Renn Napisano 3 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 @edit, teraz się skapnąłem że zdjęcie odwrócone, nie ma to jak nuda fotografa Numerek przekleiłeś? ależ skąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evo88 Napisano 3 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Dobra, koniec gadania i przerabiania fot Ustawka w sobote o godzinie 11 (mysle ze kazdy sie wyspi) w parku na nowo usypanej i jeszcze nie wydeptanej górce. Kto chce się pojawić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 4 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Ja bede na pewno. (oczywiscie jak wezmiecie mnie ze soba^^) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 4 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Się temat rozkręcił to Bartek ochrzaniasz Ja raczej też będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaroS Napisano 4 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Jeśli nie zaśpię to będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evo88 Napisano 4 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Mam nadzięję że nie zaśpicie bo naprawdę będzie warto, przejedziemy traę w lasku wielokrotnie, poćwiczymy technikę, jazda raczej dostosowana do najsłabszego, zwłaszcza że ja jestem teraz bardzo słaby no i ciężki (80 kg). Jednym słowem będziemy czerpać radość z jazdy no i... dokształcać ją. Plan na sobotę to: kilka kółek w lasku + krótki trening na szosie = max 2 godziny jazdy. Myślę że wystarczająco. Ktoś kto zaśpi może dołączyć w trakcie ale jednocześnie radzę zapisać sobie mój numer 783-164-980. Dziękuję i do zobaczenia w sobote. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 4 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Ja bym proponował w lasku żeby przejechać razem trasę ze 2 razy żeby każdy się zapoznał, a później każdy w swoim tempie, coby się zrobił taki swojego rodzaju maratonik z wyprzedzaniem, może być ciekawie @edit, znowu podałeś nr na forum i może znów będziesz udzielał wywiadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evo88 Napisano 5 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Ok, a na koniec rozjazd w parku. Objeżdżałem dziś trasę, jest ślisko, trzeba będzie uważać no i dalej trasa jest nieprzejezdna w kilku miejscach ale obmyśliłem już objazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaroS Napisano 6 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Ja nie jadę, pogoda zbyt nie sprzyjająca a po za tym nie mogę się załatwić i pozwolić na chorobę. Sry, panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evo88 Napisano 6 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Jak ktoś ma kontakt do epera i olomaster (bo AxM widzę że zalogowan wiec mam nadzieje że to czyta) przekażcie że dzisiejsza jazda odwołana. Sam nie chcę ryzykować jazdy zwłaszcza że niedawno skończyłem leczyć się z choroby. A ma jeszcze padać. Lipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 6 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 No to pupa a już się zacząłem ubierać ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 6 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 jak chcesz to mozemy w lasku troche pojezdzic. Ja jestem za 5 min na miejscu^^ Edit. Jednak za bardzo pada :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evo88 Napisano 6 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 UWAGA !!! Ma nie padać w więc dla chętnych: spotkanie o godzinie 12 (specjalnie dla śpiochów) na górce w parku. Mam nadzieję że zjawi się kilka osób. Jestem po imprezie więc tym bardziej zachęcam do objeżdżania mnie jutro jak będę na kacu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evo88 Napisano 7 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Jednak nic z tego, znowu deszcz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 7 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Może w czwartek natura obdarzy nas pogoda. Jest ktoś chetny na czwartek (11 listopada) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtbshadow Napisano 7 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Dla mnie juz chyba sezon rowerowy sie zakancza. Zmarzluchem sie zrobilem jesli chodzi o jazde. Czas chyba zapasc w sen zimowy i wykorzystujac czas wolny od jazdy szykowac rower na cieple dni. Zauwazylem ze zle mi sie jezdzi gdy temperatura spada ponizej 10 stopni i wieje. Jakos nie mam z jazdy frajdy wtedy. Plany sprzetowe na rok 2011 - kupic kask - wymienic linki oraz pancerze w hamulcu przednim i tylnym - kupic okladziny do przedniego hebla - lancuch zaopatrzyc w spinke aby czyszczenie stalo sie latwiejsze To na tyle jesli chodzi o sprawy techniczne. Jesli chodzi o sama jazde to chcialbym aby pekla pierwsza setka. Ale to gdy zrobi sie juz cieplej. Fajnie byloby gdyby tych stowek udalo mi sie zrobic wiecej w nowym sezonie. Po cichu licze ze tak w marcu da sie juz wyskoczyc. Ktos moze zrobil juz podobne podsumowanie i zamysly na nowy sezon? Przepraszam za brak polskich znakow ale na obecnym kompie nie da sie ich stawiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 7 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Ja tam podsumowanie zrobię w grudniu. Co do jesiennej pogody ciepłe ubranie i można jeździć, tym bardziej że w lasku nie czuć tak wiatru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 7 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 To kto się pisze na czwartek ?. @mtbshadow - a może jednak ^^? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaroS Napisano 8 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Jak będzie słonecznie to ja, jak pochmurnie i deszczowo to no way Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evo88 Napisano 8 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Odpowiednie ubranie to podstawa. Zwłaszcza w taką pogodę poniżej 5 stopni. Co do wyjazdu to mnie nie ma już w polsce, będę dopiero przed świętami. Dobrej pogody życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AxM Napisano 8 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Coś mimo wszelakich dobrych chęci nie zapowiada się nam dobra pogoda W sumie po tych deszczach pewnie niezłe błotko jest Btw. ktoś poza mną nabył lidlowskie okulary? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 9 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Ja tam podsumowanie mogę zrobić już teraz, bo na rowerek to już raczej w tym roku się nie wybiorę, czego nie potrafi zrozumieć pewien jegomość z tego forum A więc: rok zapowiadał się b.dobrze... Powoli, acz systematycznie wymieniałem osprzęcik w mojej Mery, zaliczyłem miejscówki, które miałem w planach, poszerzyłem grono znajomych z rowerową zajawką, w zasadzie wszystko szło zgodnie z planem. Aż do momentu... Jakiego - wiecie Plan na następny rok? Niestety wymuszony zaistniałą sytuacją. Na pewno pojawi się nowy rowerek, ale jaki, to jeszcze nie wiem. Może coś z Treka, może Scott (tak z sentymentu do Majki), może ponownie Merida. Na pewno będę polował na jakąś okazję i chcę go kupić najpóźniej do końca marca. Ale to się jeszcze zobaczy. I jeszcze jedno chciałbym Wam wszystkim podziękować za wspólne wypady. Wasze towarzystwo było naprawdę zacne Ale jak to w życiu bywa, czasem trzeba coś zmienić i najprawdopodobniej w nowym sezonie już razem nie pośmigamy. No chyba że spotkamy się na jakimś maratonie, bądź będziecie w okolicach Jeleniej Góry/Krakowa No, to tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 9 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Ten jegomość się mnie pytał czy już znalazłeś klucz No szkoda że wyjeżdżasz szkoda Co do czwartku, jak będzie dobra pogoda, tzn nie będzie deszczu to jadę, w sobotę turniej nie mogę ryzykować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 9 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 W czwarek mam czas tylko do 14 później idę z kolegami "błyskać" Akty wiec moze sie pojawie jak będzie fajna pogoda ale nie gwarantuje Cóż Łukasz szkoda ze wyjeżdżasz z Legnicy no ale sam wiem jakie to miasto jest wkurzające, a zarazem fajne. Mam nadzieje ze zaaklimatyzujesz się w Krakowie Powiedz jak będziesz wyjeżdżał to pójdziemy moze wszyscy razem jakąś wode z sokiem Pod koniec listopada napisze swoje podsumowanie sezonu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 10 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Jakby co to o godzinie 11 spotykamy się na polance w parku. Oczywiście jeżeli nie będzie padało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.