Skocz do zawartości

[Legnica]

Gość BarteX88

Rekomendowane odpowiedzi

Eh... Wcześniej chyba wspominałem, że chcę kupić prawą manetkę slx. Próbuję ją zdobyć od 6 tygodni i dalej bez rezultatu :wacko: Nie mam pojęcia, czy slx nie mają na magazynach, czy o co chodzi. W jednym z legnickich sklepów od 6 tyg. słyszę, że jest zamówiona, w innych albo w ogóle nie mają, albo sprzedają tylko w komplecie z przednią. W Bolesłwacu w XTRabike nie mają, w Bikestacji nie odpisują na maila. Pozostaje kupić XT, choć nie bardzo mi się widzi płacić dwa razy więcej, niż za slx

Jak to się człowiek musi nadenerwować :thanks:

Gość BarteX88

Co do Męcinki i "drogi krzyżowej" to mówimy na to kapliczki. Ale nie będziemy jechać tam w ten piątek tylko myślę żeby w następny się tam wybrać (jest to stromy podjazd terenem).

A więc w piątek zmiana godziny z 15:15 na 16:00. Planowany czas przyjazdu do legnicy to godzina 19:30 ;)

Łukasz zainwestuj lepiej w Srama, mówię z doświadczenia. W sumie takie manetki czy przerzutkę to można nawet używane kupić, wystarczy poszukać na allegro :thumbsup:

A na trasie są już przewyższenia policzone - 510 m. Jednak jak będzie nam słabo szło to skrócę trasę przez Boguszów.

Jak będzie jakiś ładny widoczek to trzeba sobie jakąś grupową fotkę strzelić ;)

Ja w Męcince byłem właśnie na drodze krzyżowej, ale jak zwał tak zwał :thumbsup: Tam ten podjazd jest naprawdę stromy, i z pewnością trudny.

Srama mam zamiar docelowo zakupić, ale planuję sprzedać rowerek pod koniec roku i w przyszłym złożyć coś nowego. Za bardzo nie chcę teraz dokładać na lepszy sprzęt, bo dla kolegi, który chce ode mnie kupić rower nazwa sram nic nie mówi :woot: On chce rower na shimano :thumbsup: A jak ja sobie będę składał, to będzie x-9 bądź x-0, jeszcze zobaczę ;)

Czesc, to ja w takim razie wstępnie jestem zdecydowany na wyjazd, ale może to ulec zmianie, zalezy do ktorej bede pracował ;/ jak cos to sie odezwe... co do worbika to łaźcie za Piotrkiem, jak chce to potrafi i dobru upust da. Ja składałem u niego praktycznie cały rower i wyszedł mi za grosze... Chyba ze sie cos zmieniło po przeprowadzce, moze juz nie jest taki ulegly bo kredycik trzeba splacac :) pozdrawiam Paweł

Brawo. Długo dłubałeś przy nich ?

A mi przyszła dziś waga podwieszana. Rower zważony - 9,86kg a więc mniej niż na wadze w WOR-BIKE. Myślę że mój pomiar jest dokładniejszy bo wagę zawiesiłem na stabilnej rurze a nie trzymałem w dłoni jak w sklepie. Ps. jest drobny błąd pomiaru bo wychodziły mi wartości albo 9,84 albo 9,86 kg. Ta wyższa wartość jest bliższa mojej rozpisce więc ją uznaję za prawidłową :)

Gość BarteX88

Ten podobał mi się jak miałem 16 lat. Teraz wydaje mi się po prostu dziecinny :) Btw nie mogę znaleźć opcji "usuń konto". Daj znać jak gdzieś zauważysz.

hehe co za zbieg okoliczności ,ja dziś założyłem opony, wyregulowałem przerzutkę, skróciłem i założyłem łańcuch, a i jeszcze hamulce regulowałem bo coś ocierał

niby błahostki ale wkurzają podczas jazdy ;)

elkaziorro: z olejów mam jedynie kujawski wiec Ci nie pomogę .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...