Eper Napisano 30 Października 2010 Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Jutro 12:00 górka w parku (spokojnie już można wjechać - dzisiaj testowałem). W planie jest lasek. Jesteśmy otwarci na propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AxM Napisano 30 Października 2010 Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Będę na 85% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 31 Października 2010 Udostępnij Napisano 31 Października 2010 By rozwiać wątpliwości, jedziemy wg nowego czasu czyli za niecałe 2h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 31 Października 2010 Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Przyjade na 90% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AxM Napisano 31 Października 2010 Udostępnij Napisano 31 Października 2010 To co, jutro powtóreczka o 12 na górce, tak jak dzisiaj? Może na 11? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtbshadow Napisano 31 Października 2010 Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Hehe, o ile dam rade wstac tak wczesnie . Lekko mnie nogi bola od tych podjazdow no i dwa palce lewej dloni, jakies twarde bylo to drzewo w lasku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 31 Października 2010 Udostępnij Napisano 31 Października 2010 było fajnie szkoda ze już kondycji nie mam takiej, jak na początku wakacji do tego na koniec pod ferio flaka złapalem ale mniejsza z tym przesyłam zdjęcia Eper Zmęczony Renn Zdyszany Eper Efektowny wjazd w drzewo Shadow'a Do tej pory nie wiem jak on tam wjechał Eper i Axm BONUS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AxM Napisano 31 Października 2010 Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Na czwartym zdjęciu Eper chyba jajo znosi Shadow chciał ściąć zakręt i zyskać 0.01s, a korzeń krzywy to go w drzewa wepchał Świetne zdjęcia! Czyli jutro nikt nie będzie jechał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtbshadow Napisano 31 Października 2010 Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Nom, coz jakos mi sie udalo, ja tez bylem zdziwiony. Najlepsze ze jak przywalilem to mi czapka spadla. Musze sie zebrac i dozbierac na ten kask w koncu Nie wiem czy jutro pojade, napisze rano czy dam rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evo88 Napisano 31 Października 2010 Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Pojechał bym z wami ale jutro znowu kolejne cmentarze do zwiedzenia A we wtorek macie jeszcze wolne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 31 Października 2010 Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Ja nie mam Co do ostatniego zdjęcia to to czoko to u Renna na oponie którą czyścił 15 minut A najlepsze było Ku**aaaAAAAAA! zaraz przed dzwonem albo 'gdzie są moje okulary?! na twoim nosie.. aha." No i byłbym zapomniał wszystkie galerie zaliczone przeze mnie i Shadowa, w tym Ferio na wyższym poziomie bezczelności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AxM Napisano 31 Października 2010 Udostępnij Napisano 31 Października 2010 We wtorek niektóre szkoły mają wolne, a niektóre nie... Oczywiście ja nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 No i z AxMem pojeździliśmy pare kółek w lasku. Poznałem trasę, teraz tylko jakis dobry czas trzeba tam wykręcić^^. Jest Ktoś chętny zabrać nooba w sobote nastepna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evo88 Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 ja, choc tez jestem noob A tak w ogole proponuje zrobic zbiorke noobow w sobote i wspolnie pokrecic kolka w lasku :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaroS Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Tez bym się w sobote gdzieś wybrał bo niedziele zazwyczaj mi nie pasują (wole się wyspać xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 2 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Bartek jak Ty jesteś noob to kim my jesteśmy? Ja raczej też się pojawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 2 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Ooo widzę że spora ekipa będzia To bardzo dobrze ^^. Legniccy rowerzyści integrujcie się ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaroS Napisano 2 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Eper on jest pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AxM Napisano 2 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 W sobotę o której, i skąd byłby wyjazd? Też chciałbym być, ale nie jestem pewien czy dam rade... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 2 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Ja bym 12 proponował na górce w parku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 2 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Dla mnie to już jest pro Tak btw jak to jest z tym zdjęciem, bo chyba tarczę masz z prawej strony no i zegarek na prawej ręce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evo88 Napisano 2 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 eper nie otwiera mi się Twoje zdjęcie ok, już się otwiera, trzeba być zalogowanym na nk Tak zegarek mam na prawej ręce, a tarcze są po lewej stronie, to co widać po prawej to korba, tarczy nie widać bo zdjęcie za małe duże zdjęcie: A tu ten sam rower co wyżej, jak widać tarcze są na swoim miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 3 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 hmm a na innym zdjęciu tarcze masz na swoim miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 3 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Spójrz która noga jest w u góry na jednym i drugim zdjęciu @edit, teraz się skapnąłem że zdjęcie odwrócone, nie ma to jak nuda fotografa Numerek przekleiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sender Napisano 3 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 A tak w sumie, to fajne zdjęcia Ci się trafiły z bikemaratonu. I jak patrzę, na tego canyona to tak mi szkoda tej korby, że ho ho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.