Skocz do zawartości

[Legnica]

Gość BarteX88

Rekomendowane odpowiedzi

Sory ze dopiero teraz odpisuje ale miałem problem z internetem do tego dziś doszedł mały incydent w lasku wywróciłem się i podrapałem sobie brodę i usta , ale mniejsza z tym

Wyjazd mi się podobał fajna atmosfera i ładne widoki szkoda tylko ze was spowalniałem i przepraszam was za to .

Fotka grupowa

od lewej ja, Evo88 ,EpeR i Elkaziorro

IMG0143_exapsa.jpg

Sfotografowałem tez ładny widoczek (szkoda tylko ze matryca w aparacie była tak słaba )

IMG0142_exapwq.jpg

tyle odemnie , co do następnych wyjazdów to chyba poczekam aż "dorosne" czyli nabiorę lepszej kondycji :)

Pozdrawiam Renn

Racja, nie ma co przepraszać. Tak w ogóle to gratuluje, dałeś rade zrobić naprawdę masę kilometrów, przy sumie 30 km raz na tydzień 60 km wydaje się wartością wręcz nie do zrealizowania. A jednak :P

Następnym razem trzeba będzie pamiętać o robieniu zdjęć w trakcie jazdy, żeby galeria taka statyczna nie była :)

Ja bym brał. Tanio, kolorytyka pasuje, ramka w sumie taka jak mój stary author (stop alu), zreszta sprawdzona konstrukcja, wiele osob sie na nich sciga w maratonach :)

ps. ramka canyona sprzedana, zostało mi dużo gratów, będę wystawiał na allegro jutro :)

Czy ja wiem, długo w sumie nie sprzedawałem. Niektórzy pół roku nie mogą części sprzedać, mi zajęło to tylko miesiąc. Kupiec zawsze będzie, trzeba tylko cierpliwie czekać :) Eper zatrudnij się gdzieś na budowie jako pomocnik, zarobisz kase, w końcu masz już 14 lat :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...