Skocz do zawartości

[Legnica]

Gość BarteX88

Rekomendowane odpowiedzi

A ja, póki Wam złożę życzenia, chciałem się pochwalić ;) Co prawda nie jest to jakaś rewelacja, ale w końcu skombinowałem sobie rowerek, na którym mam zamiar jakiś czas pośmigać.

Jest to dobry poczciwy niemiecki Stevens S6 pro z odrobiną przeróbek. Specyfikacja jest następująca:

przerzutka przód: deore

tył: xt shadow

amor: suntour epicon

korba: deore

manetki: deore

hamulce: hydrauliki shimano br-485

rama - 21' aluminium

Jeżeli chodzi o manety i hample to mam już zakupione dual control XTR, ale niestety przewody na tył są za krótkie, więc pewnie przed wiosną pobawię się w przekładanie.

Z zakupów pozostaną jeszcze jakieś pedałki, ale to też już przed wiosną.

No, a teraz życzę Wam wszystkiego, co najlepsze w tym nowym roku i obyśmy na roweruch spędzili wspólnie jak najwięcej czasu :D

A tu fotka:

http://picasaweb.google.com/109909869853191975287/OstatnioZaktualizowane?authkey=Gv1sRgCKPEwa-hmMLGWA#5556597212368698770

No to ja Ci bardzo dziękuje za życzenia i również życzę Tobie wszystkiego ca najlepsze <_< .

Cieszę się że wreszcie sprawiłeś sobie coś do śmigania na co nie narzekasz od samego początku <_< .

O tej ramie pierwszy raz słyszę ale skoro piszesz że poczciwy Stevens to pewnie już miałeś do czynienia.

Dość duży rozmiar ale w sumie do małych też nie należysz więc będzie git :rolleyes: .

Ja bym jeszcze gripy zmienił i rogi dorzucił. A jak kierownica, pozostanie gięta ?

OOOO widzę ze Pan leniwy sprawił sobie nowy rowerek, tylko pozazdrościć :thumbsup:

Osprzęt jest zacny, a do tego hydrauliki xtr ;) nie pogadasz .

Ale widzę ze Eper dalej jest zdegustowany ze dalej nie znalazłeś klucza do suportu :teehee:

Pozdrówki ^_^

A dziękuję, fajno że się podoba, choć wiem, że rewelacja to to nie jest ;) A że jednolity kolorystycznie to specjalnie. Raz że za stary jestem na kolorowe rowerki, a dwa, że może taki będzie mniej kusił potencjalnych złodziei :)

Tak naprawdę Eper to właśnie przez ten brak klucza kupiłem sobie nowy rowerek, bo z moim lenistwem łatwiej jest kupić nowy niż wymienić suport w starym :confused: I nie, nie będę mówił do niego Steve, bom jest hetero, nie homo :blush: A jak będę do niej mówił (niej, bo to moja kochanka będzie), to jeszcze nie wiem, ale coś się wymyśli :thumbsup:

[...]właśnie przez ten brak klucza kupiłem sobie nowy rowerek[...]

;):thumbsup::confused::blush:;) ale fajnie ;)

Nie mam klucza do wolnobiegu, kasety, suportu, nypli i jeszcze paru innych, kto idzie ze mną na zakupy...? :)

...a nie, czekajcie, nie chce mi się :P

Teraz też będziesz do niego mówił 'Mój Steve' ? :D

...a może "moja Steve" jako zdrobnienie od Stephanie? :)

A dziękuję, fajno że się podoba, choć wiem, że rewelacja to to nie jest :confused: A że jednolity kolorystycznie to specjalnie. Raz że za stary jestem na kolorowe rowerki, a dwa, że może taki będzie mniej kusił potencjalnych złodziei :thumbsup:

Tak naprawdę Eper to właśnie przez ten brak klucza kupiłem sobie nowy rowerek, bo z moim lenistwem łatwiej jest kupić nowy niż wymienić suport w starym ;) I nie, nie będę mówił do niego Steve, bom jest hetero, nie homo ;) A jak będę do niej mówił (niej, bo to moja kochanka będzie), to jeszcze nie wiem, ale coś się wymyśli :blush:

Dobra wypowiedź, rozbiła mnie ;)

Już nie udawaj że taki stary jesteś, nawet gdyby Twoja Stevens była różowa to nie byłoby źle :)

Z moją moim Steve! będę walczył o jego prawa! :icon_cool: w końcu kto lubi jak się go kastruje?!

Tak swoją drogą, cholera jak to jest Łukasz kupił Steva i na forum znowu ruch :thanks:

@edit cholera, błąd się wkradł, wszystko przez Axm'a nie z moją tylko MOIM!

No leżał leżał. 'Tradycja zobowiązuje' :P Było bardzo ślisko, trudności sprawiały koleiny, ślady traktorów, i raz spd. Ale po 2 miesiącach nie jeżdżenia i tak się szybko przyzwyczaiłem do mocno skręconej sprężyny. Ochraniacze zdały egzamin (Bartek jeszcze raz dzięki ;) ) tylko się przy chodzeniu zawijały do góry. Po ostatniej glebie udo mnie boli do teraz, trzeba uważać i tyle :P Czekam na wyjazd w większym gronie, jak latem, a nie tylko z Łukaszem i Stevensową :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...