Morpheo Napisano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Po parku (gdzie uprzątnięte) i ścieżkach rowerowych A tak poważnie, nie warto ograniczać się do Legnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 na razie i tak jestem za granica xD i karty rowerowej nie mam (wyprana) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morpheo Napisano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Urząd Miasta głosi (jak dobrze pogrzebać w BIP) że w ramach konkursu z 27.08 przeznaczył środki na organizację "Otwartych Mistrzostw Legnicy w Kolarstwie MTB - Cross Country". Lepiej późno, niż wcale. Jeśli ktoś wie coś więcej, info mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 9 Września 2009 Udostępnij Napisano 9 Września 2009 A lasek wciąż w wielu miejscach nieprzejezdny (obie części) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 20 Września 2009 Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Cześć! Mam pytanie ;p Połamałem pedały (^^) które były oryginalnie dołączone. Po 1 czy podlegaja one wymmianie? ( Kupiłem w Martes Sport w galerii) I jakie pedały kupić? Wiem że są tematy na forum ale nie ma to jak porada kogoś z miasta xP Chciałbym sie zamknac jakos 30 zl i do tego noski Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 23 Września 2009 Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Cześć! Mam pytanie ;p Połamałem pedały (^^) które były oryginalnie dołączone. Po 1 czy podlegaja one wymmianie? ( Kupiłem w Martes Sport w galerii) I jakie pedały kupić? Wiem że są tematy na forum ale nie ma to jak porada kogoś z miasta xP Chciałbym sie zamknac jakos 30 zl i do tego noski Pozdro! Kup zwykłe pedały, tu nie ma sie co zastanawiać. Podjedź na muzealną lub na jaworzyńską do rowerowego i powiedz że chcesz coś do 30 zł. I mam nadzieję że nie skaczesz na ty rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 23 Września 2009 Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Niee wczoraj pierwsza gleba ^^ z krawiaca reka zeby tylko 50 km na wycieczce zrobic xD Ale aluminiowe nie? dzięki i Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 30 Września 2009 Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Najlepiej to jakbyś spd sobie sprawił, ehh no ale w sumie stykną Ci zwykłe pedałki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 3 Października 2009 Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Najlepiej to jakbyś spd sobie sprawił, ehh no ale w sumie stykną Ci zwykłe pedałki. Na spd to mni e na razie nie stac :pp Zauwazylem ze z noskami zupelnie inne partie nog pracuja ;d zakwasyy xD PS ktos z Was jechal moze wczoraj przez patnow legnickie? kolo 16 to bylo Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 6 Października 2009 Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Mnie to chyba poznasz po stroju zielonym z czachami A możesz opisać jak ten ktoś wyglądał i na czym jechał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 6 Października 2009 Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Mm... pamietam tylko krotkie zielone spodnie (nie stroj rowerowy,) bez kasku, plecak Ciebie to chyba jeszcze nie widziałem albo nie zwróciłem uwagi :PP Ps Bierzesz moze udzial w tym wyscigu w sobote? ja niestety nie moge:/ Pozdro eper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 30 Października 2009 Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Coś cicho się zrobiło ;D powoli za zimno na rower ;( Jak wy sobie dajecie rade z chlodem? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morpheo Napisano 4 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Wystarczy odpowiednio się ubrać A tak przy okazji, ktoś biegnie dla rozruszania kości? http://osir.legnica.pl/cms/index.php?id=20&item=191# Starszyzna 5 km po starówce. Mówi się: kręcisz - czasami biegaj; biegasz - czasami kręć na rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sender Napisano 13 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Po dłuższej przerwie i ja wracam do łask rowerowych. Zimno dało się we znaki, co zaowocowało przeziębieniem. Jednak i to na dobre wyszło, co w rezultacie siedzenie w domu zaowocowało nowym serwisem internetowym WORBIKE'a (na chwilę obecną pustym jeśli chodzi o produkty - jednak już wkrótce mam nadzieję, że zapełni się asortymentem różnorakim). A na chłód polecam dobre rękawiczki, dobre spodenki i czapkę oczywiście, wówczas wszystko się uda A do tego ochraniaczo/ocieplacze na buty - kurcze nie wiedziałem, że z nimi to taka fajna sprawa jechać - polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 No właśnie, ocieplacze na buty. Przydało by się kupić ale sumując wydatki na potrzebne mi rzeczy mogę kupić trenażer. I tak też raczej zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 23 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Ja za to kupuje spd 520-tki i buty Shimano 122 jakieś opinie? Morpheo chyba cię widziałem w piątek jak zjeżdżałeś na złotoryjskiej. Na granatowo ubrany i na krossie Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morpheo Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Nierealne, Kross już drugi tydzień jest zaprzężony pod trenażer w mojej wrocławskiej miejscówce... i prędko się to nie zmieni. Poza tym jeśli ja, to tylko na czarno, albo na wrocławską flagę Co do 520stek, gdy ja miałem dylemat, znajomi z Teamu doradzili mi dorzucenie kilku zł na 540, argumentując, że dużo lepsze. 520 nie próbowałem, za to 540 sobie chwalę. Dobrze współgrają z butami Rockrider 8 - cenowo i technicznie (przewiewność, 3 rzepy, bardzo sztywna podeszwa, wzmocnienia - ale z gumy) podobnymi do SH-M122. Wyglądem Shimano wygrywają, choć po sezonie na maratonach na pewno takie piękne nie byłyby. RR za to przez swoją gustowną prostotę na wyglądzie nie ucierpiały wcale Jeśli nie spieszysz się ze swoim zakupem, poczekaj do 10.12. W Decu na rowerowym też będzie sporo obniżek. I nie to, żebym reklamował Wybierzesz co zechcesz - akurat poza swoimi markami w Legnicy też będą produkty shimanowskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 To good. Mam nadzieję że będzie chociaż mój rozmiar, bo najmniejszy jaki maja z shimano w legnicy 46 ;/ I jak z tymi cenami? duże obniżki? bo z tego co patrzyłem to 520-stki można dostać za 90~ a w decu 130 ;/ Co do butów sam nie wiem co robić zobaczyłem 122 na żywo i załamka. Teraz myślę nad m076 są tańsze i możliwe że ładniejsze @edit kiedy dokładnie otwarcie decathlona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morpheo Napisano 27 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 9.12 o 19:00 dla szych, 10.12 rano dla cywili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANCLERZ111 Napisano 30 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Co prawda mieszkam 30km od legnicy ale też się wypowiem:D Chyba mnie nie zabijecie nie? Eper osobiście polecam ci buty sh m-122 mam je od września i już je myłem całkowicie czyt moczyłem po jeździe i nic się nie porozklejało, a wyglądają dalej super. W lecie są przewiewne, a w zimie trzeba ochraniacze. Używam ich z pedałami m-505 i pedały mają już straszne luzy po 4000km. Prawą nogą w spdku mogę ruszać delikatnie góra dół przy nie ruchomej korbie a kiedy jadę po wybojach to słychać jak but blok spd klekocze w zatrzasku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 A jaki masz kolor? Bo widziałem na żywo czarno niebieskie i są okrutnie brzydkie :/ jak masz możliwość daj fotke swoich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID92 Napisano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 pomozecie mi zlokalizowac jakies fajne miejsca do jezdzenia mtb-downhill-jakis szuter cos w tym stylu ;] chyba nie jest tego duzo w poblizu l-cy. pozdrawiam DAWID92 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morpheo Napisano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Jeśli masz zamiar uprawiać typowy downhill na Krossie A6, sorry - nie mam sumienia podpowiadać Ci miejscówek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID92 Napisano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Jeśli masz zamiar uprawiać typowy downhill na Krossie A6, sorry - nie mam sumienia podpowiadać Ci miejscówek... dobra moze przesadzilem z tym downhillem ale moglbys podpowiedziec gdzie sie znajduza jakies fajne gorki bo oprocz lasku zlotoryjskiego nie znam chyba zadnych gorzystych terenow w okolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morpheo Napisano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Trzeba było tak od razu, że chcesz góralem do XC z górki pozjeżdżać. A nie downhillem straszyć Górek i pagórków Ci u nas pod dostatek - wszystko między Jaworem a Złotoryją. http://www.dzpk.pl/addhtml/mapy_parkow/mapa_Chelmy_zrodlo.jpg Obszar ograniczony drogą 363, miejscowościami: Męcinka, Chełmiec, Myślibórz, Nw Wieś Wielka, Kondratów, Wilków, Leszczyna - that's it. Szczególnie masyw między Chełmcem a Kondratowem. Fajny dojazd terenem z Legnicy na tyłach huty, dalej przez Dunino i Janowice terenem w kierunku Krajewa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.