Albo nie masz dostępu do zdjęć, albo pod tym adresem internetowym po prostu nie ma żadnych zdjęć. Skontaktuj się bezpośrednio z właścicielem albumu, aby uzyskać dostęp." a poza tym chodzi Ci raczej nie o zębatkę tylko największą tarczę w korbie, tak ? Popraw linka i wymień tarczę (tzw blat ze względu na wielkość), ja klucza do wolnobiegu niestety nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AxM Napisano 23 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Zdjęcia szajsowe, doszedłem do wniosku że wstyd je w ogóle pokazywać Owy blat pewnie niewiele tańszy będzie od tej korby, więc na razie sobie podaruje Serdecznie witam Koleżankę Gosię i Kolegę Lyndowssa Gosiu, na stronie OSiR'u w Legnicy nie ma żadnej wzmianki na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evo88 Napisano 23 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Mówisz że taki drogi ? A jaki model korby ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
g0sia Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 OSiR tego nie organizuje na plakacie pisze tylko głównym sponsor nie wiem nic na ten temat widziałam tylko ogłoszenie jeżeli będziecie w centrum możecie przy okazji podejść do biura( koło galerii piastów)i zobaczyć na drzwiach ten plakat ja również spróbuję się czegoś dowiedzieć Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Forum się rozrasta i dobrze Cześc wszystkim Evo ta korba to to samo co ja mam, jakiś sis albo altus. Axm tymi zębami brakującymi się nie martw, wydaje mi się że mam tak samo, a jest to jakiś pseudo system lepszej zmiany biegów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AxM Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Klucza do wolnobiegu już nie potrzebuje, wywaliłem plastik nieśmiertelnym Victorinoxem Korba to fc-m191, za cenę blatu mogę kupić korbę Truvativa Co do skrzywienia, to mi nie o to chodzi, ze zmianą biegów, tylko o to że jak kręcę korbą to widzę jak łańcuch na boki pływa Z nieznanych mi powodów poprzedni link zaczął działać... Dostał ktoś jakiś cynk kiedy ma wiosna nadejść? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evo88 Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Ja bym napisał np do tego gościa http://allegro.pl/tarcza-koronka-shimano-alivio-42-zebyokazja-i1457405016.html#gallery i zapytał czy tarcza pasuje do Twojej korby. Mocowanie na 4 śruby, 44 zęby, powinna pasować. Tą osłonkę w korbie możesz zdjąć, ja kiedyś w Deore też miałem, zawsze to kilkanaście gram mniej Pogoda w najbliższym czasie się nie zmieni, ale z tego co widzę na http://www.twojapogoda.pl/polska/dolnoslaskie/legnica to za tydzień ma być + ale niestety z opadem. aha, co do Biri, rama jest super, planujesz jakieś mody na bardziej sportowo czy odpowiada Ci bardziej turystyczna pozycja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AxM Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Dzięki Z racji cienkiej warstwy lodu potocznie nazywanej szklanką, którą już dość dokładnie badałem, nic na razie nie mogę powiedzieć o pozycji, choć kierownicę zmienię z powodu widocznych w innym albumie, dość agresywnych otarć, i nalotu rdzy(a to ponoć aluminiowa kierownica...), tylko czekam na doświadczenie z jazdy, żeby zdecydować czy prostą, czy giętą. Muszę skrócić łańcuch, tylko nie wiem o ile, podpowie mi ktoś? Co do rajdu dookoła Polski: Przepraszam za odbicie, ale światło tak padało na wyświetlacz telefonu, że nie widziałem jak zdjęcie wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 AxM, jeżeli chodzi o korbę, to gdzieś powinienem mieć nówkę, nie śmiganą zdjętą z jakiegoś hexagona zdaje się. Akurat prawą stronę, z blatami, bo w lewej ktoś ukręcił gwinty i poszła z powrotem do Krossa. Myślę, że za 15 zł by poszła, oczywiście o ile uda mi się ją znaleźć w serwisie i oczywiście jeżeli Ty będziesz chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Ehh... szkoda tylko, że w maju. Sporo osób ma szkołe i nie bardzo ma jak wyłączyć sie na 3 tygodnie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus2002 Napisano 25 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Ehh... szkoda tylko, że w maju. Sporo osób ma szkołe i nie bardzo ma jak wyłączyć sie na 3 tygodnie :/ No właśnie '' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaroS Napisano 26 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Dzięki Z racji cienkiej warstwy lodu potocznie nazywanej szklanką, którą już dość dokładnie badałem, nic na razie nie mogę powiedzieć o pozycji, choć kierownicę zmienię z powodu widocznych w innym albumie, dość agresywnych otarć, i nalotu rdzy(a to ponoć aluminiowa kierownica...), tylko czekam na doświadczenie z jazdy, żeby zdecydować czy prostą, czy giętą. Muszę skrócić łańcuch, tylko nie wiem o ile, podpowie mi ktoś? Co do rajdu dookoła Polski: Przepraszam za odbicie, ale światło tak padało na wyświetlacz telefonu, że nie widziałem jak zdjęcie wyjdzie. Ja mam dość mocno skrócony (bo mi się rozerwał), skracaj co 2 ogniwa i skuj spinką (jak skujesz skuwaczem to moze stracić na wytrzymałości) no i zawsze możesz użyć 2 spinek w razie czego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 28 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Jak by ktoś chciał mam do sprzedania przednie koło z mocowaniem pod tarcze szczegóły na pw cena 50zł Nie che mi się tego wysyłać a może komuś z was sie przyda gg:4371785 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelDL Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Witam wszystkich bikerów z Legnicy i okolic:) i od razu:).....potrzebuje koło tył mtb z piasta na 7 rzędów jakby ktoś posiadał to chętnie odkupię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AxM Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Witaj Pawle Koło na kasetę czy wolnobieg? niewątpliwie przyda się ta informacja potencjalnemu sprzedawcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelDL Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Koło na kasetę czy wolnobieg? niewątpliwie przyda się ta informacja potencjalnemu sprzedawcy na kasetę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtbshadow Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Planuje ktoś coś pośmigać w ten weekend ? Planu na trasę jako takiego nie mam ale mogę gdzieś wyskoczyć jeśli pogoda będzie łaskawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Witaj Paweł Mam do sprzedania koło, co prawda piasta na kasetę 8/9, ale mogę dołożyć prawie nie używaną kasetę 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelDL Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Mam do sprzedania koło, co prawda piasta na kasetę 8/9, ale mogę dołożyć prawie nie używaną kasetę 9 to kółko do roweru mojej żony, napęd zmianiałem jakiś czas temu także żadnych zmian w tym kierunku już nie będę robił:)ale dzięki za propozycję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzeho Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Witaj Paweł :)Mam do sprzedania koło, co prawda piasta na kasetę 8/9, ale mogę dołożyć prawie nie używaną kasetę 9 Napisz coś więcej o tym kole bo ja też potrzebuje tylne koło, konkretnie do trenażera więc rewelacji nie muszę mieć byle by było z kasetą 9tką jaki stan tego koła i wyjściowa cena ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 z tego co wiem to za pomocą podkładki można kasete 7ke zamontować na pieście 8/9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelDL Napisano 5 Marca 2011 Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 z tego co wiem to za pomocą podkładki można kasete 7ke zamontować na pieście 8/9 Można, kółko już do mnie jedzie także nieaktualne. Jakby ktoś z Was szukał stojaka rowerowego to mogę polecić : http://allegro.pl/stojak-rowerowy-na-rowery-na-rower-z-regulacja-i1478760705.html świeży zakup i powiem, że bardzo dobre wykonanie, duży plus za regulację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AxM Napisano 5 Marca 2011 Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 A czy może ma ktoś na sprzedaż sztycę 27.2mm, 440mm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 5 Marca 2011 Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 400 mm, co nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AxM Napisano 5 Marca 2011 Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Oczywiście pomyłka, miałem na myśli sztycę 400mm Szkoda że możliwość edycji tylko przez 15 min -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.