Skocz do zawartości

[Legnica]

Gość BarteX88

Rekomendowane odpowiedzi

Pan Jarek Kret nie wróży nam lubianej przez wszystkich pogody :002:

Jeśli ma rację(czego mu serdecznie nie życzę), i już przed wyjazdem będzie widać co się święci(ciemne chmury :) i może efekty świetlne :devil::002: ) to myślę że nie ma nawet co ruszać :(

Od piątku ma przybywać do nas ludzka pogoda, taka jaka we wrześniu być jeszcze powinna, więc możemy się wybrać w przyszłym tygodniu jak komu będzie pasowało :)

Oczywiście to czarny scenariusz, zawsze może być tak, że będziemy mieli piękne i uśmiechnięte Słoneczko :)

Nie ukrywam ze troszkę dostałem od Was w kość, ale warto było, jazda z Wami to nowy wymiar jazdy. :thanks:

W pogodę trafiliśmy idealnie. :thumbsup:

EpeR - gdzie Wy później dalej pojechaliście? Ja nie pojechałem bo chciałem skorzystać z okazji kiedy nikogo w domu nie było i rower pod prysznicem umyć, a przy okazji głodny byłem ;D

Jeśli ktoś nie miał wody w bucie to trzeba by mu jakąś nagrodę przyznać... :devil:

Chyba każdy tak miał gdy jechał pierwszy raz z kimś mocniejszym kondycyjnie. Ja również to przeżyłem i dziś wiem że tak najsprawniej poprawia się technika jazdy i wyrabia kondycja. Kilka takich jazd i potem każdą trasa którą do tej pory śmigałeś stanie się inna, zapewniam. Teraz wiesz że możesz jeszcze dużo poprawić i życzę żeby to było motywatorem dla ciebie :thumbsup:

Nad rzeką umyliśmy, a raczej opłukaliśmy co nieco rowerki, żeby można było się w domu pokazać :)

AxM, mam nadzieję, że tempo było w miarę ok :) Tak jak napisał mtbshadow, najlepiej pośmigać z tymi nieco mocniejszymi, wtedy forma znacznie wzrośnie :) Chociaż zawsze staramy się tak dostosować tempo jazdy, żeby każdemu podpasowało i mam nadzieję, że tym razem też tak było :)

Dzięki chłopaki za wspólną błotną kąpiel ;)

hej chciałem podziękować za wyjazd wszystkim którzy się zjawili :icon_mrgreen:

Jak było widać pogoda dopisała

Aparat zabrał Mtbshadow wiec on ma zdjęcia :icon_mrgreen:

Dzisiejsza pogoda zniechęca do wszystkiego wiec ja odpadam . Może w sobotę pogoda się poprawi to mogę jechać :)

Pozdrawiam Renn

aha, no i należy przypomnieć ze tradycji stało się zadość, Eper znów się wywalił na płaskim asfalcie :P

.... -O właśnie, powiedz mi, co to jest właściwie tradycja. On ciągle o to pyta. Mówi, że to jakaś dziewczynka.

- Debil! Tradycja to jest... coś ekstra.

- Ekstradycja?

- To jest przy... porwaniach samolotu, jak bandyta porywa samolot to możemy go żądać z powrotem, właśnie na zasadzie tej tradycji... to stara tradycja. Jeszcze od początku... lotnictwa. Ekstradycja... :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...