Eper Napisano 5 Października 2010 Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Jeszcze chyba na Jaworzyńskiej trochę za DIK'iem i po prawej stronie. Jutro może mały wypadzik do lasku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 5 Października 2010 Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Ten sklep w "budkach" jest przeniesiony właśnie koło realu - to jest Worbike. W Piastów z tego co wiem, to jest tylko jeden sklep, który ma rowery, ale rowerowym to go nazwać nie można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 5 Października 2010 Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Rowery jeszcze Carre Torre (czy jak to się pisze) są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 5 Października 2010 Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Tak? Nie wiedziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aalord Napisano 5 Października 2010 Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Odnośnie Galerii to tak: Corre Torre ma jakieś 3 rowery i jakiś drobne aksesoria typu rękawiczki okulary itp. bardziej na góry są nastawieni. Martens w ten nowej cześci ma Krossa i Cuba i też kaski, rekawiczki okulary. Bo ja potrzebuje sklepu, który może mi gripcie ściągnać bo czekam i czekam i ich nie ma :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaroS Napisano 5 Października 2010 Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Tak btw na muzealnej można zamówić każdy produkt z velo.com.pl, a i jeszcze na jaworzyńskiej w Pingwinie coś jest. A jakiej marki te gripy potrzebujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aalord Napisano 6 Października 2010 Udostępnij Napisano 6 Października 2010 na muzealnej zamówiłem, Sram X5 Twister, bo on je z harfy może ściągnąć, ale coś mu wysłać nie chcą, przerzutkę przód wysłali bez problemu. ALe dzisiaj mi powiedział, że może ściągnąć gripy Srama z roku 2009. One tak samo będą działać jak te 2010 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evo88 Napisano 6 Października 2010 Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Jeśli konstrukcja się nie zmieniła to tak, jeśli się zmieniła to wątpię żeby różnica była odczuwalna (Twister to Twister, prosty konstrukcyjnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aalord Napisano 7 Października 2010 Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Ok dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sender Napisano 7 Października 2010 Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Jeszcze małe przypomnienie o chojnowskich zawodach. Więcej na ten temat napisano na http://haynau.pl/artykul/914,mlodzi-kolarze-z-calego-wojewodztwa-beda-w-sobote-w-chojnowie Jak czytamy będą znakomici goście, co i mnie cieszy dość mocno. Ja przybędę z aparatem na bank. Do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evo88 Napisano 8 Października 2010 Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Koledzy jedźcie bo warto, zimno będzie ale bez deszczu, fajnie jest na własnej skórze przekonać się że mtb to nie tylko frajda z jazdy ale i litry wylanego potu i ciekawe współzawodnictwo. Napiszcie później jakie są wasze spostrzeżenia. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AxM Napisano 8 Października 2010 Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Ja dzisiaj byłem w Chojnowie zobaczyć ten park. Co racja to racja, trasa nie należy do najłatwiejszych... wstyd przyznać, ale zaliczyłem dzisiaj pierwsze OTB, i to nie byle jakie... Zobaczymy jutro jak będzie. Oby nie ostatnim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sender Napisano 8 Października 2010 Udostępnij Napisano 8 Października 2010 AxM, jak gdzie? Napisz Ja jutro będę Ciebie wypatrywał Ten co będzie darł się: DO BOJU, DO BOJU to ja, a tak poważniej to będę z aparatem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AxM Napisano 9 Października 2010 Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Na jakimś zjeździe, trase znakowali wczoraj jak byłem, i możliwe że to nie był nawet zjazd którym będę dzisiaj jechał Za szybko zjeżdżałem, ale przed jeżdżeniem zapomniałem opuścić sobie trochę siodełko, i hamując nie mogłem przerzucić pupy na koło, znalazł się jakiś korzeń, i chwilę pobawiłem się w supermana... na szczęście na kasku śladu nie ma, tylko na nodze mi został... @Sender: ja Ciebie też się postaram, ale ludzi z aparatami będzie zapewne dużo Jeżdżę srebrno-czarnym Hexagonem v3, i mam trochę za dużą jak na mnie ramę, i przed startem zapewne będę w tej kurtce z awatara, i kasku. No i cecha 'charakterystyczna' roweru - na przodzie mam piastę shimano deore z mocowaniem pod tarcze na 6 śrub, ale hamulców tarczowych nie mam(niestety ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 9 Października 2010 Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Dajcie koledzy znać jak wam poszło a ja mam pytanie z innej bajki może ktoś z was che kupić komplet kół MTB 26" z kasetą srama 9rz ? cena okazyjna 70 zł nie che mi się ich pakować dlatego daje ogłoszenie tu Co do stanu i zdjęć to odpowiem na gg bo niema sensu tu pisać gg4371785 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sender Napisano 9 Października 2010 Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Właśnie i jak poszło? Trasa z tego co widziałem raczej bez ekstremów, jedynie kondycyjnie dość wymagająca, ale to standard chyba w tym sporcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AxM Napisano 9 Października 2010 Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Najpierw start, to ustawiali się przedstawiciele drużyn a później wszyscy jak chcieli, 60 osób, najpierw dużo się wykruszyło, okrązenie rozjazdowe, później ludzie się zatrzymują, był przejazd w kształcie u, gościu się na górze zatrzymał nie wiadomo czemu, obok jego znajomy, ja nie miałem jak wjechać i się pod dość dużym kątem musiałem zatrzymać, i rower na mnie poleciał ;d później luzacka jazda, wszyscy uprzejmi i w ogóle fajnie, na ostatniej prostej jakiś gościu z jakiegoś klubu mnie zdublował, ale jak przejechał obok to nawet nie myslałem żeby go gonić... Trasa bardzo fajna, fajne zjazdy, dobrze oznaczona, zdenerwowały mnie tylko panienki które stały w różnych miejscach i blokowały droge i krzyczały "nie przejedziesz!" Był jeden podjazd pod który nie dało się podjechać. Na końcu jednego zjazdu była mała hopka, z której jeśli się wybiłeś to prawie nie dało się nie wjechać w drzewo. @Sender: byłeś na starcie gimnazjów? Szukałem Cię, ale jakoś nie udało mi się znaleźć ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sender Napisano 9 Października 2010 Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Byłem na starcie ostatniej grupy. To chyba byli licealiści, jak zwykle grupy mi się myliły. Moje podsumowanie zawodów. Raczej średnio mi się podobało. We wcześniejszych, organizowanych zawodach były różne trasy z różną skalą trudności. Dziś wprawdzie widziałem zaledwie przejazdy dwóch ostatnich grup, to jednak: trasa była wciąż ta sama, raczej łatwa technicznie. Jedynym trudniejszym odcinkiem był zjazd, dość długi i raczej szybki, po korzeniach. Był też jeden ciekawy podjazd. Jak na moje oko podjazdów powinno być trochę więcej i może z jeden bardziej techniczny zjazd, których w parku nie brakuje. Co do dziewczyn, które krzyczały to nie ma sensu się wypowiadać. Wstyd mi za nie, że z Chojnowa były. Trafiłem na jedną, do tego w kamizelce, która darła ryja (inaczej tego nazwać nie mogę) do zawodników. Aż raczyłem jej zwrócić uwagę, że nie od tego tam była. @AxM: byłem raczej w terenie, a nie na starcie/mecie, niebieska bluza z kapturem, czarny wielki aparat, białe buty - jeszcze przyjdzie nam się zobaczyć pewnie. Niektóre fotki (i moje i nie moje) dostępne są pod adresem: http://haynau.pl/kategoria/galerie-zdjec-2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aalord Napisano 12 Października 2010 Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Miał ktoś może styczność z odzieżą firmy Stoor ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaroS Napisano 12 Października 2010 Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Ma ktoś może jeden zbędny korek do kiery i chciał by go odstąpić, bo mój mi gdzieś wypadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 13 Października 2010 Udostępnij Napisano 13 Października 2010 ja jeżdżę bez, oszczędność wagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANCLERZ111 Napisano 13 Października 2010 Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Witam! Byłem na tym XC w Chojnowie, traska przyjemna, ostra czołówka licealistów, dubla nie dostalem ale 3 innych moich kolegów dostało. Byłem pierwszy ze swojej grupy ale i tak nie wiem na jakiej pozycji ukończyłem, nawet nie ma tego jak sprawdzić. Jechałem w niebieskiej koszulce BIKER LUBIN, moze ktos mnie widział? Macie tutaj kilka fotek http://1lo.lubin.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=82&catid=261 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sender Napisano 13 Października 2010 Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Kanclerz111 - jeśli Twój numer startowy to 21, to mam dwa Twoje zdjęcia z trasy. Zapodaj jakoś maila to Ci wyślę. Sprawdzić niestety nie da się z racji tego, iż nie ma oficjalnej strony chojnowskiego klubu. Mam jednak nadzieję, że niebawem się to zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 14 Października 2010 Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Jest możliwość sprawdzenia wyników:http://www.lo3.wroc.pl/~dszs/doc10_11/wyn_row_gor_2010.xls Wśrod gimnazjów zdobyłem 2 punkty dla drużyny, ale jestem i tak z tego dumny, gdyz był to mój pierwszy start . Ps. To na pewno dzięki zielonemu finish line'owi AxM'a Pss. Witam wszystkich z Legnicy ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 17 Października 2010 Udostępnij Napisano 17 Października 2010 17.10 korzystając z ładnej październikowej pogody wybraliśmy sie na trase Legnica - Jakuszów -Głuchowice - Karczowiska - Raszówka - Miłogostowice - Legnica. Jednak dzieki jakże niezawodnej mapie powiatu legnickiego już na początku pojechaliśmy na Ulesie zamiast na Jakuszów ^^. Pierwszy kapeć został załatany i ruszamy dalej. Decydujemy sie wrocic na trase przez Jezierzany i Miłkowice. Spokojnie w dosyć dobrym tempie suniemy po asfalcie i w Miłkowicach skęcamy na Grzymalin (oczywiscie nie obylo by sie bez 10 minutowego szukania zjazdu). W Grzymalinie czeka nas kolejna niespodzianka ze zjazdem. Zjeżdżamy sobie spokojnie w las pewni że to wytyczony szlak, jednak staje sie teren coraz bardziej podmokły i niepewny. Po paru minutych jazdy niespodziewanie wyjeżdżamy z lasu na sam środek szosy do Lubina. Wróciliśmy sie i popytaliśmy miejscowych o trasę, i jeden dziadziuś widząc nasze jakże "terenowe" rowery wyprowadził nas w taki sposób że musieliśmy przebijać się przez rzeczkę, jechać polem, później bagnem i przechodzić przez płot (bagno bierzcie dosłownie ^^). Wyjechaliśmy w Wiercieniu i bez niespodzianek dojechaliśmy do Raszówki, gdzie mieliśmy skrecic na fioletowy szlak rowerowy prowadzacy do Legnicy. Jednakże szlaki są tak "wspaniale" oznakowane że nawet go nie znaleźliśmy. Z pomocą mapy pokrecilismy sie w lesie szukając trasy której nie znaleźliśmy :/ Zbierało się na deszcz więc postanowiliśmy wrócić sie na glowna droge i wrocic asfaltem do Legnicy. Dziękuje za uwage Olomaster Ps. Dorzucam pare zdjęć Jeżeli zdjęcia nie działają to dodaje też link do albumu (http://img101.imageshack.us/gal.php?g=dsc00i.jpg ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.