Renn Napisano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Polecam zabrać ze sobą kurtkę bo może złapać nas mały deszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AxM Napisano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Pan Jarek Kret nie wróży nam lubianej przez wszystkich pogody Jeśli ma rację(czego mu serdecznie nie życzę), i już przed wyjazdem będzie widać co się święci(ciemne chmury i może efekty świetlne ) to myślę że nie ma nawet co ruszać Od piątku ma przybywać do nas ludzka pogoda, taka jaka we wrześniu być jeszcze powinna, więc możemy się wybrać w przyszłym tygodniu jak komu będzie pasowało Oczywiście to czarny scenariusz, zawsze może być tak, że będziemy mieli piękne i uśmiechnięte Słoneczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Wstępnie również się piszę, ale nie gwarantuję, że będę, nawet jak pogoda dopisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaroS Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Można się dołączyć? Jeśli tak to tez chętnie pojadę tyle że na 90%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Jasne że można, po to pisałem na forum Na razie nie pada, miejmy nadzieje że o 13 też nie będzie.. Ale nawet jak będzie, przecież z cukru nie jesteśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AxM Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Dzisiaj rano poszedłem( z buta niestety) w kurtce do sklepu po bułki. Nie jest za zimno, ani za gorąco, dopóki nie pada, to mamy idealną pogodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Na chwilę obecną co nieco siąpi deszczyk, oby nie rozpadało się mocniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaroS Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 http://www.endomondo.com/workouts/vFF0iColRvo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AxM Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Nie ukrywam ze troszkę dostałem od Was w kość, ale warto było, jazda z Wami to nowy wymiar jazdy. W pogodę trafiliśmy idealnie. EpeR - gdzie Wy później dalej pojechaliście? Ja nie pojechałem bo chciałem skorzystać z okazji kiedy nikogo w domu nie było i rower pod prysznicem umyć, a przy okazji głodny byłem ;D Jeśli ktoś nie miał wody w bucie to trzeba by mu jakąś nagrodę przyznać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtbshadow Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Chyba każdy tak miał gdy jechał pierwszy raz z kimś mocniejszym kondycyjnie. Ja również to przeżyłem i dziś wiem że tak najsprawniej poprawia się technika jazdy i wyrabia kondycja. Kilka takich jazd i potem każdą trasa którą do tej pory śmigałeś stanie się inna, zapewniam. Teraz wiesz że możesz jeszcze dużo poprawić i życzę żeby to było motywatorem dla ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 A pojechaliśmy nad rzekę, pogadaliśmy i później do domu no fajnie było, nie martw się czułem to samo gdy jeździłem pierwszy raz z tymi Pr0, ale da się przyzwyczaić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Nad rzeką umyliśmy, a raczej opłukaliśmy co nieco rowerki, żeby można było się w domu pokazać AxM, mam nadzieję, że tempo było w miarę ok Tak jak napisał mtbshadow, najlepiej pośmigać z tymi nieco mocniejszymi, wtedy forma znacznie wzrośnie Chociaż zawsze staramy się tak dostosować tempo jazdy, żeby każdemu podpasowało i mam nadzieję, że tym razem też tak było Dzięki chłopaki za wspólną błotną kąpiel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 "Wspólna błotna kąpiel" brzmi jakbyśmy byli w jakimś spa To jak, jutro jakiś asfalt? A może mix? Stanisławów + Męcinka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaroS Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Ja mogę się wybrać, ale dwa warunki wyjazd po 10:30 (muszę odebrać rower z nową korbą ) i przyjazd przed 17. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AxM Napisano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Ja dzisiaj nie dam rady. Poza tym, nie zamówiłem pogody, tak jak zrobiłem to na wczoraj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 hej chciałem podziękować za wyjazd wszystkim którzy się zjawili Jak było widać pogoda dopisała Aparat zabrał Mtbshadow wiec on ma zdjęcia Dzisiejsza pogoda zniechęca do wszystkiego wiec ja odpadam . Może w sobotę pogoda się poprawi to mogę jechać Pozdrawiam Renn aha, no i należy przypomnieć ze tradycji stało się zadość, Eper znów się wywalił na płaskim asfalcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtbshadow Napisano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Tak, ja mam fotki Zapraszam do obejrzenia i pobrania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Moja tradycja jest Pr0! a tak serio może wprowadźmy zmiany i w każdym miesiącu ktoś inny będzie objęty tradycją hmm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 .... -O właśnie, powiedz mi, co to jest właściwie tradycja. On ciągle o to pyta. Mówi, że to jakaś dziewczynka. - Debil! Tradycja to jest... coś ekstra. - Ekstradycja? - To jest przy... porwaniach samolotu, jak bandyta porywa samolot to możemy go żądać z powrotem, właśnie na zasadzie tej tradycji... to stara tradycja. Jeszcze od początku... lotnictwa. Ekstradycja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 No może być i taka (eks)tradycja Zdjęcie "to jest wspaniałe drzewo" rządzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 1 Września 2010 Udostępnij Napisano 1 Września 2010 A jednak ktoś na forum oglądał misia http://www.youtube.com/watch?v=gNivjgONExg Dziś jak wyjrzałem za okno ujrzałem taki niecodzienny rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaroS Napisano 1 Września 2010 Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Widziałem go ostatnio w centrum na nmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 1 Września 2010 Udostępnij Napisano 1 Września 2010 ciekawe jak on na to wsiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evo88 Napisano 1 Września 2010 Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Super ostre koło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 1 Września 2010 Udostępnij Napisano 1 Września 2010 A Ty Bartek kiedy wracasz? Chcę popodziwiać Twoje złote śrubki i łańcuch Wrzucam zdjęcia 'naszej' górki, całkiem przyjemnie tam na górze. Koleżanka chciała być sławna na forum to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.