elkaziorro Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Cześć Oczywiście, że możesz się z nami wybrać Jeżeli chodzi o tempo, to różnie z tym bywa, bo każdy jest w innej formie. Ale jedziemy tak, żeby każdy był zadowolony i nadążył za resztą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 YellowTrans Dokładnie o to mi chodzi W piątek możemy przesunąć wyjazd na 16? Bo mam wycieczkę i będę w domu ok 15:30 :/ Kurcze zanosi się na burzę A tak ładnie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Dla mnie godzina jest obojętna, nie wiem jak reszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Ja sie pisze na piątek mam cały dzień wolny wiec mi obojętnie Więc zakładam sliki . W sobotę raczej odpadnę bo mam sesje zdjęciową z modelką no chyba ze modelka sie rozmyśli pozdrawiam renn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Eh... Wcześniej chyba wspominałem, że chcę kupić prawą manetkę slx. Próbuję ją zdobyć od 6 tygodni i dalej bez rezultatu Nie mam pojęcia, czy slx nie mają na magazynach, czy o co chodzi. W jednym z legnickich sklepów od 6 tyg. słyszę, że jest zamówiona, w innych albo w ogóle nie mają, albo sprzedają tylko w komplecie z przednią. W Bolesłwacu w XTRabike nie mają, w Bikestacji nie odpisują na maila. Pozostaje kupić XT, choć nie bardzo mi się widzi płacić dwa razy więcej, niż za slx Jak to się człowiek musi nadenerwować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 A jakieś inne sklepy internetowe? np tu albo tu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Nie lubię kupować przez neta Ale wychodzi na to, że chyba będę musiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 A chyba że tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Co do Męcinki i "drogi krzyżowej" to mówimy na to kapliczki. Ale nie będziemy jechać tam w ten piątek tylko myślę żeby w następny się tam wybrać (jest to stromy podjazd terenem). A więc w piątek zmiana godziny z 15:15 na 16:00. Planowany czas przyjazdu do legnicy to godzina 19:30 Łukasz zainwestuj lepiej w Srama, mówię z doświadczenia. W sumie takie manetki czy przerzutkę to można nawet używane kupić, wystarczy poszukać na allegro A na trasie są już przewyższenia policzone - 510 m. Jednak jak będzie nam słabo szło to skrócę trasę przez Boguszów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Jak będzie jakiś ładny widoczek to trzeba sobie jakąś grupową fotkę strzelić Ja w Męcince byłem właśnie na drodze krzyżowej, ale jak zwał tak zwał Tam ten podjazd jest naprawdę stromy, i z pewnością trudny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 No ostatnio była, ale kolega coś mi fot do tąd nie wysłał a fajnie brudni byliśmy, chciałem umieścić tu na stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Srama mam zamiar docelowo zakupić, ale planuję sprzedać rowerek pod koniec roku i w przyszłym złożyć coś nowego. Za bardzo nie chcę teraz dokładać na lepszy sprzęt, bo dla kolegi, który chce ode mnie kupić rower nazwa sram nic nie mówi On chce rower na shimano A jak ja sobie będę składał, to będzie x-9 bądź x-0, jeszcze zobaczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YellowTrans Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Czesc, to ja w takim razie wstępnie jestem zdecydowany na wyjazd, ale może to ulec zmianie, zalezy do ktorej bede pracował ;/ jak cos to sie odezwe... co do worbika to łaźcie za Piotrkiem, jak chce to potrafi i dobru upust da. Ja składałem u niego praktycznie cały rower i wyszedł mi za grosze... Chyba ze sie cos zmieniło po przeprowadzce, moze juz nie jest taki ulegly bo kredycik trzeba splacac pozdrawiam Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Wreszcie przerzutki wyregulowane Za trzecim podejściem ale za to za darmo no i chodzą jak marzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evo88 Napisano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Brawo. Długo dłubałeś przy nich ? A mi przyszła dziś waga podwieszana. Rower zważony - 9,86kg a więc mniej niż na wadze w WOR-BIKE. Myślę że mój pomiar jest dokładniejszy bo wagę zawiesiłem na stabilnej rurze a nie trzymałem w dłoni jak w sklepie. Ps. jest drobny błąd pomiaru bo wychodziły mi wartości albo 9,84 albo 9,86 kg. Ta wyższa wartość jest bliższa mojej rozpisce więc ją uznaję za prawidłową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 niestety nie ja, DIK Czyżby nowe konto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evo88 Napisano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Tak. Ale Avatar zły wstawiłem i coś mi teraz nowy nie chce się załadować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Spróbuj dać na chwilę jeden z tych podstawowych i wtedy dobry załadować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evo88 Napisano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Już jest Pozostaje tylko stare konto usunąć. Szkoda trochę tych postów które pisałem od 2006 roku ale cóż zrobić skoro administracja nie chce nicka zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 A czemu chcesz nick zmienić? Rzeczywiście szkoda postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Ten podobał mi się jak miałem 16 lat. Teraz wydaje mi się po prostu dziecinny Btw nie mogę znaleźć opcji "usuń konto". Daj znać jak gdzieś zauważysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Napisz może do adminów, bo z kasowaniem kont to zazwyczaj jest trudniej, niż z zakładaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evo88 Napisano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 No i tak zrobię, ale później Teraz pracuję nad docinaniem sterówki. Jadę na warsztat bo nie mogę mojej piłki znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 No ja też w swoim muszę pogrzebać, bo dzisiaj "wpadł" mi do rzeki i prawie odpłynął, a teraz wszystko zgrzyta :/ edit Chłopaki, ma ktoś może olej do amroka? Jakiś motorex albo coś? Rozkręciłem mojego skareba, a tam susza Nie dziwne, że ostatnio nie chodził jak powinien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 hehe co za zbieg okoliczności ,ja dziś założyłem opony, wyregulowałem przerzutkę, skróciłem i założyłem łańcuch, a i jeszcze hamulce regulowałem bo coś ocierał niby błahostki ale wkurzają podczas jazdy elkaziorro: z olejów mam jedynie kujawski wiec Ci nie pomogę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.