MaroS Napisano 30 Września 2010 Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Jak by ktoś jechał na objechanie trasy rowerem z Legnicy to pisać też bym się przejechał. Tyle że na 100% nie będę nigdzie startować zanim nie kupie amora i spd :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tir31 Napisano 30 Września 2010 Udostępnij Napisano 30 Września 2010 chodzi mi czy sa jakies trasy zjazdowe w poblizu legnicy PLS nie mam gdzie jezdzic Sory nie wiedziałem gdzie umiescic temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaroS Napisano 30 Września 2010 Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Widzę że moderator już dokleił twój temat do wątku o Legnicy. O jakie dokładnie trasy Ci chodzi? DH, XC, Enduro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aalord Napisano 30 Września 2010 Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Jakim Wy tempem jeździcie ?? Bo nie wiem czy dam radę z kimś w ogóle jeździć I dodałem zdjęcie mojego Super mostka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaroS Napisano 30 Września 2010 Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Staramy się dostosować do każdego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 30 Września 2010 Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Jak jedziemy razem to zawsze tempem najwolniejszego To nie wyścigi, tylko wycieczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 30 Września 2010 Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Czemu każdy pyta o tempo, a nikt o to, jakie jest towarzystwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evo88 Napisano 30 Września 2010 Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Jeszcze co do zawodów w Chojnowie, na amatorszczyznę nie ma co liczyć. Startuje tam większość okolicznych klubów, a te wyścigi na kolarzówkach z grubszymi oponami to zawody przełajowe na rowerach przełajowych. Mimo wszystko trasa w chojnowie jest dobrą okazją do sprawdzenia swoich umiejętności w terenie, a jak będzie błoto (a będzie na pewno) poziom określił bym jako trudny (jeśli trasa będzie taka jak zawsze). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sender Napisano 30 Września 2010 Udostępnij Napisano 30 Września 2010 @Evo88 - nic dodać nic ując. Chojnowski park jest boski i zabójczy, dlatego ja go już omijam. Na zawodach oczywiście będę, jednak z aparatem. Mam nadzieję, że kogoś z was uświadczę. Dajcie znać, jak będziecie chcieli wcześniej trasę obadać, czy choćby pooglądać same wyścigi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaroS Napisano 30 Września 2010 Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Na weekend zapowiadają ładną pogodę, więc może jakaś ustawka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 1 Października 2010 Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Na weekend zapowiadają ładną pogodę, więc może jakaś ustawka. Może Stanisławów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 1 Października 2010 Udostępnij Napisano 1 Października 2010 @Łukasz bo wiadomo, że towarzystwo wyśmienite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 1 Października 2010 Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Ktoś che się ze mną zabrać jutro czyli w Sobotę do Stanisławowa ? Godzina wyjazdu 12:00 Dystans około 60km Miejsce zbiórki Skrzyżowanie ulic Nowodworskiej i Jaworzyńskiej (miejsce na mapce zaznaczone strzałką) Trasa będzie przebiegać mniej wiecej tak http://www.bikemap.net/route/708719#lat=51.11516&lng=16.08536&zoom=11&type=2 W samym Stanisławowie już zobaczymy czy jedziemy w strone Pomocnego czy wracamy tą samą drogą Będzie na pewno trochę wiało wiec proponuje zabrać ze sobą jakąś kurtkę wiatrówkę i coś do jedzenia Są chętni ? Pozdrawiam Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaroS Napisano 1 Października 2010 Udostępnij Napisano 1 Października 2010 no ja jestem chętny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AxM Napisano 1 Października 2010 Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Ja prawdopodobnie również bym pojechał tylko... nie zapowiada się czasami wyjazd skąd inąd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaroS Napisano 1 Października 2010 Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Ja niestety nie dam rady, zapomniałem że w niedziele sklepy są pozamykane te które potrzebuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AxM Napisano 1 Października 2010 Udostępnij Napisano 1 Października 2010 To klopsik-mopsik Nikt więcej nie ma ochoty jechać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aalord Napisano 1 Października 2010 Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Jeśli jakimś cudem, jutro dojdą gripy, to mogę pojechać, po wsześniejszej regulacji. No i jak znajdę długie spodnie na rower i kurtkę bo gdzieś są a nie pamiętam gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaroS Napisano 2 Października 2010 Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Wiecie może gdzie w Lca kupić rapidografy ? Byłem w pap-arcie i hadze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aalord Napisano 2 Października 2010 Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Czyżby I rok na Politechnice ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaroS Napisano 2 Października 2010 Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Tak, WBLiW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jimmylegnica Napisano 2 Października 2010 Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Wiecie może gdzie w Lca kupić rapidografy ? Byłem w pap-arcie i hadze. Hej posiadam takie coś, jeszcze z technikum, leży na półce i do niczego mi teraz nie potrzebne, kariery inżyniera nie zrobiłem, w zestawie mam pisak z wymiennymi końcówkami 0,25 0,5 0,7 i 1,4 jak coś to mogę okazyjnie odstąpić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaroS Napisano 3 Października 2010 Udostępnij Napisano 3 Października 2010 A już zamówiłem rapidografy na allegro lecz ostatnio na allegro są ceny jak w sklepach tyle że trzeba koszt wysyłki doliczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aalord Napisano 5 Października 2010 Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Mam małe pytanko, w Legnicy oprócz: Muzealnej, Worbiku koło Reala i DIK u na Jaworzyńskiej są jeszcze jakieś rowerowe sklepy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AxM Napisano 5 Października 2010 Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Sklepy? W Galerii Piastów są 2 sklepy z rowerami, jest jeszcze decathlon, i kiedyś był jeszcze naprzeciwko nowej części galerii, tzn naprzeciwko kina w tych małych budkach był, teraz chyba tam wszystko rozwalają. To by chyba było na tyle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.