Eper Napisano 17 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 A czemu mialby ktos dzwonic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evo88 Napisano 17 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 Bo do mnie dzwonili i zrobili wywiad przez telefon. Numer z tej stronki mieli. Artykuł będzie o jeździe rowerem po lcy, może nawet dziś jest w kiosku. Mam nadzieję że nie napiszą "Turysta Bartek ..... z Legnicy mówi:" Gazeta Wrocławska przypominam. Mały update Fujiego: 9,65 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 17 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 Bartek, dzwonili do Ciebie, bo chyba jako jedyny podałeś tu nr. telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 17 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 Ja tez podalem. No tak, turysta Bartek na turystycznym rowerze wazacym 9,65kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 21 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 http://forum.mtbikes.pl/topic/3366-s-rama-centurion-backfire-100/page__pid__24538__st__0entry24538 Co powiecie o tej ramie? Oplaca sie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus2002 Napisano 22 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Ładna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 22 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Mi tez sie podoba A jak z techniczej strony? Jakies opinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sender Napisano 26 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Wróciłem! Dziś pierwszy raz od dwóch miesięcy jechałem na rowerze. Trwało to jakieś 10 minut i przejechałem raptem 2 km ale i tak było super. Od sierpnia zaczynam regularne wyjazdy, tak wszystko od nowa, powoli ospale i ociężale, krótko i wolno. Najważniejsze jednak, że chyba nic nie bolało, choć starałem się omijać i dziury i krawężniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 26 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 No to gratulacje i szybkiego powrotu do formy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus2002 Napisano 26 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Ja to mam jakiegoś pecha z tymi oponami:(,jechałem sobie obwodnicą i zjeżdżałem z górki miałem jakieś 35-40 km/h i prawie na końcu górki jest taki dom przycisnąłem lekko hamulec na wszelki wypadek gdyby jakieś dzieci wybiegły z tego domu bo już kiedyś widziałem :)a tu co,wielki huk nie wiem co się dzieje to zjechałem na bok i czuje jak koło uderza o asfalt,podskakując od wentylka ;/,ale się wkurzyłem bo już z kasą jestem do tyłu i ile nią pojeździłem miesiąc i jakieś 150 km,jedną oponę miałem co wytrzymała 1000 km i do domu musiałem wracać na piechotę ;(. A tu macie zdjęcie mojej dziury w oponie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 26 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Focus jakieś strasznie felerne opony kupujesz co do tego zjazdy też tam hamuje bo ostatnio mi tak kury wylazły Sender życzę ci szybkiego powrotu do formy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus2002 Napisano 27 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 A jakie polecicie,gościu mi powiedział że są dobre O,o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 27 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Niech zgadnę kupowałeś te opony na Chojnowskiej kieruj się marką przede wszystkim kup coś z oferty Panracer kenda maxxis continental michelin schwalbe miłego szukania nowych opon pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 28 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Focus, na tym zdjęciu to wygląda, jakbyś zablokował koło, a nie lekko hamulec przycisnął Ewidentnie fest wytarta opona w tym miejscu, więc nie ma się co dziwić, że pękło. Dodatkowo pewnie opona z cienkiej gumy, więc jedno ostre hamowanie wystarczyło. A tak z ciekawości, co to za opona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 28 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Rzeczywiscie wyglada tak jak mowi Elkaziorro. Ktos mi w koncu powie co to za rama? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus2002 Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Nie wiem co to za rama EpeR.Kupiłem oponę Panracer ale Renn nie zgadłeś gdzie kupiłem tą oponę nie na Chojnowskiej ale na Jaworzyńskiej ;p,ja tak zahamowałem że na asfalcie była taka krótka kreska mało widoczna . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtbshadow Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Chyba się nie dowiesz za dużo o tej ramce w ogóle nie znalazłem o niej w Google żadnej informacji poza tym że nowy rower na niej złożony kosztuje w sklepie internetowym 1700 zł. Tak w ogóle witam wszystkich z Legnicy. Pozdrawiam Sylwester. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sender Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 I nie tylko z Legnicy Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtbshadow Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 I nie tylko z Legnicy Pozdrawiam serdecznie. Przepraszam, nie doczytałem że kolega z Chojnowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Witam kolegę mtbshadow eper ramy same nie pękają , jak będziesz na niej skakał z 1 piętra to pęknie Focus jaki model Panracera kupiłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 No niestety nie ma o niej duzo info. @mtbshadow siema @sender i jak tam pierwsze jazdy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Witam kolegę shadow'a Eper, rama ciekawie pomalowana, firma potrafi zrobić całkiem fajne rowerki, więc te najniższe modele pewnie jakieś strasznie złe nie będą. Jeżeli wizualnie Ci pasuje to bierz, bo technicznie będzie pewnie podobna do innych w tej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sender Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Pierwszą jazdę planuję na niedzielę. Czyli dokładnie tak jak kazali doktory, cały miesiąc odpoczynku. Ale już dziś zamówiłem sobie adaptery na nowe tarcze, takie co pozwolą zamontować tarcze na 6 śrub na mocowaniu centerlock - zobaczymy jak się to sprawdza. Swoją drogą - ja jakiś kaleka jestem. Upadłem dzisiaj na schodach w galerii piastów biegnąc do samochodu - to raz. Dwa to to, że do Worbika samochodem ciężko dojechać. Legnica wzorem Wrocka stara się rozkopać wszystko co tylko można , a Chojnów wzorem Legnicy robi podobne remonty - ciekawe czy ścieżki wam porobią, w Chojnowie na bank nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Savage666 Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 wiam kolarzy z lcy reszte tez szukam swojej pierwszej kolarki potrzebuje rady czy lepiej nowke czy moze uzywany kasa na rowerek do 2500zl z gory thx Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus2002 Napisano 30 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Witam nowego kolegę :)ja tam wole kupować nowy rower Renn oponę kupiłem z firmy Author ale coś tam piszę na oponie "produced by Panaracer" a continental nie mieli ani kenda takie jak ja chcę jak już to na zamówienie ale mi się nie chciało czekać ;P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.