Skocz do zawartości

[Legnica]

Gość BarteX88

Rekomendowane odpowiedzi

Tu masz ramę o której Ci wczoraj wpominałem - Biria: http://allegro.pl/item1081288590_rama_mtb_alu_biria_rs_okazja.html

Kumpel na tym modelu przejechał kilka maratonów, w sumie zrobił ok 10 tys i nie narzekał. Wygląd kwestia gustu, wagowo tak przeciętnie, ale może uda się tanio wylicytować :)

Bo El Nino to powyżej 400 zł jest, a za to możesz już kupić seta krosa z dartem. Chyba że jednak najpierw lepsza rama, a potem lepszy amor - coś z powietrznych

Czyli Kellys bardziej znany, czyli spokojnie mogę sprzedać za więcej niż 300 swoją Salamandrę :D

Kurcze ale ja wam zazdroszczę, że jeździć możecie. Ja dopiero w czwartek idę na kontrolne RTG. I mam szczerą nadzieję, że jeszcze ze dwa tygodnie i powoli będę zapominać o zdarzeniu.

A ostatnio nawet wypadek miałem - kichać mi się zachciało. Kichnąłem i co? Ból jak cholera - nie polecam kichać przy złamaniach. To taka mała dygresja o ekstremalnych sytuacjach, jakie miały miejsce w moim życiu.

Wiesz, Kellys bardziej znany, ale też więcej negatywnych opinii można na necie znaleźć, więc ze sprzedażą może być paradoksalnie gorzej, niż z Birią :D

A z tym złamaniem to masz faktycznie przekichane :) Szybkiego powrotu do zdrowia życzę i mam nadzieję, że szybko spotkamy się na trasie :)

Salamander to ramka o wiele gorsza niż Biria. Jest cięższa, bardziej turystyczna no i jak Łukasz napisał czasami zdarzają się negatywne opinie (ale myślę że wynika to z tego że rower służy gówniarzom do skoków bo jest tani). Myślę jednak że za 200 zł pójdzie, wystaw na licytacje z minimalną i zobacz co się będzie działo ;)

Co tu taka cisza. Planuję w piątek pojeździć rekreacyjnie na dłuższym dystansie (60-70km). Wypad w okolice Stanisławowa, tym razem zjazd terenowy do Leszczyny. Kto chce jechać ze mną ? Aha, tym razem z racji wakacji wyjazd rano tzn. o 10:00 z parku.

U doktorka to chyba wszystko będzie ok, bo jakoś ręką mogę w miarę sprawnie ruszać. Choć ciężkich przedmiotów nie podniosę i przy jakichś ekstremalnych sytuacjach, np podrapanie się w głowę to boli jeszcze i to dość mocno, ale za to skarpetki mogę zakładać już zupełnie normalnie, co nastraja mnie dość pozytywnie.

Nadrabiać jest co i do tego zrzucać będzie trzeba, pączki i siedzenie w domu dały się we znaki :D

W sumie to będę musiał iść sprawdzić czy rower się nie rozleciał po upadku, bo jakoś go schowałem i tak czeka biedak bez żadnej kontroli. I mam nawet dwa postanowienia: od teraz niestety uważam jak będę jeździł, powoli, delikatnie i bez ostrych zjazdów, za rok w maju nie wychodzę z domu, bo to coraz gorzej się dzieje :)

Co to soboty, to mnie jednak nie będzie. Będę szalał po czeskich Karkonoszach :)

Wiecie może, czy w Decathlonie są jakieś semislicki, ale takie w miarę ok? Muszę kupić opony (na upartego to jedną) przed sobotą, a że siedzę w pracy do 20tej, to jedynie w Decathlonie mógłbym kupić :/

A mnie nie będzie jeszcze przez przynajmniej miesiąc. Zrostu kostnego jeszcze nie mam, ale wszystko jest na dobrej drodze - ponoć. Zatem wracam w sierpniu ;) Nie chcę was drażnić i złościć, ale życzę sobie aby lipiec był deszczowy i zimny.

Tak w ogóle to mam małe zapytanko do was wszystkich legnickich i okolicznych kolarzy. Co wy robicie, tak normalnie, kiedy nie jesteście na rowerach.

Niebiesko-biały musi być ładny. A tak poważnie to bajera. Budżetowe? Czyli nowy chcesz kupić, czy też jakąś używkę przez przypadek kupisz :wallbash: Też powoli będę zabierać się za szukanie taniego szosowego krążownika.

Co do mojego pytania:

A ja chyba stary pryk jestem w porównaniu z niektórymi z was, bowiem mam 29 latek i chyba powoli ustatkowany jestem, mam mieszkanie w Chojnowie, żonę i 4 miesięczną Alkę, co będzie z dumą reprezentowała Polskę w wyścigach kolarskich (wprawdzie jeszcze o tym nie wie, ale jak jej mówię to się uśmiecha i mówi GUUU, czyli się zgadza). Zawodowo to zajmuję się prowadzeniem firmy robiącej głównie strony internetowe, nawet dla Worbika poczęliśmy jakąś. Chyba jestem wykształciuchem, a z wykształcenia inżynierem grafikiem komputerowym. Od dwóch miesięcy siedzę w domu i gram w Xboxa :wallbash:, a w wolnej chwili staram się nadganiać zaległe tematy w pracy. A na mundialu chciałbym żeby wygrała - eee, wszystko mi jedno, Niemcy mają przegrać.

To chyba tyle o mnie. A wy o sobie więcej, więcej - poczuję się, jakbym z wami jeździł :wallbash:

Scott ma przede wszystki świetne ramy, i ładnie pomalowane. Ale na razie nie planuję nic kupować, tak tylko przeglądałem.

A więc co do mnie to mam 22 lata, prawie ukończyłem studia na kierunku Administracja w PWSZ (obrona w październiku), następnie planuję zaocznie lub też dziennie jak się dostanę kontynuację kierunku we Wrocławiu. Wolałbym coś innego ale... są problemy, zresztą nieważne :wallbash: W każdym bądź razie mam po obronie rok przerwy w studiach i zamierzam przepracować go. Do listopada w Niemczech (może i dłużej), a co dalej to zobaczymy. Ja na komputerze nie gram już w ogóle, na planystation też nie (stary szarak) ale za to dużo czasu spędzam w internecie. Poza tym często siedzę przy rowerze a już w następnym tygodniu postaram się naprawić zepsutą korbkę szyby i wycieraczki Golfie :wallbash: Co do mundialu to w ogóle się tym nie interesuje. Nie przepadam za p. nożną.

Grzesiek, co do Twojego wieku, znam starszych którzy ładnie mnie przeciągali w zeszłym roku :wallbash: Także wiek tu w niczym nie przeszkadza.

Zapomniałem dodać że dziś ważny dzień - przejście na system bezdętkowy a mianowicie "ghetto"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...