AxM Napisano 17 Października 2010 Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Działające zdjęcia Tak.. bagno to dobre określenie na tamte... bagno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aalord Napisano 18 Października 2010 Udostępnij Napisano 18 Października 2010 haha to niezłą zabawę mieliście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evo88 Napisano 18 Października 2010 Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Najważniejsza jest zabawa Swoją drogą lasy między lubinem a legnicą wcale nie są takie trudne, trzeba tylko troszkę więcej tam pojeździć i można bez problemu dojechać w zaplanowane miejsce. Swoją drogą będę w polsce prawdopodobnie w przyszły weekend, a konkretniej w niedzielę. Kto miałby czas na wspólny trening (spokojny) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 18 Października 2010 Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Jak uciszę siodełko to mogę jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 19 Października 2010 Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Ja niestety nie dam rady :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evo88 Napisano 20 Października 2010 Udostępnij Napisano 20 Października 2010 No eper pewnie nie możesz doczekać się swojej potówki z windstoperem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 20 Października 2010 Udostępnij Napisano 20 Października 2010 To jednak jest potówka? Bo mówiłeś chyba że nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaroS Napisano 20 Października 2010 Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Ja zobaczę jeszcze, zależy ile bd musiał zrobić projektów z geometrii wykreślnej ._. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 21 Października 2010 Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Eh, podoba mi się ten zapał "świeżego" studenta Po kilku latach studiów będziesz mówił: zobaczę jeszcze, czy uda mi się zrobić te projekty, bo to zależy od tego ile razy na rower będę musiał iść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evo88 Napisano 21 Października 2010 Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Odwołuję wypad. Nie będzie mnie w ten weekend w polsce, będę w następny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aalord Napisano 21 Października 2010 Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Maros na mechanice jesteś ? czy budownictwo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaroS Napisano 21 Października 2010 Udostępnij Napisano 21 Października 2010 bud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 23 Października 2010 Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Jutro 12:00 z pod mojego bloku (parking przy parku) jedziemy do lasku, jak ktoś chce to zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaroS Napisano 24 Października 2010 Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Ech ;/ jutro niestety idę na rodzinną imprezę xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 24 Października 2010 Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Jak impreza to już nie musisz robić projektów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaroS Napisano 24 Października 2010 Udostępnij Napisano 24 Października 2010 projekty robie popołudniu ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 26 Października 2010 Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Może ktoś chciał by kupić moją starą kolarzówkę ? opis http://www.bikestats.pl/rowery/Romet-Orkan_8094_6011.html sprzedaje bo potrzebuje pieniążków jest parę życzy jeszcze do zrobienia jak centra kół , wymiana łańcucha , i przednią przerzutkę cena okazyjna 250 zł odbiór jedynie osobisty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 26 Października 2010 Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Jedziemy do lasku w niedzielę? Oprócz lasku są przewidziane inne atrakcje, takie jak zdobywanie Galerii Piastów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtbshadow Napisano 26 Października 2010 Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Ja sie pisze na ten wypad. Galeria Piastow kusi W sumie jedna juz zdobyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaroS Napisano 26 Października 2010 Udostępnij Napisano 26 Października 2010 A co to za event ma być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 26 Października 2010 Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Wjazd na parking Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aalord Napisano 27 Października 2010 Udostępnij Napisano 27 Października 2010 To można sobie tak wjechać ? Nikt się nie czepia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 28 Października 2010 Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Gdyby ot tak można było sobie wjechać, to myślę że nawet by mi się nie chciało. No risk no fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtbshadow Napisano 28 Października 2010 Udostępnij Napisano 28 Października 2010 No risk no fun Dokładnie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aalord Napisano 28 Października 2010 Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Bo raz z kumplami co na monocyklach jeżdżą poszliśmy do Piastów na dach to się czepiali, że galeria to nie cyrk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.