elkaziorro Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Lapierre już wcześniej wpadło mi w oko Giant tak nie bardzo podchodzi mi wizualnie, a to dla mnie też ma znaczenie Nie ścigam się, więc nie zależy mi aż tak bardzo na minimalnej wadze. Obecna rama waży (tak na oko) ok 2,2 kg więc w sumie nie problem znaleźć coś lżejszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Sory ze dopiero teraz odpisuje ale miałem problem z internetem do tego dziś doszedł mały incydent w lasku wywróciłem się i podrapałem sobie brodę i usta , ale mniejsza z tym Wyjazd mi się podobał fajna atmosfera i ładne widoki szkoda tylko ze was spowalniałem i przepraszam was za to . Fotka grupowa od lewej ja, Evo88 ,EpeR i Elkaziorro Sfotografowałem tez ładny widoczek (szkoda tylko ze matryca w aparacie była tak słaba ) tyle odemnie , co do następnych wyjazdów to chyba poczekam aż "dorosne" czyli nabiorę lepszej kondycji Pozdrawiam Renn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Fotki fajne, dzięki I nie masz co przepraszać, każdy jest w innej formie, więc nigdy nikomu się nie dogodzi Szybkiego powrotu do zdrowia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evo88 Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Racja, nie ma co przepraszać. Tak w ogóle to gratuluje, dałeś rade zrobić naprawdę masę kilometrów, przy sumie 30 km raz na tydzień 60 km wydaje się wartością wręcz nie do zrealizowania. A jednak Następnym razem trzeba będzie pamiętać o robieniu zdjęć w trakcie jazdy, żeby galeria taka statyczna nie była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Trzeci raz 'nie masz za co przepraszać' Jak tam dzisiaj? Ktoś jeździł? Sorry za post pod postem, ale opłaca się ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
focusR Napisano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Cena wygórowana nie jest, a połączenie ramy A2 z XCRem całkiem rozsądne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evo88 Napisano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Ja bym brał. Tanio, kolorytyka pasuje, ramka w sumie taka jak mój stary author (stop alu), zreszta sprawdzona konstrukcja, wiele osob sie na nich sciga w maratonach ps. ramka canyona sprzedana, zostało mi dużo gratów, będę wystawiał na allegro jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Kurcze, trochę to dla mnie za dużo, a chętnie bym wziął. Gratulacje! Wreszcie poszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evo88 Napisano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Czy ja wiem, długo w sumie nie sprzedawałem. Niektórzy pół roku nie mogą części sprzedać, mi zajęło to tylko miesiąc. Kupiec zawsze będzie, trzeba tylko cierpliwie czekać Eper zatrudnij się gdzieś na budowie jako pomocnik, zarobisz kase, w końcu masz już 14 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Eh, a ja już wsio powymieniałem, a Ty Bartek teraz części sprzedajesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evo88 Napisano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 No jutro wystawie bo dziś już mi się nie chce. A trochę tego jest ps. To ja trąbiłem na Ciebie dziś koło sądu. Nieładnie tak bez kasku jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 już jestem tyle że w ogrodzie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evo88 Napisano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Nie wyglądasz na ogrodnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Buahah a na murarza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 A to na mnie było? Ja myślałem, że to ktoś na "L" trąbi, bo chyba jechała Kasku nie miałem, bo jakoś tak się nie z(a)łożyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evo88 Napisano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Też nie, za to mógłbyś być operatorem taczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Kurde zgadłeś tylko jeszcze do tego łopata Mogę Ci nawet odciski pokazać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Szkoda, że nie mam ogródka, dałbym Ci zarobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 wiesz.. umiem jeszcze gotować, malować, tynkować, szpachlować, sprzątać, opiekować się dziećmi itp. Prawdziwy człowiek renesansu ze mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Gotować umiem, od sprzątania mam "ludzi", dzieci nie mam, więc nie bardzo mi się przydasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 zaraz coś wymyślę poczekaj edit: Mam! mogę być Twoim nadwornym tancerzem ha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Nie, dzięki, pracuj jednak w ogródku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evo88 Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Wreszcie skończyłem wystawiać... http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5097111&gr_id=3919 Zapraszam na bazar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Tak jak przypuszczałem, od razu rzucili się na korbę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.