Skocz do zawartości

[Legnica]

Gość BarteX88

Rekomendowane odpowiedzi

Odnośnie Galerii to tak: Corre Torre ma jakieś 3 rowery i jakiś drobne aksesoria typu rękawiczki okulary itp. bardziej na góry są nastawieni. Martens w ten nowej cześci ma Krossa i Cuba i też kaski, rekawiczki okulary.

Bo ja potrzebuje sklepu, który może mi gripcie ściągnać bo czekam i czekam i ich nie ma :/

na muzealnej zamówiłem, Sram X5 Twister, bo on je z harfy może ściągnąć, ale coś mu wysłać nie chcą, przerzutkę przód wysłali bez problemu. ALe dzisiaj mi powiedział, że może ściągnąć gripy Srama z roku 2009. One tak samo będą działać jak te 2010 ??

Jeszcze małe przypomnienie o chojnowskich zawodach. Więcej na ten temat napisano na http://haynau.pl/artykul/914,mlodzi-kolarze-z-calego-wojewodztwa-beda-w-sobote-w-chojnowie

Jak czytamy będą znakomici goście, co i mnie cieszy dość mocno. Ja przybędę z aparatem na bank.

Do zobaczenia.

Na jakimś zjeździe, trase znakowali wczoraj jak byłem, i możliwe że to nie był nawet zjazd którym będę dzisiaj jechał :)

Za szybko zjeżdżałem, ale przed jeżdżeniem zapomniałem opuścić sobie trochę siodełko, i hamując nie mogłem przerzucić pupy na koło, znalazł się jakiś korzeń, i chwilę pobawiłem się w supermana... na szczęście na kasku śladu nie ma, tylko na nodze mi został...

@Sender: ja Ciebie też się postaram, ale ludzi z aparatami będzie zapewne dużo :) Jeżdżę srebrno-czarnym Hexagonem v3, i mam trochę za dużą jak na mnie ramę, i przed startem zapewne będę w tej kurtce z awatara, i kasku. No i cecha 'charakterystyczna' roweru - na przodzie mam piastę shimano deore z mocowaniem pod tarcze na 6 śrub, ale hamulców tarczowych nie mam(niestety :) ).

Dajcie koledzy znać jak wam poszło :)

a ja mam pytanie z innej bajki

może ktoś z was che kupić komplet kół MTB 26" z kasetą srama 9rz ? cena okazyjna 70 zł

nie che mi się ich pakować dlatego daje ogłoszenie tu

Co do stanu i zdjęć to odpowiem na gg bo niema sensu tu pisać

gg4371785

Najpierw start, to ustawiali się przedstawiciele drużyn a później wszyscy jak chcieli, 60 osób, najpierw dużo się wykruszyło, okrązenie rozjazdowe, później ludzie się zatrzymują, był przejazd w kształcie u, gościu się na górze zatrzymał nie wiadomo czemu, obok jego znajomy, ja nie miałem jak wjechać i się pod dość dużym kątem musiałem zatrzymać, i rower na mnie poleciał ;d później luzacka jazda, wszyscy uprzejmi i w ogóle fajnie, na ostatniej prostej jakiś gościu z jakiegoś klubu mnie zdublował, ale jak przejechał obok to nawet nie myslałem żeby go gonić...

Trasa bardzo fajna, fajne zjazdy, dobrze oznaczona, zdenerwowały mnie tylko panienki które stały w różnych miejscach i blokowały droge i krzyczały "nie przejedziesz!"

Był jeden podjazd pod który nie dało się podjechać. Na końcu jednego zjazdu była mała hopka, z której jeśli się wybiłeś to prawie nie dało się nie wjechać w drzewo.

@Sender: byłeś na starcie gimnazjów? Szukałem Cię, ale jakoś nie udało mi się znaleźć ;D

Byłem na starcie ostatniej grupy. To chyba byli licealiści, jak zwykle grupy mi się myliły. Moje podsumowanie zawodów. Raczej średnio mi się podobało. We wcześniejszych, organizowanych zawodach były różne trasy z różną skalą trudności. Dziś wprawdzie widziałem zaledwie przejazdy dwóch ostatnich grup, to jednak: trasa była wciąż ta sama, raczej łatwa technicznie. Jedynym trudniejszym odcinkiem był zjazd, dość długi i raczej szybki, po korzeniach. Był też jeden ciekawy podjazd. Jak na moje oko podjazdów powinno być trochę więcej i może z jeden bardziej techniczny zjazd, których w parku nie brakuje.

Co do dziewczyn, które krzyczały to nie ma sensu się wypowiadać. Wstyd mi za nie, że z Chojnowa były. Trafiłem na jedną, do tego w kamizelce, która darła ryja (inaczej tego nazwać nie mogę) do zawodników. Aż raczyłem jej zwrócić uwagę, że nie od tego tam była.

@AxM: byłem raczej w terenie, a nie na starcie/mecie, niebieska bluza z kapturem, czarny wielki aparat, białe buty :whistling: - jeszcze przyjdzie nam się zobaczyć pewnie.

Niektóre fotki (i moje i nie moje) dostępne są pod adresem: http://haynau.pl/kategoria/galerie-zdjec-2

Witam! Byłem na tym XC w Chojnowie, traska przyjemna, ostra czołówka licealistów, dubla nie dostalem ale 3 innych moich kolegów dostało. Byłem pierwszy ze swojej grupy ale i tak nie wiem na jakiej pozycji ukończyłem, nawet nie ma tego jak sprawdzić. Jechałem w niebieskiej koszulce BIKER LUBIN, moze ktos mnie widział? Macie tutaj kilka fotek http://1lo.lubin.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=82&catid=261

Jest możliwość sprawdzenia wyników:http://www.lo3.wroc.pl/~dszs/doc10_11/wyn_row_gor_2010.xls Wśrod gimnazjów zdobyłem 2 punkty dla drużyny, ale jestem i tak z tego dumny, gdyz był to mój pierwszy start :D.

Ps. To na pewno dzięki zielonemu finish line'owi AxM'a :D

Pss. Witam wszystkich z Legnicy ^^

17.10 korzystając z ładnej październikowej pogody wybraliśmy sie na trase Legnica - Jakuszów -Głuchowice - Karczowiska - Raszówka - Miłogostowice - Legnica. Jednak dzieki jakże niezawodnej mapie powiatu legnickiego już na początku pojechaliśmy na Ulesie zamiast na Jakuszów ^^. Pierwszy kapeć został załatany i ruszamy dalej. Decydujemy sie wrocic na trase przez Jezierzany i Miłkowice. Spokojnie w dosyć dobrym tempie suniemy po asfalcie i w Miłkowicach skęcamy na Grzymalin (oczywiscie nie obylo by sie bez 10 minutowego szukania zjazdu). W Grzymalinie czeka nas kolejna niespodzianka ze zjazdem. Zjeżdżamy sobie spokojnie w las pewni że to wytyczony szlak, jednak staje sie teren coraz bardziej podmokły i niepewny. Po paru minutych jazdy niespodziewanie wyjeżdżamy z lasu na sam środek szosy do Lubina. Wróciliśmy sie i popytaliśmy miejscowych o trasę, i jeden dziadziuś widząc nasze jakże "terenowe" rowery wyprowadził nas w taki sposób że musieliśmy przebijać się przez rzeczkę, jechać polem, później bagnem i przechodzić przez płot (bagno bierzcie dosłownie ^^). Wyjechaliśmy w Wiercieniu i bez niespodzianek dojechaliśmy do Raszówki, gdzie mieliśmy skrecic na fioletowy szlak rowerowy prowadzacy do Legnicy. Jednakże szlaki są tak "wspaniale" oznakowane że nawet go nie znaleźliśmy. Z pomocą mapy pokrecilismy sie w lesie szukając trasy której nie znaleźliśmy :/ Zbierało się na deszcz więc postanowiliśmy wrócić sie na glowna droge i wrocic asfaltem do Legnicy.

Dziękuje za uwage Olomaster

Ps. Dorzucam pare zdjęć

dsc00i.jpg

dsc00684ra.jpg

dsc00685yb.jpg

dsc00686n.jpg

dsc00687r.jpg

dsc00693i.jpg

dsc00694mx.jpg

Jeżeli zdjęcia nie działają to dodaje też link do albumu (http://img101.imageshack.us/gal.php?g=dsc00i.jpg

)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...