elkaziorro Napisano 1 Września 2010 Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Eper, koleżanki to tam niemal nie widać Marek, na Misiu to ja się wychowałem i jak ktoś wspomina o tradycji, to nie da się nie skojarzyć A rowerek niczego sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 1 Września 2010 Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Taką nam górkę dużą zrobili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaroS Napisano 1 Września 2010 Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Z tej ziemi to mogli by jakąś trasę trialową zrobić xd BTW: Ktoś chętny na jakąś przejażdżkę w sobotę ? Myślałem to co ostatnio + powiększone o Pątnówek -> Ulesie -> polne drogi -> droga pożarowa -> schronisko dla zwierząt -> lasek złotoryjski -> duży park Jutro zrobie mapę. myślę że 45km będzie w tym z 30 teren http://maps.google.pl/maps/ms?ie=UTF8&hl=pl&vps=1&jsv=271c&oe=UTF8&msa=0&msid=107189531444759968567.00048f3a7e067f28fd669 nie jest 100% dokładna bo sam zaznaczałem, jak kiedyś ją przejadę to bd mieć log z gps'u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evo88 Napisano 2 Września 2010 Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Eper -> Jakoś w połowie miesiąca powinienem już być, specjalnie dla Ciebie wyczyszczę to złoto MaroS -> fajnie wyznaczona trasa, możesz jeszcze robić to w www.bikemap.net i masz od razu profil wysokościowy co pomaga przygotować się psychicznie na większy wysiłek Polecam tą stonkę, mam tam wszystkie moje trasy w 1 miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 2 Września 2010 Udostępnij Napisano 2 Września 2010 jak dlamnie za zimno na rower wiec proponował bym przenieść na inny termin tą wycieczkę zresztą i tak nie mógł bym jechać bo robię dziwny reportaż o Legnickim rynku ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 2 Września 2010 Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Evo88 czekaam Ja w sobotę odpadam. A co do tego 'wynalazku' z kilku postów wyżej dzisiaj się mu przyjrzałem z bliska i to nie jest OK, z tego co widziałem to chyba nawet ma kasetę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaroS Napisano 2 Września 2010 Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Mi tez niestety parę rzeczy wypadło na sobotę, więc nie dam rady no i załamanie pogody ale... możemy pojechać w innym terminie Evo88 -> Potem ogarnę bikemap bo dosyć ciekawie to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 2 Września 2010 Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Ale wy się marudni zrobiliście Pogoda przecież nie jest tragiczna, wystarczy się odpowiednio ubrać i jazda. Coś mi się wydaje, że za miesiąc to już nie będę miał z kim jeździć, skoro już teraz Wam zimno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 2 Września 2010 Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Ja tam się piszę na zimny październik, ulewny listopad, mroźny grudzień, śnieżny styczeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaroS Napisano 2 Września 2010 Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Opony z kolcami na śnieg i nawet w zimie możemy jeździć xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 3 Września 2010 Udostępnij Napisano 3 Września 2010 A ja chyba oleje ten reportaż w legnickim rynku i w sobotę chyba pójdę pojeździć bo pogoda się robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtbshadow Napisano 3 Września 2010 Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Zeszłej zimy śmigałem trochę po śniegu. Generalnie niedaleko, przeważnie drifting w lasku bo na moich oponkach rzucało strasznie i kompletnie nie panowałem nad rowerem. Być może w tym roku jak będzie śnieg to też parę razy wyskoczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AxM Napisano 3 Września 2010 Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Ostatnio Google, wp, onet zapowiadają nam cały czas 17* i deszcz, a sami widzimy, jaką piękną pogodę mamy, więc nie ma co liczyć na to ze jakaś prognoza nam wywróży... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evo88 Napisano 5 Września 2010 Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Coś z innej beczki, znalazłem taką oto ciekawostkę z tego co wiem, to przerzutki Shimano XTR potrafią wysmuklić nogi - tu możesz porozglądać się za starszymi modelami np. rd-m950 - ponoć robią to znacznie lepiej niż te nowe, które są bardziej nastawione na wysmuklanie ud. w miarę dobrze działają też Sramy X.9 i X.0 - lekkie ażurowe konstrukcje zapewniają wspaniałe przeżycia Twoim łydkom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 5 Września 2010 Udostępnij Napisano 5 Września 2010 moim zdaniem przerzutki shimano sis bardziej wysmuklają nogi ponieważ są cięższe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 5 Września 2010 Udostępnij Napisano 5 Września 2010 No wiadomo że XTR wysmukla nogi, ale za to XT dodaje siły, a XT Shadow, daje szybkość cienia ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AxM Napisano 5 Września 2010 Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Taa, a Tourney tolerancyjność, Acera polepsza cierpliwość, a Alivio daje +10 do umiejętności wykorzystywania osprzętu ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 5 Września 2010 Udostępnij Napisano 5 Września 2010 A Altus jest poprostu przerzutką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 5 Września 2010 Udostępnij Napisano 5 Września 2010 To teraz już wiem, czemu mam odcisk na pięcie - wszystko wina połączenia przerzutki LX z manetką XT - LX za bardzo przesuwa buta do przodu, za to XT nadaje duży nacisk od góry, a łącząc jedno z drugim odciski nieuniknione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 5 Września 2010 Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Buahahaha, nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AxM Napisano 5 Września 2010 Udostępnij Napisano 5 Września 2010 To teraz już wiem, czemu mam odcisk na pięcie - wszystko wina połączenia przerzutki LX z manetką XT - LX za bardzo przesuwa buta do przodu, za to XT nadaje duży nacisk od góry, a łącząc jedno z drugim odciski nieuniknione Nie zapominaj o krzywo założonych gripach, które powodują bóle włosów na głowie, ale w zamian za to wysmuklają uszy, dzięki czemu stawiasz mniejszy opór aerodynamiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 5 Września 2010 Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Przepraszam, ale jak można gripy krzywo założyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 6 Września 2010 Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Eper mało rzeczy widziałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaroS Napisano 6 Września 2010 Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Ja widziałem tylko pianki odwrotnie xD Lewa z prawej a prawa z lewej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 9 Września 2010 Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Jak tam, ktoś jeździ? Łukasz serio Cię nie poznałem, coś mi nie pasowało w Twoim wyglądzie i jakoś tak wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.