elkaziorro Napisano 9 Września 2010 Udostępnij Napisano 9 Września 2010 No ja śmigam codziennie - do pracy Wiktor spoko, rozumiem, człowiek ubrany po "cywilnemu" wygląda zupełnie inaczej A do roboty nie ubieram pampersa i kasku, więc mogłeś mieć problemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 9 Września 2010 Udostępnij Napisano 9 Września 2010 No i jak widać miałem A, no i byłem pewny że w banku pracujesz i mi się to gryzło trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 9 Września 2010 Udostępnij Napisano 9 Września 2010 W banku pracowałem, ale czasem trzeba psychicznie odpocząć i zmienić pracę na prostszą W świat finansów wracam na wiosnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 10 Września 2010 Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Ja sobie miałem wczoraj pojeździć ale padało a dziś muszę iść na pocztę z 3 paczkami i listem , do tego muszę kupić sobie jakieś spodnie rowerowe bo kolana mi odpadają od tego wiatru .... ale w sobotę na pewno gdzieś sobie pojadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaroS Napisano 10 Września 2010 Udostępnij Napisano 10 Września 2010 U mnie ostatnio rower więcej stoi niż jest użytkowany, ciągle coś przy nim robię. Ale od wtorku zaczynam ostro jeździć bo kumplowi ściągają gips z nogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AxM Napisano 10 Września 2010 Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Mnie złapał cholerny mały katarek, który dyskwalifikuje mnie z jakiejkolwiek jazdy rowerem gdziekolwiek Czuję się jak człowiek z dysfunkcją jakąś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtbshadow Napisano 10 Września 2010 Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Wiem co czujesz, ja już tak miałem i minęło i mam nadzieję że nie wróci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sender Napisano 10 Września 2010 Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Tako i ja się dowiedziałem, że mam zapalenie stawu. Najśmieszniejsze jest to, że nie chodzi ani o kolano, ani o łokieć. Jak się okazuje w krtani też mamy stawy. Jeden z nich u mnie zaniemógł, co w efekcie spowodowało ból połowy twarzy. Jakoś ostatnio nie mam kiedy wyjść, a jak wychodzę to na godzinę najdłużej. Za to po takiej tygodniowej przerwie zawsze mam pałera, jakiegoś wypasionego. Ostatnio przeszedłem samego siebie i dobiłem do niemal 50km/h na płaskim. W sumie to lubię takie przerwy. Jedyny mankament to bolący, nieprzyzwyczajony tyłek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peja Napisano 11 Września 2010 Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Witam, z braku czasu jakoś nie mogę się nigdy z Wami wybrać na rowerek a widzę, że niezły peleton można już stworzyć. Dla zainteresowanych mam fajną imprezkę http://www.maratonliczyrzepa.eu/ niestety do dzisiaj są zapisy w promocyjnej cenie 50 zł. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaroS Napisano 13 Września 2010 Udostępnij Napisano 13 Września 2010 można było by jakąś zrobić ustawkę na rowery.. bo ostatnio pogoda dopisuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AxM Napisano 13 Września 2010 Udostępnij Napisano 13 Września 2010 W tym momencie moim zdaniem pada deszcz Jeśli w sobotę będzie słoneczko, i do tego czasu uda mi się odebrać koła, to bardzo chętnie bym gdzieś śmignął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 13 Września 2010 Udostępnij Napisano 13 Września 2010 A czemu w sobotę? Nie można wcześniej? Ja w sobotę zajęty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 13 Września 2010 Udostępnij Napisano 13 Września 2010 ja w sobotę też zajęty ale pojechał bym jakiś asfalt muszę sobie amortyzator z blokadą skoku kupić nie macie jakiegoś na sprzedaż ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AxM Napisano 13 Września 2010 Udostępnij Napisano 13 Września 2010 A czemu w sobotę? Nie można wcześniej? Ja w sobotę zajęty Dogodzisz ewentualnym chętnym? ;D Czysto profilaktycznie zapytam, czy ktoś ma jakieś przeciwwskazania co do jazdy w niedzielę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jimmylegnica Napisano 13 Września 2010 Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Hej, marnie coś Wam idzie z tym umawianiem się, proponuję czwartek lub piątek, ktoś chętny ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaroS Napisano 14 Września 2010 Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Ja chętny, obojętnie mi czy czwartek czy piątek, mam wakacje do końca września Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evo88 Napisano 14 Września 2010 Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Prawdopodobnie będę w polsce od czwartku, tak że czekam na konkretne propozycje spotkania ps. jak już będę to zorganizuję wypad w lasy koło męcinki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 14 Września 2010 Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Mi piątek pasuje, o 16? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtbshadow Napisano 14 Września 2010 Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Chciałem skoczyć w sobotę ale dziś wiem że prawie na pewno będę w ten dzień pracował. Więc planuję niedzielę a dokładnie chodzi mi o Park Krajobrazowy Chełmy i tamtejsze leśne ścieżki czyli dojazd w stronę Stanisławowa np. od strony Sichowa ale odbicie do lasu i tam jeżdżonko bez wjazdu na górkę w Stanisławowie. Eper sporo osób jest pracujących więc nie mają tyle swobody od poniedziałku do piątku. Jakby byli chętni to spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 14 Września 2010 Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Noo, bo w szkole nic się nie robi do tego około 5 godzin treningów w tygodniu, deszcz, i jak tu jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jimmylegnica Napisano 14 Września 2010 Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Ja chętny, obojętnie mi czy czwartek czy piątek, mam wakacje do końca września To w takim razie czwartek koło byłej już górki w parku godz. 11, jeśli będzie padał deszcz to przekładamy na piątek w tym samym miejscu i o tej samej porze, trasę ustalimy jak się spotkamy, jeśli jeszcze ktoś chętny to zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 14 Września 2010 Udostępnij Napisano 14 Września 2010 No więc niestety mnie nie będzie, mam czas tylko w piątek po południu. Trudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaroS Napisano 15 Września 2010 Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Niestety wypadło mi parę spraw do załatwienia we Wrocławiu w czwartek i piątek więc nie dam rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evo88 Napisano 17 Września 2010 Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Jo. Wlasnie wracam do polski. Proponuję wyjazd w niedzielę w lasy koło męcinki i bogaczowa. Zbiórka o godzinie 11 na wałach koło byłej górki w parku. Tempo proponuję trochę szybsze niż zazwyczaj. Kto się już deklaruje ? Ode mnie były by 2 osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 17 Września 2010 Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Słuchajcie dzisiaj w nocy skradziono mi dwa rowery. Jedne to moja merida, na której z wami śmigałem, drugi to granatowa damka krossa - koła 28 cali, bez przerzutek, z błotnikami i koszykiem na kierownicy. Cechą charakterystyczną może być brak przedniej lampki mimo, że jest dynamo i kable. Gdybyście coś wiedzieli to proszę, dajcie znać. Jak dorwę tego, kto mi to zrobił, to za przeproszeniem za######ię! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.