Skocz do zawartości

[Legnica]

Gość BarteX88

Rekomendowane odpowiedzi

Morpheo, koło reala na Krossie to raczej na pewno Ty dzisiaj byłeś, koło czternastej :P

Wstyd mi trochę, że tak bezuczuciowo przejechałem obok, na swoje usprawiedliwienie mogę jedynie powiedzieć, że Pani wyjeżdżająca z reala zatrzymała się taka niepewna, czy jechać czy stać :P

Szklanka w parku :D

• 2 tygodnie później...

Już wolnego nie mam :P No i dwa, że w taką pogodę to raczej niechętnie się wybierać chce na rower. A najlepiej jak kobita też jeździ, zawsze można z nią gdzieś pojechać:D Jak ktoś taką znajdzie co ma taką samą fajną koleżankę niech da znać :D

Ale jak już śniegu nie będzie i tem będzie tak już bliżej 10 to więcej nas zacznie jeździć pewno ;)

Lyndowss, pewnie że możesz się przejechać, jesteśmy otwartym i bardzo integracyjnym forum :icon_mrgreen:

Tylko że faktycznie mało nas jeździ teraz, taka pogoda, ale będę ją śledził i może w następny weekend już wyskoczę.

3 razy już byłem na rowerku w tym roku :laugh:

Panowie, jest sprawa ( jak są panie to niech dadzą znać to następnym razem się poprawię :P). Deore od Deore LX różni się dużo ? Bo największej zębatki potrzebuję i się zastanawiam czy jest sens wydawać kilkanaście zł więcej.

Z góry dzięki za pomoc ;)

A jeździć będę jak zamontuję sobie największą zębatkę :P ale i z tą moją super wyjechaną mogę spokojnie śmigać jak będzie ładniej ;)

Skromność nigdy nie była cechą przypisywaną mojej osobie :D

Rower powoli zaczyna mi się podobać :D

(buty się kuźwa wcięły na chama w kadr...)

Tylko jeszcze sterówkę skrócić trzeba będzie...

Nie mogłem pancerza uciąć, to dałem stary i rurkę termokurczliwą, działa.

Korba w opłakanym stanie - największa zębatka nie dość, ze jest krzywa to straciła trzy zęby, średnia dwa, najmniejsza ma jeszcze wszystkie, uff.

Ma ktoś może klucz do wolnobiegu pożyczyć/skorzystać przy najbliższej okazji?

Byłby ktoś chętny na starą ramę Hexagona?

Hej nazywam się Gośka. Piszę z zapytaniem czy ktoś jest zainteresowany rajdem rowerowym "górskim rowerem dookoła polski" od 1 do 18 maja. Ogłoszenie o rajdzie widziałam na drzwiach wejścia do biura OSiRu przy ul. NMP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...