kuls Napisano 30 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Witam, Tak się składa,że będę w ten weekend w Legnicy i stąd moje pytanie: czy ktoś z braci rowerowej ma czas i ochotę zrobić ze mną w sobotę lub niedzielę około 100-120km w bliższych lub dalszych okolicach miasta? mój rower to mtb, ale raczej na semislickahc więc wolałbym asfalt. Wstępnie myślałem o pętli: Legnica-Chojnów-Lubin-Ścinawa-Prochowice-Legnica aczkolwiek może macie jakieś inne propozycje? Z góry dziękuje za odp Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 30 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Witam kuls wstępnie jestem chętny na sobotę Dokładnie dam znać później, bo nie wiem jak mi długo zejdzie z serwisowaniem amora. A co do trasy to wolałbym mniej ruchliwe drogi, bo nie lubię jeździć w spalinach. Ale to w razie co ustali się później Pozdrawiam Dobra, amorek zrobiony więc można jutro jechać. Proponuję taką trasę, jak na mapce. Niestety bikemap.net nie działa, więc sam maznąłem. Myślę, że będzie ok 100 km; mało ruchliwe drogi i zamek Grodziec po drodze Kto chętny? http://picasaweb.google.pl/lh/photo/Ye6rf3-2ARt_UarfaSOI6_i7t2BgIdqP_fyovnTvozk?feat=directlink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Savage666 Napisano 30 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 o ktorej start?? chcialem jutro zrobic stanislawow i okolice jakos ok 70 km szybko smigacie?/? bo troche kolano mi szwankuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 30 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Tempo zawsze można wspólne znaleźć Tak samo jak trasę, moja to taka propozycja, ale można ponegocjować. A start powiedzmy o 11 jak zwykle na górce w parku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Savage666 Napisano 30 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Tempo zawsze można wspólne znaleźć Tak samo jak trasę, moja to taka propozycja, ale można ponegocjować. A start powiedzmy o 11 jak zwykle na górce w parku to moze Stanislawow ?? kreca mnie tamtejsze gorki wycisk na pewno wiekszy jak 100 kilometrow po plaskim asfalcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 30 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Ok, wstępnie Stanisławów, a potem to się zobaczy. Godzina pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 30 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Fajna ta trasa, jak wroce mozna by pojechac cos podobnego Savage witaj na forum a byles w mecince na gorze? tak gdzie ta kapliczka jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Savage666 Napisano 30 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Fajna ta trasa, jak wroce mozna by pojechac cos podobnego Savage witaj na forum a byles w mecince na gorze? tak gdzie ta kapliczka jest wracalem ze stanislawowa przez mecinke ale nie pamietam kapliczki godzina moze byc powinienem przetrzezwiec do 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 30 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 no to do jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 30 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Tam trzeba wjechac w las, Elkaziorro wie gdzie to najwyzej Ci pokaze. godzina moze byc powinienem przetrzezwiec do 11 Jesli nie zdazysz, to zjazd w Stanislawowie postawi Cie na nogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Savage666 Napisano 30 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Tam trzeba wjechac w las, Elkaziorro wie gdzie to najwyzej Ci pokaze. Jesli nie zdazysz, to zjazd w Stanislawowie postawi Cie na nogi zjazd ?? a podjazd ?? hehe ktoredy proponujesz jechac na stanislawow przez winnice,sichow czy przez zlotoryje ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 30 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 przez Winnice i Sichow ten wjazd potrafi zamulic nawet trzezwego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Savage666 Napisano 30 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 przez Winnice i Sichow ten wjazd potrafi zamulic nawet trzezwego to juz mam opanowane wyciskam na sam szczyt nie schodzac z roweru mam nadzieje ze jak jutro wypali to nie dam plamy ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 30 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 a tak z ciekawosci na jakim biegu? bo dla mnie sukcesem bylo wjezdzac na 1 z przodu i 2 z tylu, oczywiscie predkosc 10 na godzine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Savage666 Napisano 30 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 a tak z ciekawosci na jakim biegu? bo dla mnie sukcesem bylo wjezdzac na 1 z przodu i 2 z tylu, oczywiscie predkosc 10 na godzine 1/1 lub 1/2 na bank mniej jak 10:D ale dalem rade 3 kumpli musialo wprowadzac rowerki ktos musial pokazac ze da sie podjechac :Dhehe btw bylo ponad 30 stopni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 30 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 no, kumple najlepiej motywuja do takich dzialan super jest widok w ladna pogode, cala legnice widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Savage666 Napisano 31 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 dzis jednak nie dam rady :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 31 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuls Napisano 31 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Witam, wczoraj wieczorem nie miałem dostepu do netu :/ tak że dopiero teraz odczytałem waszą rozmowę, ja bardziej skłaniałem się ku niedzieli, ale może zaraz przekonam moją dziewczynę i uda mi się wyrwać na chwilę, tylko proponowałbym spotkanie w parku jeżeli już to o 11.30, tylko gdzie dokładnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 31 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Pisząc "na chwilkę" rozumiem, że trasa za daleka nie będzie |Zazwyczaj spotykamy się w parku na górce - niedaleko wałów, jest tylko jedna taka. Ale w sumie mi bez różnicy gdzie się spotkamy. Nie wiem jak dobrze znasz park Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuls Napisano 31 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Czy to ta górka koło fontann? bo jeśli tak o wiem gdzie. A trasa nie będzie za długa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jimmylegnica Napisano 31 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Chętnie dołączę się do wycieczki, niedzielę mam wolną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Savage666 Napisano 31 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 ktos jutro gdzies lata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 I jak ktos jezdzil? Ja 20km, od prawie miesiaca, masakra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Wczoraj razem z kolegą Kulsem, który był na "gościnnych występach" w Legnicy zrobiliśmy 130 km (trasa ta, którą wcześniej pokazywałem) i dawno tak się nie zmęczyłem Ale na zamku Grodziec załapaliśmy się na festiwal zespołów kresowych i mieliśmy okazję zjeść kilka pysznych, domowych przysmaków. Popiliśmy to napojem, którego nazwy nie podam, bo nie wypada "kolarzom" pijać takich trunków w trasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.