Evo88 Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 No właśnie trochę mnie to zdziwiło. Cena jest za niska czy jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Cena chyba ok, ale korba w dobrym stanie, w dodatku XT. Wiesz, dla niektórych ważny jest napis, a korba w rowerze zawsze rzuca się w oczy to i zaszpanować można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Jaki ma wentyl ta dętka po środku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evo88 Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Samochodowy. Mam jeszcze te lżejsze z samochodowym. No w sumie w dobrym, no i te koronki wcale nie są drogie (porównując do XTRa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Rzeczywiście, tych lżejszych nie zauważyłem Jakieś plany na piątek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evo88 Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Ja tym razem nic nie organizuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Hmm to ja bym proponował tutaj fajna traska, ładne widoczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 U mnie piątek odpada, ale za to weekend mam wolny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evo88 Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Ja to w ogóle odpadam na ten tydzień. Ale w przyszły mogę jechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 no to może coś na weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peja Napisano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Witam Tak przez przypadek znalazłem to forum i sadzę, że to fajna sprawa z tymi piątkowymi wyjazdami. Jeśli pozwolicie chętnię dołączę do peletonu. Może nie w ten Piątek bo w sobotę startuję w BM w Piechowicach ale myślę, że wybiorę się z Wami w innym terminie. Pozdrawiam Paweł z Legnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Gdzie w Legnicy centrują koła ? i ile taka przyjemność kosztuje ? zachciało mi się domowego centrowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Peja, witamy i zapraszamy Renn, podejdź do Worbike. Cena jest na ich stronie: 10- 25 zł ( w zależności od stanu koła) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus2002 Napisano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 A ja mam przebitą oponę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 W sobotę (o ile nie będzie padać) wybieram się w odwiedziny do rodzinki. Trasa jest tu: http://www.bikemap.net/route/545419 Jeżeli ktoś chce się dołączyć, to zapraszam Co prawda jadę tam na weekend, ale można się przyłączyć i gdzieś po drodze odbić z powrotem na Legnicę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Focus opon nie mam na sprzedaż ale mam za to inne części http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=11356097 elkaziorro dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Panowie, jakiś wypad w ten piątek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Ja chętnie w końcu 1 dzień wakacji będzie Jak myślicie 17" El norte będzie dla mnie okey? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 17" to trochę mało, tak mi się przynajmniej wydaje. Ale zależy co kto lubi Musiałbyś się do jakiejś 17" przymierzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 właśnie z przymiarką troche trudno, według obliczeń (dł. nogi razy 0,57 podzielić przez 2,54) wychodzi, że powinienem mieć 17,2" To jak jedziemy w piątek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Skoro tak Ci wyszło w obliczeniach, to możesz zaryzykować. Najwyżej nie podpasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 A co jak nie podpasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Sichów i Stanisławów zaliczone na raz Przed chwilą do mnie doszło, że nic mi się nie stało (uff) Zoom znów zaczął wydawać dźwięki skrzypiące, ale jak to powiedział Elkaziorro on dostaje luzów jak stoi więc jest okey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evo88 Napisano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Gratki, a jak rama ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Przemyśałem to i dozbieram do El Nino Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.