jimmylegnica Napisano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Chętnie wybrałbym się gzieś jutro bo weekend mam zajęty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtbshadow Napisano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Planuję jutro zrobić traskę do Bogaczowa żeby sobie pośmigać w tamtejszym lesie. Tempo dość turystyczne z powodu bolącego nadgarstka po ostatnim incydencie , a długość trasy to 60 km w obie strony. Wyjazd około 11. Chętni pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jimmylegnica Napisano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Planuję jutro zrobić traskę do Bogaczowa żeby sobie pośmigać w tamtejszym lesie. Tempo dość turystyczne z powodu bolącego nadgarstka po ostatnim incydencie , a długość trasy to 60 km w obie strony. Wyjazd około 11. Chętni pisać. Może być , wyjazd spod górki w parku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Co tu taka cisza?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jimmylegnica Napisano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 elkaziorro jak minął piątek Trzynastego no i jak poszło w maratonie ? startowałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Piątek był całkiem spokojny, aż się zdziwiłem Tak, startowałem w maratonie. Tak ciężkiego jeszcze nie jechałem. Przez opady deszczu na trasie było bagno, na 62 km tak z 5 trzeba było lecieć piechotą, bo jechać się nie dało. Dodatkowo trasę w ostatniej chwili przedłużyli o 5 km, o czym dowiedziałem się przed metą, gdy wg. mojego licznika zostało 1 km do mety, a tu tablica, że jeszcze 5... Picia nie miałem, żarcie się skończyło, siły miałem tyle, co na finisz, więc ciężka ta końcówka była Podsumowując: 3 upadki, uszkodzona noga, zajechany rower, ale... jeszcze nigdy się tak świetnie na trasie nie bawiłem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evo88 Napisano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 A co to za maraton był ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Jeden z serii Eska Bikemaraton, a jednocześnie Mistrzostwa Polski w Maratonie MTB. Trasa w okolicach Jeleniej Góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 A jak wynik? Jakis wyjazd niedługo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Wynik kiepściutki - 228 w open i 63 w M2 na dystansie Mega Co do wyjazdu to chętnie, ale ta pogoda taka posrana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jimmylegnica Napisano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Hej. Może jakiś wypad na weekend, pogoda ma być ok., ktoś chętny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 noo, pogoda kijowa :/ chociaż w błocie jest najfajniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Kto dzisiaj ma ochotę na rowerek?? edit: Wyjazd nie aktualny. Mam rozwaloną tylną manetkę. Powyginały się dwie maleńkie sprężynki, które dociskają "młoteczki" do zębatek w manetce i ani nie mogę wrzucić, ani zrzucić Ma ktoś może jakieś manetki na części?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
master25051992 Napisano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Witam wszytkich. Nazywam się Damian mam 18L.Mieszkam w okolicy Legnicy w małej miejscowości Gniewomierz znajduje się ona między Legnicą a Legnickim Polem przy autostradzie A4. Rowerem jeździłem od małego (na za dużym rowerku jeszcze na stojąco na "składaku" wigry 3 więc łatwo nie było), swoją "karierę" rowerową zakończyłem około 4lat temu z powodu problemów z kolanami który mam do dziś więc mój poprzedni rower poszedł w odstawkę i obecnie się już do niczego nie nadaje.Jako że lekarze nie mogą nic zrobić z moimi kolanami i mają zupełnie inne zalecenia odnośnie wysiłku (jedni radzą leki i ograniczyć ruch inni mówią że to przejdzie z wiekiem a jeszcze inni że zalecają dużo ruchu w tym co ciekawe przedewszytkim Rower)więc słuchając najbardziej pasującej mi opini lekarza ortopedy chcę znów jeździć na rowerze.Jeśli pójdzie wszystko zgodnie z planem to chciał bym czasem pojeździć w większym gronie.Być może dołączę wraz z kumplem (fotografem) który chętnie by pośmigał i pocykał foty w terenie. Aktualnie czas mnie nagli więc: Proszę was o pomoc w tym temacie : http://www.forumrowerowe.org/topic/75978-rowerrockrider-52-czy-53-lub-inny/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus2002 Napisano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 I witam Cię ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AxM Napisano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Witaj Damian, cieszymy się że dołączyłeś Kilka dni temu na bicyklu przemierzałem Gniewomierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaroS Napisano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 No ja też Chciałem sprawdzić tą nową ścieżkę rowerową na gniewomierskiej i za daleko mi się pojechało xd Są jakieś trasy terenowe wokół Legnicy?? Nie mam gdzie jeździć szosa się przejadła. W sumie najdłuższą w terenie (koło Legniczy) jaką jechałem to: Jaworzyńska -> lasek złotoryjski -> droga pozarowa koło huty przez las -> jakieś ścieżki polne -> i tak do Ulesia a potem szosa, ale trochę za mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
master25051992 Napisano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Ja mogę podać trasę szosową 58km ma wiedzie wioskami w moich okolicach i trochę w stronę Środy Śląskiej. Trasa tutaj: KLIK A niedługo opracuję inną bardziej taką po bezdrożach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evo88 Napisano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Jeśli chodzi o teren to najlepiej wybrać się w lasy koło Bogaczowa, Męcinki za Słupem. Trochę kilometrów tam jest ale warto. W tym temacie nawet zamieściłem taką przykładową trasę w tamte rejony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Ktoś chętny na błotne śmiganko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 A gdzie w błotko chciałeś jechać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Ostatnio dużo padało więc chyba jest błotko w lasku jest, szkoda tylko że pogoda kijowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Uwaga! Jutro godzina 13:00, spod latarni przy Galerii Piastów (pomiędzy H&M a głownym wejściem) wyjazd na "trzynastkę". Na razie jadę ja, Renn i Axm. W razie mocnego deszczu wyjazd odwołany, ale jak będzie lekko kropiło to jedziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.