Skocz do zawartości

[Legnica]

Gość BarteX88

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze co do zawodów w Chojnowie, na amatorszczyznę nie ma co liczyć. Startuje tam większość okolicznych klubów, a te wyścigi na kolarzówkach z grubszymi oponami to zawody przełajowe na rowerach przełajowych. Mimo wszystko trasa w chojnowie jest dobrą okazją do sprawdzenia swoich umiejętności w terenie, a jak będzie błoto (a będzie na pewno) poziom określił bym jako trudny (jeśli trasa będzie taka jak zawsze).

@Evo88 - nic dodać nic ując.

Chojnowski park jest boski i zabójczy, dlatego ja go już omijam.

Na zawodach oczywiście będę, jednak z aparatem. Mam nadzieję, że kogoś z was uświadczę. Dajcie znać, jak będziecie chcieli wcześniej trasę obadać, czy choćby pooglądać same wyścigi.

Ktoś che się ze mną zabrać jutro czyli w Sobotę do Stanisławowa ?

Godzina wyjazdu 12:00

Dystans około 60km

Miejsce zbiórki Skrzyżowanie ulic Nowodworskiej i Jaworzyńskiej (miejsce na mapce zaznaczone strzałką)

normal4m_snxxer.jpg

Trasa będzie przebiegać mniej wiecej tak

http://www.bikemap.net/route/708719#lat=51.11516&lng=16.08536&zoom=11&type=2

W samym Stanisławowie już zobaczymy czy jedziemy w strone Pomocnego czy wracamy tą samą drogą

Będzie na pewno trochę wiało wiec proponuje zabrać ze sobą jakąś kurtkę wiatrówkę i coś do jedzenia

Są chętni ?

Pozdrawiam Marek

Wiecie może gdzie w Lca kupić rapidografy ? Byłem w pap-arcie i hadze.

Hej posiadam takie coś, jeszcze z technikum, leży na półce i do niczego mi teraz nie potrzebne, kariery inżyniera nie zrobiłem, w zestawie mam pisak z wymiennymi końcówkami 0,25 0,5 0,7 i 1,4 jak coś to mogę okazyjnie odstąpić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...