Renn Napisano 3 Listopada 2010 Napisano 3 Listopada 2010 @edit, teraz się skapnąłem że zdjęcie odwrócone, nie ma to jak nuda fotografa Numerek przekleiłeś? ależ skąd
Evo88 Napisano 3 Listopada 2010 Napisano 3 Listopada 2010 Dobra, koniec gadania i przerabiania fot Ustawka w sobote o godzinie 11 (mysle ze kazdy sie wyspi) w parku na nowo usypanej i jeszcze nie wydeptanej górce. Kto chce się pojawić ?
olomaster Napisano 4 Listopada 2010 Napisano 4 Listopada 2010 Ja bede na pewno. (oczywiscie jak wezmiecie mnie ze soba^^)
Eper Napisano 4 Listopada 2010 Napisano 4 Listopada 2010 Się temat rozkręcił to Bartek ochrzaniasz Ja raczej też będę.
Evo88 Napisano 4 Listopada 2010 Napisano 4 Listopada 2010 Mam nadzięję że nie zaśpicie bo naprawdę będzie warto, przejedziemy traę w lasku wielokrotnie, poćwiczymy technikę, jazda raczej dostosowana do najsłabszego, zwłaszcza że ja jestem teraz bardzo słaby no i ciężki (80 kg). Jednym słowem będziemy czerpać radość z jazdy no i... dokształcać ją. Plan na sobotę to: kilka kółek w lasku + krótki trening na szosie = max 2 godziny jazdy. Myślę że wystarczająco. Ktoś kto zaśpi może dołączyć w trakcie ale jednocześnie radzę zapisać sobie mój numer 783-164-980. Dziękuję i do zobaczenia w sobote.
Eper Napisano 4 Listopada 2010 Napisano 4 Listopada 2010 Ja bym proponował w lasku żeby przejechać razem trasę ze 2 razy żeby każdy się zapoznał, a później każdy w swoim tempie, coby się zrobił taki swojego rodzaju maratonik z wyprzedzaniem, może być ciekawie @edit, znowu podałeś nr na forum i może znów będziesz udzielał wywiadu
Evo88 Napisano 5 Listopada 2010 Napisano 5 Listopada 2010 Ok, a na koniec rozjazd w parku. Objeżdżałem dziś trasę, jest ślisko, trzeba będzie uważać no i dalej trasa jest nieprzejezdna w kilku miejscach ale obmyśliłem już objazdy.
MaroS Napisano 6 Listopada 2010 Napisano 6 Listopada 2010 Ja nie jadę, pogoda zbyt nie sprzyjająca a po za tym nie mogę się załatwić i pozwolić na chorobę. Sry, panowie
Evo88 Napisano 6 Listopada 2010 Napisano 6 Listopada 2010 Jak ktoś ma kontakt do epera i olomaster (bo AxM widzę że zalogowan wiec mam nadzieje że to czyta) przekażcie że dzisiejsza jazda odwołana. Sam nie chcę ryzykować jazdy zwłaszcza że niedawno skończyłem leczyć się z choroby. A ma jeszcze padać. Lipa.
olomaster Napisano 6 Listopada 2010 Napisano 6 Listopada 2010 jak chcesz to mozemy w lasku troche pojezdzic. Ja jestem za 5 min na miejscu^^ Edit. Jednak za bardzo pada :/
Evo88 Napisano 6 Listopada 2010 Napisano 6 Listopada 2010 UWAGA !!! Ma nie padać w więc dla chętnych: spotkanie o godzinie 12 (specjalnie dla śpiochów) na górce w parku. Mam nadzieję że zjawi się kilka osób. Jestem po imprezie więc tym bardziej zachęcam do objeżdżania mnie jutro jak będę na kacu
olomaster Napisano 7 Listopada 2010 Napisano 7 Listopada 2010 Może w czwartek natura obdarzy nas pogoda. Jest ktoś chetny na czwartek (11 listopada) ?
mtbshadow Napisano 7 Listopada 2010 Napisano 7 Listopada 2010 Dla mnie juz chyba sezon rowerowy sie zakancza. Zmarzluchem sie zrobilem jesli chodzi o jazde. Czas chyba zapasc w sen zimowy i wykorzystujac czas wolny od jazdy szykowac rower na cieple dni. Zauwazylem ze zle mi sie jezdzi gdy temperatura spada ponizej 10 stopni i wieje. Jakos nie mam z jazdy frajdy wtedy. Plany sprzetowe na rok 2011 - kupic kask - wymienic linki oraz pancerze w hamulcu przednim i tylnym - kupic okladziny do przedniego hebla - lancuch zaopatrzyc w spinke aby czyszczenie stalo sie latwiejsze To na tyle jesli chodzi o sprawy techniczne. Jesli chodzi o sama jazde to chcialbym aby pekla pierwsza setka. Ale to gdy zrobi sie juz cieplej. Fajnie byloby gdyby tych stowek udalo mi sie zrobic wiecej w nowym sezonie. Po cichu licze ze tak w marcu da sie juz wyskoczyc. Ktos moze zrobil juz podobne podsumowanie i zamysly na nowy sezon? Przepraszam za brak polskich znakow ale na obecnym kompie nie da sie ich stawiac
Eper Napisano 7 Listopada 2010 Napisano 7 Listopada 2010 Ja tam podsumowanie zrobię w grudniu. Co do jesiennej pogody ciepłe ubranie i można jeździć, tym bardziej że w lasku nie czuć tak wiatru.
olomaster Napisano 7 Listopada 2010 Napisano 7 Listopada 2010 To kto się pisze na czwartek ?. @mtbshadow - a może jednak ^^?
MaroS Napisano 8 Listopada 2010 Napisano 8 Listopada 2010 Jak będzie słonecznie to ja, jak pochmurnie i deszczowo to no way
Evo88 Napisano 8 Listopada 2010 Napisano 8 Listopada 2010 Odpowiednie ubranie to podstawa. Zwłaszcza w taką pogodę poniżej 5 stopni. Co do wyjazdu to mnie nie ma już w polsce, będę dopiero przed świętami. Dobrej pogody życzę
AxM Napisano 8 Listopada 2010 Napisano 8 Listopada 2010 Coś mimo wszelakich dobrych chęci nie zapowiada się nam dobra pogoda W sumie po tych deszczach pewnie niezłe błotko jest Btw. ktoś poza mną nabył lidlowskie okulary?
elkaziorro Napisano 9 Listopada 2010 Napisano 9 Listopada 2010 Ja tam podsumowanie mogę zrobić już teraz, bo na rowerek to już raczej w tym roku się nie wybiorę, czego nie potrafi zrozumieć pewien jegomość z tego forum A więc: rok zapowiadał się b.dobrze... Powoli, acz systematycznie wymieniałem osprzęcik w mojej Mery, zaliczyłem miejscówki, które miałem w planach, poszerzyłem grono znajomych z rowerową zajawką, w zasadzie wszystko szło zgodnie z planem. Aż do momentu... Jakiego - wiecie Plan na następny rok? Niestety wymuszony zaistniałą sytuacją. Na pewno pojawi się nowy rowerek, ale jaki, to jeszcze nie wiem. Może coś z Treka, może Scott (tak z sentymentu do Majki), może ponownie Merida. Na pewno będę polował na jakąś okazję i chcę go kupić najpóźniej do końca marca. Ale to się jeszcze zobaczy. I jeszcze jedno chciałbym Wam wszystkim podziękować za wspólne wypady. Wasze towarzystwo było naprawdę zacne Ale jak to w życiu bywa, czasem trzeba coś zmienić i najprawdopodobniej w nowym sezonie już razem nie pośmigamy. No chyba że spotkamy się na jakimś maratonie, bądź będziecie w okolicach Jeleniej Góry/Krakowa No, to tyle
Eper Napisano 9 Listopada 2010 Napisano 9 Listopada 2010 Ten jegomość się mnie pytał czy już znalazłeś klucz No szkoda że wyjeżdżasz szkoda Co do czwartku, jak będzie dobra pogoda, tzn nie będzie deszczu to jadę, w sobotę turniej nie mogę ryzykować.
Renn Napisano 9 Listopada 2010 Napisano 9 Listopada 2010 W czwarek mam czas tylko do 14 później idę z kolegami "błyskać" Akty wiec moze sie pojawie jak będzie fajna pogoda ale nie gwarantuje Cóż Łukasz szkoda ze wyjeżdżasz z Legnicy no ale sam wiem jakie to miasto jest wkurzające, a zarazem fajne. Mam nadzieje ze zaaklimatyzujesz się w Krakowie Powiedz jak będziesz wyjeżdżał to pójdziemy moze wszyscy razem jakąś wode z sokiem Pod koniec listopada napisze swoje podsumowanie sezonu ...
olomaster Napisano 10 Listopada 2010 Napisano 10 Listopada 2010 Jakby co to o godzinie 11 spotykamy się na polance w parku. Oczywiście jeżeli nie będzie padało.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.