Skocz do zawartości

[Legnica]

Gość BarteX88

Rekomendowane odpowiedzi

@Renn: młodocianych również przyjmujecie? Jeśli tak, i jeśli kurier z rowerkiem zdąży, to może będę :D

@elkaziorro: dziś byłem w Decathlonie, tabletek Isostar'a nie ma... :) Za to są fajne i tanie spinacze i spinki do łańcuchów, i zestawy naprawcze do dętek :)

No i ja trafiłem na ten temat odnośnie okolic Legnicy :wub: Chętnie bym się gdzieś dalej wybrał, ale korba już na granicy dojechanie i dalsze trasy odpadają.

A i jeszcze jedno wie ktoś gdzie w legnicy/okolice kupić olej do amortyzatorów?? byłem już na jaworzyńskiej w pingwinie i na ogrodowej 1..

A Ty Eper już wróciłeś od bratanków Węgrów? :wub:

Maros, kupiłem właśnie 5w. Z tym, że nie wiem ile to dla Ciebie jest drogo za olej. Ja za ten, po znajomości, dałem 56 zł, pojemność 475ml. Normalnie kosztuje chyba 63 zł. Nie jest to tanio porównując np. z litrowym motorexem za 50 zł, ale tego oleju nigdzie w Legnicy nie mogłem dostać. Zresztą nie tylko w Legnicy, w Jeleniej Górze też nie mieli.

Castrol 5w na ogrodowej coś koło 60 za poł litra (na allegro 29), w pingwinie był jakiś 33zł za litr (nie pamiętam nazwy). Więc zamówie na allegro pewnie sprowadzane z Niemiec (brak akcyzy na oleje)

Witam wszystkich użytkowników

Od jakiegoś czasu śledzę Wasze tematy rozmów na tym forum. Jestem z Legnicy i jak większość z Was lubię troszeczkę pojeździć na rowerze. Myślałem sobie, że może podłączę się do Was na któryś wyjazd, jednak jak zobaczyłem jakie trasy i kilometry robicie to z krzesła spadłem!!! Ja niestety mogę coś pojechać ale nie 130km - toż to ilości jak na Tour De Pologne! W związku z tym mam do Was pytanko, czy moglibyście podać mi jakieś trasy wokół Legnicy dla nowicjusza - tzn jakieś 20-40km? Z góry bardzo dziękuję

Ps.

Ja od ok 1,5roku mieszkam w Legnicy, a pochodzę z Jawora, więc bardzo dobrze znam tamte trasy. Jakbyście szukali typowo leśnych tras rowerowych w okolicach Męcinki, Pomocnego, Chełmca, Muchowa to mogę pomóc.Znam kilka bardzo ciekawych szlaków, na których można się bardzo, ale to bardzo zmęczyć - ale w sumie komu ja to piszę - pewnie dla Was byłby to pryszczyk, no ale jakby co to jestem do pomocy.

Jeszcze raz dzięki.

Pozdrawiam

Jacek

polecam wioskami wokół legnicy

np mój ostatni trening 28km http://www.endomondo.com/workouts/l5C16y-9dVo jest wiele kombinacji tras przez wioski.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...