Eper Napisano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 zmiana opon to 10 minut + pompowanie, wiec w czym problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AxM Napisano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Morpheo, koło reala na Krossie to raczej na pewno Ty dzisiaj byłeś, koło czternastej Wstyd mi trochę, że tak bezuczuciowo przejechałem obok, na swoje usprawiedliwienie mogę jedynie powiedzieć, że Pani wyjeżdżająca z reala zatrzymała się taka niepewna, czy jechać czy stać Szklanka w parku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 W tym problem, ze jak zmienię opony to muszę na nowo hamulce ustawiać, bo mam stalową ramę, a tam są ukośne haki wiec to nie zajmuje 10 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 no ale obręcz zostaje ta sama nie? więc w czym problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 7 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Może w środę, jak będą sprzyjające warunki do lasku wybrać się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 9 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Były sprzyjające warunki dzisiaj . W lasku powiedziałbym było "miękko" natomiast naprzeciwpożarowej huty nie dało sie jechać. Błoto do kostki. Ale i tak było fajnie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus2002 Napisano 12 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Witam wszystkich pod dłuższej przerwie co tu tak cicho ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AxM Napisano 12 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Bardzo chętnie bym się jutro gdzieś wybrał, jeśli będzie słoneczko i nie będzie padać, na szosę raczej, i raczej gdzieś blisko, ktoś jedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aalord Napisano 13 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Póki co się uczyć muszę a tak to w nożną troszkę gram. Strój na rower idealnie się nadaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaroS Napisano 13 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Dziś, byłem na krótkiej przejazdzce 15km, i zimny wiatr mnie zniszczył xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evo88 Napisano 16 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Nie macie teraz przypadkiem ferii ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 16 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Przypadkiem mamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evo88 Napisano 17 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 To na rower naprzód marsz, składać te ścigacze i jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 18 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 A komu by sie chciało te rowery składać , tylko same wydatki z nimi i problemy. Hmm to już lepsza kobieta bo pomacać możesz ,a wydatki takie same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 18 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 no tak, ale kobieta odejdzie, a rower zostanie przy Tobie zawsze, i zawsze będzie gotowy byś zrobił z nim co tylko chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aalord Napisano 18 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Już wolnego nie mam No i dwa, że w taką pogodę to raczej niechętnie się wybierać chce na rower. A najlepiej jak kobita też jeździ, zawsze można z nią gdzieś pojechać Jak ktoś taką znajdzie co ma taką samą fajną koleżankę niech da znać Ale jak już śniegu nie będzie i tem będzie tak już bliżej 10 to więcej nas zacznie jeździć pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 18 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Witam ^^ Ja też z Legnicy. Mam nadzieje, że mógłbym kiedyś pojeździć. Może jakiś wypad póki ferie są? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtbshadow Napisano 19 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Lyndowss, pewnie że możesz się przejechać, jesteśmy otwartym i bardzo integracyjnym forum Tylko że faktycznie mało nas jeździ teraz, taka pogoda, ale będę ją śledził i może w następny weekend już wyskoczę. 3 razy już byłem na rowerku w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 19 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Mi tam pogoda nie przeszkadza. Mogę jeździć. Też juz w tym roku parę razy byłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aalord Napisano 22 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Panowie, jest sprawa ( jak są panie to niech dadzą znać to następnym razem się poprawię ). Deore od Deore LX różni się dużo ? Bo największej zębatki potrzebuję i się zastanawiam czy jest sens wydawać kilkanaście zł więcej. Z góry dzięki za pomoc A jeździć będę jak zamontuję sobie największą zębatkę ale i z tą moją super wyjechaną mogę spokojnie śmigać jak będzie ładniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 22 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 obydwie są aluminiowe więc wg mnie nie ma co przepłacać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AxM Napisano 22 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Skromność nigdy nie była cechą przypisywaną mojej osobie Rower powoli zaczyna mi się podobać (buty się kuźwa wcięły na chama w kadr...) Tylko jeszcze sterówkę skrócić trzeba będzie... Nie mogłem pancerza uciąć, to dałem stary i rurkę termokurczliwą, działa. Korba w opłakanym stanie - największa zębatka nie dość, ze jest krzywa to straciła trzy zęby, średnia dwa, najmniejsza ma jeszcze wszystkie, uff. Ma ktoś może klucz do wolnobiegu pożyczyć/skorzystać przy najbliższej okazji? Byłby ktoś chętny na starą ramę Hexagona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
g0sia Napisano 23 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Hej nazywam się Gośka. Piszę z zapytaniem czy ktoś jest zainteresowany rajdem rowerowym "górskim rowerem dookoła polski" od 1 do 18 maja. Ogłoszenie o rajdzie widziałam na drzwiach wejścia do biura OSiRu przy ul. NMP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 23 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Dziewczyna! Wow Więcej info mogłabyś podać? Jak to wygląda? Gdzie się śpi i czy jedzie się z grupa z OSiRu czy samemu? No i najważniejsze, ile kosztuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 23 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Widzę dwie nowe osoby, to wpadłem, żeby ładnie się przywitać A więc witajcie koleżanko Gosiu i kolego Lyndowss :] O, to tyle ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.