Skocz do zawartości

[Legnica]

Gość BarteX88

Rekomendowane odpowiedzi

Eper grzmotnął na prostej drodze :D Ale tak to jest, jak się próbuje zmienić biegi lewą ręką na prawej manetce :)

Pojechaliśmy na Męcinkę, z Męcinki w prawo na Jawor, w Jaworze dołem na tą drogę co wzdłuż jeziora idzie i przez pola asfaltem na Warmątowice. A potem prosto do Legnicy :)

A Ty nie spóźniłeś się na randkę? :)

Spóźniłem się 5 minut, ale musiałem auto uruchamiać. Troszkę kółko zrobiliście ale przy okazji poznaliście nowe drogi :] Nie wiem jak wy ale ja dziś byłem pojeździć trochę po lasku, ogólnie w terenie. Głowa mnie boli od wczoraj od tego słońca i dziś nawet nie zamierzam więcej wychodzić z domu. A o 19 impreza mnie czeka... całonocna :D

Aha, dodam jeszcze że pomyliłem się z tą prędkością. Do Chełmca nie zjeżdżałem 90 a 85. Odsyłam do wpisu. A i trenować chłopaki bo za rok będziemy ciskać na maratony i wyścigi XC jak już noga będzie zdrowa :P

Geometria bardzo podobna do ramy F8, może nawet identyczna (centymetrem mierzyłem, mogłem się minimalnie pomylić).

Długość rury podsiodłowej od środka suportu do końca rury 475 mm.

Długość rury podiodłowej do górnej rury - 415 mm.

Długość górnej rury horyzontalnie - 590 mm.

Długość górnej rury center-center - 570 mm.

Zależy kiedy będę kupował. Generalnie myślałem o kwocie do 1,5 k, ale to raczej w zimie. Np. meridę HFS, coś z Cube'a. Chyba, że znajdę jakąś okazję wcześniej, to zacisnę pasa i kupię :)

No chyba, że znajomy któremu chciałem sprzedać tą obecną meridę dalej będzie tak marudził, to wezmę coś na szybko do 700 zł, żeby się go pozbyć :whistling:

U Piotrka w Worbike wisi merida HFS w świetnej cenie - 799 zł, ale niestety 22 cale :thumbsup:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...