Eper Napisano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 No jak masz kask to już Ci żadne drzewa nie straszne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evo88 Napisano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Eper, mi ocieplacze też się zawijają przy chodzeniu, widocznie tak już jest, albo są za luźne Albo bardziej prawdopodobna wersja - zawijają się przy chodzeniu po śniegu właśnie od śniegu, bo po suchym nigdy wcześniej mi się to nie zdarzało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Moje ocieplacze mają rozmiar 39, buty 44 więc to nie o to chodzi. Może rzeczywiście od śniegu. Ale najważniejsze że jest ciepło i to się liczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Jakaś ustawka póki ciepło jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 czemu nie może na słup ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Spadł śnieg, więc może w środę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 jeśli śnieg stopnieje i będzie +10 to chętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 no chyba żartujesz w śniegu do lasku! technikę ćwiczyć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Ta chyba technikę upadania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 To też jest ważne, żebyś się nie poobtłukiwał przy (odpukać) ostrej wywrotce.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Widzę, że Eper chętnie by za instruktora porobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 a żebyś wiedział Może Ty jutro pojedziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 ok, akurat mam zdemontowany przedni hampel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Wiem, że mamy dopiero styczeń, ale chciałem zapytac, czy ktoś wybiera się na bikemaraton do Wrocka, 18 kwietnia zdaje się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Ja Maraton chyba 17-ego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Dokładnie mówiąc, to raczej 16ego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sender Napisano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Pewnie i ja się zjawię, jeśli nic się nie zmieni w materii praca/dom. Dodatkowo bardzo możliwe, że będę dysponował miejscem w samochodzie na rower + pasażer, jednak to nie jest pewne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Oo, fajnie by było gdyby udało się zebrać kilka osób, zawsze to raźniej na starcie. Bo potem to wiadomo, każdy jedzie po swojemu i zazwyczaj 10 min po starcie ekipa się rozpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sender Napisano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Tym bardziej, że teraz wszyscy nowi w maratończycy startują z ostatniego sektora, a nie jak dotychczas wg grup wiekowych. Tak więc pewnie razem byśmy startowali, no może poza Morpheo, który zapewne przycisnął w zeszłym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Morpheo z tego co wiem to praktycznie nie jeździł w '10. Grupowo i tak byśmy nie jechali, ja jadę mini ale na starcie na pewno raźniej Łukasz maraton 17ego klik!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Masz rację Eper, faktycznie 17ego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 no widzisz izotonika mi wisisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Ok A tak przy okazji, poniedziałek i wtorek mam zamiar spędzić na rowerze, kto się pisze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 a nie może to byc środa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Ja mam poniedziałek i wtorek wolny wiec mogę jechać tylko hmm ja aktualnie tylko na sikach jeżdżę wiec jak będzie lód to nigdzie nie wyjadę ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.